Коледно парти?????
Модератори: mitaka7, Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Коледно парти?????
Какво ще кажете ?
Кандидатури за БМВ- дядо Коледо-Мраз
Кандидатури за БМВ- дядо Коледо-Мраз

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Engi написа:странна оферта...
но ако имаш предвид нещо по-конкретно си е оферта;)
:Р
Какво му е странното вееее

Иху-аху, абе нещо различно, яко и запомнящо се.
Представяш ли си бавареца в ролята на Снежанка или пък Ати като Дедо Коледа или пък Асен като един от елените. Не че ще се съгласят, но само си представи.
Колеги не се обиждайте, но просто вие сте първите за които се сетих.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Новини
-
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
коледа
коледа е семеен празник и според мене не е уместен за парти,
виж за новата година можем да се съберем и да я полеем подобаващо
само трябва някой да се заеме с организацията

виж за новата година можем да се съберем и да я полеем подобаващо

само трябва някой да се заеме с организацията

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Хахаха,Радо.изкривих се от смях
Аз мислех да отидем за нова година на прохода петрохан,където е старото шосе към София,което не с еизползва от години,пък от ляво и от дясно са смао полета.От сега вече има сняг там и мисля,че ще се получи подобаващо представление и можем да си засичаме време за 5,6 10 км,колкото си искаме(мисля че цялата "писта" беше около 12км,ама може и да са повече).
преди Месец и половина ходих да видя какво е положението-през лятото не може да се кара,но през зимата има достатъчно сняг.
за съжаление нямам време да напиша цялата статия,но ако Ви инетерсува ще поразпитам подровбно за цени(около 6-7 лева).
условията не са първа писта(няма ТВ в стайте итн),но аз лично съм ходил много пъти там и ми е харесвало.
Какво ще кажете?

Аз мислех да отидем за нова година на прохода петрохан,където е старото шосе към София,което не с еизползва от години,пък от ляво и от дясно са смао полета.От сега вече има сняг там и мисля,че ще се получи подобаващо представление и можем да си засичаме време за 5,6 10 км,колкото си искаме(мисля че цялата "писта" беше около 12км,ама може и да са повече).
преди Месец и половина ходих да видя какво е положението-през лятото не може да се кара,но през зимата има достатъчно сняг.
за съжаление нямам време да напиша цялата статия,но ако Ви инетерсува ще поразпитам подровбно за цени(около 6-7 лева).
условията не са първа писта(няма ТВ в стайте итн),но аз лично съм ходил много пъти там и ми е харесвало.
Какво ще кажете?
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Асене, кво толкова си се загрижил за рогата
Нали знаеш, че на хубав човек всичко му отива :mha:
Г-н Президент, не става въпрос да се съберем на връх Коледа. Мероприятието може да се извърши примерно пежду Коледа и Нова година, за да ги съчетаем и двата празника образно казано.
Вайпър, а твоята каляска можем да я използваме за шейна - тъкмо се види отдалече. Пък ако не я видим ша я надушим

Нали знаеш, че на хубав човек всичко му отива :mha:
Г-н Президент, не става въпрос да се съберем на връх Коледа. Мероприятието може да се извърши примерно пежду Коледа и Нова година, за да ги съчетаем и двата празника образно казано.
Вайпър, а твоята каляска можем да я използваме за шейна - тъкмо се види отдалече. Пък ако не я видим ша я надушим

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ИВОООООООООООООООООООООО,
Не си човек ей
Не си човек ей

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Опорочавате идеята бе ей
Това всичко беше например, не е речено, да правим маскен бал.
Леле леле лелееее, човек да не подметне нещо. Аре стига с бъзиците и да видим ще праим ли нещо или не.
Предлагам да се съберем някъде на похапка и къркочкане плюс яку денс докато не изпадне шарнира на някой. Абе купон да си направим.
Предложения за заведение???? Че аз не съм много запознат със софийските кръчми

Леле леле лелееее, човек да не подметне нещо. Аре стига с бъзиците и да видим ще праим ли нещо или не.
Предлагам да се съберем някъде на похапка и къркочкане плюс яку денс докато не изпадне шарнира на някой. Абе купон да си направим.
Предложения за заведение???? Че аз не съм много запознат със софийските кръчми

13 мнения
• Страница 1 от 1