Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от enigma » 11 Юли 2020, 2:47

BMW_POWER написа:
Във форумът отдавна се носи слух, че вие двамата сте едно и също лице. Сега става малко гадно, защото го нападнахте групово.

Възпитаниците на поделение 32990 явно имат неприятния навик да действат синхронно :(

BMW_POWER написа:Даваш пример с организация, за която почти нищо не се знае. Отделно те като екип са много малко хора и по Света работят на принципа "Наш човек".

Надявам се разбра иронията ми :D. Така или иначе беше въпрос на време (предполагам около 2 дена) алгоритъмът на Джордана да го изкопае.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Юли 2020, 3:23

enigma написа:Възпитаниците на поделение 32990 явно имат неприятния навик да действат синхронно :(.

О... :clap:
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Юли 2020, 3:25

enigma написа:
BMW_POWER написа:
Във форумът отдавна се носи слух, че вие двамата сте едно и също лице. Сега става малко гадно, защото го нападнахте групово.

Възпитаниците на поделение 32990 явно имат неприятния навик да действат синхронно :(

BMW_POWER написа:Даваш пример с организация, за която почти нищо не се знае. Отделно те като екип са много малко хора и по Света работят на принципа "Наш човек".

Надявам се разбра иронията ми :D. Така или иначе беше въпрос на време (предполагам около 2 дена) алгоритъмът на Джордана да го изкопае.

Аз разбрам повече, отколкото е видно. Да не влизам в подробности. Та понеже отвори тема за синхронизираната атака срещу Гугъл (Никълбека е ходил там и може да се включи по темата), светна ми една лампа.

Имам много сериозни съмнения, кой кой е в

https://hardwarebg.com/forum/

...

alx написа:
enigma написа:Възпитаниците на поделение 32990 явно имат неприятния навик да действат синхронно :(.

Съмненията май не са напразни :idea:

Бонус:

https://www.facebook.com/robmeza70/vide ... 8267895569

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Юли 2020, 4:17

BMW_POWER написа:...

нищо не разбрах... аз нямам регистрация нито във хардуерния форум нито във фейса... :dunno:

И още не мога да се сетя кой е енигмата...
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Юли 2020, 4:58

alx написа:

нищо не разбрах... аз нямам регистрация нито във хардуерния форум нито във фейса... :dunno:

И тук софтуера на Джордана забива, а хардуера започва да прегрява. Много данни, малко реална информация, безкрайни възможности. Повече от комбинациите на четирите ротора на Енигма :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Юли 2020, 8:40

BMW_POWER написа:
alx написа:

И тук софтуера на Джордана забива, а хардуера започва да прегрява. Много данни, малко реална информация, безкрайни възможности. Повече от комбинациите на четирите ротора на Енигма :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тази теория си я коментирал и преди , и то не веднъж просто не ме интересува и не знам как разбираш алх ли е оригинала или енигмата ? Ако това е така наистина тия двамата ъъъ ...единия ...двамата ...се излагат като кифли ..като кифла . И така е видно че са истински джон доу в интеренет . Вече ги бъркам кой си снимаше чорапите и кой чашите и кой снайпера :mhihi: Като наложиш и качествата които си приписва 100% става въпрос за раздвояване на личноста със съответната маниакална патология :mhihi: Може би затова така прещрака релето като казах че днес машината , демек бота проверява хората дали са хора а не обратното :dunno:
Пауърка , ако намериш тема в която да е писал и да няма анонс че е най големия най великия най умния най богатия най опитния цял бащичко капитан америка имаш каса бира от мен . Само че е най красив не може да твърди щото ще си разбие конспиративната самоличност . Просто коментирам написаното от пауъра .. :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 11 Юли 2020, 10:11

alx написа:

Лелее... вас си ви представях бесни свързочници по ПВО-та и т.н, а то какво било :ok: Майтап ;)

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Юли 2020, 14:56

Jordana написа:
BMW_POWER написа:
alx написа:

Тази теория си я коментирал и преди , и то не веднъж просто не ме интересува и не знам как разбираш алх ли е оригинала или енигмата ? Ако това е така наистина тия двамата ъъъ ...единия ...двамата ...се излагат като кифли ..като кифла . И така е видно че са истински джон доу в интеренет . Вече ги бъркам кой си снимаше чорапите и кой чашите и кой снайпера :mhihi: Като наложиш и качествата които си приписва 100% става въпрос за раздвояване на личноста със съответната маниакална патология :mhihi: Може би затова така прещрака релето като казах че днес машината , демек бота проверява хората дали са хора а не обратното :dunno:
Пауърка , ако намериш тема в която да е писал и да няма анонс че е най големия най великия най умния най богатия най опитния цял бащичко капитан америка имаш каса бира от мен . Само че е най красив не може да твърди щото ще си разбие конспиративната самоличност . Просто коментирам написаното от пауъра .. :mhihi:

За да преегрееш съвсем ще ти дам още нещо. Стинката, alx и Енигма. Лошото, доброто и загадъчното "ченге". Три в едно. alx и Стинката практически не комуникират помежду си. Аз съм видял да си пишат тук не повече от пет тъти :dunno: Анализирай и това :ok:

Виж колко и какви мнение има alx (понеже се занимаваш с него) и виж твоите. Апропо, не се сещам за твоя тема. Такива на alx бол. Аз лично от него съм научил много и помня голям процент от нещата, които е писал. Пак ще ти повторя:

BMW_POWER написа:Джорданата никога няма да приеме, че някой знае повече и води по-интересен живот от него. Гугъл все още работи и ще има да четем още бисери. Нищо, че не са свързани с действителността.

Регистрираните в началните години на форума знаем за какво става време и ще ти кажа, че си на светлинни години от истината. Уважавай този, който се се заел да ти го сготви, сдъвче и ти само трябва да го глътнеш. Независимо, кой е той. alx, Никълбека или който и да е.

И по темата. САЩ са решили да ударят Китай през .... Хонк Конг. Искат да ги разбият чрез курса на двата долара, който е "фиксиран" и се държи в много тесни рамки.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 11 Юли 2020, 15:30

За да преегрееш съвсем ще ти дам още нещо. Стинката, alx и Енигма. Лошото, доброто и загадъчното "ченге". Три в едно. alx и Стинката практически не комуникират помежду си. Аз съм видял да си пишат тук не повече от пет тъти :dunno: Анализирай и това :ok:

Ха ха ... през оная работа ми е три в едно ли са или един с три профила . Да се пуснат в БГ мама с тия пинизи , може да имат по голям успех мен както виждаш изобщо не ми дреме колко са . Само от тоя профил на стина , периодично пише още някакъв екземпляр та молбата ми е ако може само стина да пише от профила си :mhihi:
Последна промяна Jordana на 11 Юли 2020, 15:36, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 11 Юли 2020, 15:33

Толкова офтопик и никой не попита какво става с ламботата на енигмата..
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Юли 2020, 15:34

Superexstatic написа:Толкова офтопик и никой не попита какво става с ламботата на енигмата..

Аз затова се опитвам да върна темата към заглавието, ама бота е зациклил :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 11 Юли 2020, 17:08

ОК Бумър , трите ченгета и мармота със станиола сте някаква преторианска гвардия на форума . Трябва да ви се мълчи и да се козирува ако благоволите да напишете нещо ...щото сте много стари стари ...стари като полезни изкопаеми . Требва ме е ритнала американска крава в главата да ти се връзвам на глупостите . :mhihi:
И да , какво стана с ламботата на енигмата ? :dunno:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 11 Юли 2020, 17:11

Много СПАМ почна и плява, дайте малко по сериозно моля ви се.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Юли 2020, 3:34

Да върнем темата към заглавието. САЩ се ритат с Китай, Индия и Китай пак спорят за каманаци, Турция и Гърция се хванаха гуша за гуша. Проблемът с (е)мигрантите в Европа затихна ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 22 Юли 2020, 12:18

alx написа:
Моджо написа:Алх, я раздухай как е къде вашенско бре. Винаги ми е било интересно. Е знам, че е до щат ма много противоречиви сведения имам. Едни викат лесно е да си купиш оръжие, други викат-не е лесно.можеш да убиеш при самозащита или даже ку некой ти стъпи на моравата, другия вика можеш ма ще го лежиш. И се такива некви. Па мое полис да те гръмне, па не може току тъй. По тубата имаше един Рашън дет просто си влезе в магазина и си излезе със сериозна щурмгевер и един сандък муниции. Е така, се едно краставици си купува. Без да я крие, метна я в багажнико. Ма не помня в кой щат беше. Сигурно некой от южните ))) няма ли некви федерални правила валидни за всички?

ми то верно е до щат- всеки щат си е като отделна държава като опре до оръжия. в моя е много куцо/ограничено примерно (може би е най- куция щат всъщност).. в някои щати буквално влизаш в магазина и си излизаш със оръжието и мунициите - само шофьорска книжка да имаш. в други е същото, но чакаш няколко дена да ти проверят досието. в трети (като моя) трябва разрешително (които идват на различни нива) и всяка покупка (в магазина или между хора) се записва в щатски регистър. в моя щат разрешителните се издават от шефа на полицията на града и всеки град е различен- в бостън примерно абсурд да ти дадат разрешително. в селата около бостон- в някои дават без проблем, в други дават от време на време в трети като в бостън- не дават.

за използването- във всеки щат полицая ако усети ще има заплаха за живота му може да те застреля. това се получава най- лесно като ти дава заповед да направиш нещо а ти не го правиш или по-лошо- налиташ да се биеш. черните са майстори в тая дисциплина и затова лежат с колена на врата и ги стрелят редовно.

за нормалните хора пак според щата- повечето щати на юг имат "стенд йор граунд" което е че може да се отбраняваш на място- няма нужда да отстъпиш. до колкото се чувстваш заплашен/и от смърт или тежка телесна повреда ти или хората които са с тебе можеш да извадиш и да стреляш на месо. няма предупредителни изстрели. в по-цивилизованите щати имаш "дюти то ретрийт" - задължение да отстъпиш- един вид- ако си заплашен трябва да се опиташ да отстъпиш/ избягаш. ако нападателя те последва и няма къде да отстъпиш - вадиш и стреляш на месо.

за отбраната на дома ти- повечето щати имат "касъл доктрин" - моя дом е моята крепост. ако ми влезеш в къщата имам право да те застрелям на място без да задавам въпроси и да очаквам каквото и да е било от тебе. в по- дивите щати можеш да стреляш така ако ти влязат в двора. в по- цивилизованите това важи само за интериора на къщата- не можеш да го гръмнеш на верандата или дори да седи на 10 см от външната ти врата (ама отвънка)

Е добре де, каква е спънката тогава да се дигнеш и да идеш до щата, в който може без проблем и да се прибереш после. Или пак ще треа разрешително да си вадиш?
Много са ми странни тия САЩ.
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата