Спортна кола под наем за ден
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: Спортна кола под наем за ден
То и депозитът ще е сериозен, щом наемът е 500 евро. И после ще гледат под лупа всичко, независимо, че има каско. При нужда ще ти го удържат, без значение дали каското покрива, за да компенсират влизането в сервиз и нулевите наемни дни.
Само си представям как се кара чужд ГТР...
Както и да я гледам тая сделка, накрая ще плачат и двете страни.
Както и да я гледам тая сделка, накрая ще плачат и двете страни.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
В тоя форум вече си мисля, че има само писатели. Четат се 1-2 изречения и почва да се пише
Затова един фен на Хонди и стари лелички спря да пише
Какъв тогава е таргета на спортна кола под наем ? Батка с Е60, който иска за 5 дена да излъже някоя, за да я тресне ? Естествено, че масовия мениджър е с лимузина. Аз обаче имам познат от деството млад мерИнДжей, който като пътува по европата за бизнес срещи и инстаграма му става като епизод от Топ Гиър
Сам си казва, че има над 10 000км на 911-ки само. В Германия, Англия и Италия обаче сигурно има търсене и затова се предлагат за рент-а-кар. В България тука се изкара цЕла 1 оферта да има за цвят
За кого е иначе ? За платежоспособните туристи, които заливат страната ни, когато им омръзне Монако ли ?
Всички обясниха тука какво карат "шефчетата", ама един не каза тоя ГТР кой го наема
Какъв тогава е таргета на спортна кола под наем ? Батка с Е60, който иска за 5 дена да излъже някоя, за да я тресне ? Естествено, че масовия мениджър е с лимузина. Аз обаче имам познат от деството млад мерИнДжей, който като пътува по европата за бизнес срещи и инстаграма му става като епизод от Топ Гиър
Сам си казва, че има над 10 000км на 911-ки само. В Германия, Англия и Италия обаче сигурно има търсене и затова се предлагат за рент-а-кар. В България тука се изкара цЕла 1 оферта да има за цвят
За кого е иначе ? За платежоспособните туристи, които заливат страната ни, когато им омръзне Монако ли ? Всички обясниха тука какво карат "шефчетата", ама един не каза тоя ГТР кой го наема

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
TNT написа:В тоя форум вече си мисля, че има само писатели. Четат се 1-2 изречения и почва да се пишеЗатова един фен на Хонди и стари лелички спря да пише
![]()
Ами, спрял той
Ubi dubium, ibi libertas
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Цената на нисанчето е добра като цяло.
Проблема е, че няма къде да го караш тия 4-5 дена.
Щот карането му в София примерно не е от най-приятните неща.
п.п. хондаджията си е тука
Проблема е, че няма къде да го караш тия 4-5 дена.
Щот карането му в София примерно не е от най-приятните неща.
п.п. хондаджията си е тука
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
TNT написа:В тоя форум вече си мисля, че има само писатели. Четат се 1-2 изречения и почва да се пишеЗатова един фен на Хонди и стари лелички спря да пише
![]()
Какъв тогава е таргета на спортна кола под наем ? Батка с Е60, който иска за 5 дена да излъже някоя, за да я тресне ? Естествено, че масовия мениджър е с лимузина. Аз обаче имам познат от деството млад мерИнДжей, който като пътува по европата за бизнес срещи и инстаграма му става като епизод от Топ ГиърСам си казва, че има над 10 000км на 911-ки само. В Германия, Англия и Италия обаче сигурно има търсене и затова се предлагат за рент-а-кар. В България тука се изкара цЕла 1 оферта да има за цвят
За кого е иначе ? За платежоспособните туристи, които заливат страната ни, когато им омръзне Монако ли ?
![]()
Всички обясниха тука какво карат "шефчетата", ама един не каза тоя ГТР кой го наема
Тук няма пазар за такива коли под наем. По-често се ползва за снимане на клипове, реклами и тн или както сам каза да се покаже някой сопол пред мацките по морето. В старата фирма редовно звъняха да искат S class. 7 серия или някоя джипка само за уикенда за ходене до морето. Като върнаха едната S-ка с глоби за 1000+лв и закрита кредитна карта, от която беше направен депозита и платено шефа реши повече да не дава тоя тип коли без шофьор
По вероятно някой мениджър от въпросната компания, която го предлага да си го е взел за себе си, но понеже е на фирмата е длъжен да го обяви и затова фигурира (много вероятно ако го поискаш обаче да ти кажат, че е зает
Моите началници също се от Порш нагоре по време на личните пътувания, ако е служебно са от Maybach нагоре
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
TNT написа:Всички обясниха тука какво карат "шефчетата", ама един не каза тоя ГТР кой го наема
Преди 4-5 години помня на пистата на Серес дойде няк'ъв тъмносин GT-R със софийски номер. Ама дойде по обяд и се включи по едно време в сесиите. Бре гледам аз тая кола все някакви неземно лоши времена дава с наченки на дрифт и лигавене
Не знам какви са били клаузите на договора, ама не съм сигурен дали е било включено каране на писта... леко се съмнявам всъщност
По интересното беше защо бяха дошли по обяд чак
Колата малко се размигала, но успели да спрат до нула без никакви проблеми, благодарение на "системите" на колата (по техни думи)
А бе голям купон
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Nickelback написа:.......
Тц,тц,тц....а аз тук 3-та година не мога да "излъжа" някой за 2-3 обиколки,тип "разходка" с Е30 на Калояново.......
Макар че 2-ма уж обещаха,ама само "уж"
Но то нормално де,GTR-и има,читавите Е30 намаляват.....
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Nickelback написа:По интересното беше защо бяха дошли по обяд чакАми спукали гума някъде по магистралата с 200 уж
Колата малко се размигала, но успели да спрат до нула без никакви проблеми, благодарение на "системите" на колата (по техни думи)
![]()
Ако не ме лъже паметта GT-R излиза от завода с рън-флат семи сликове, та ако се спука в движение е доооста трудно да гръмне, че ако гръмне тая 20ка в движение при 200км/ч половината кола няма да я има
Отделно като знам на професионален екип шофьор и охранители как им треперят краката след гърмене на гума при 90км/ч, вярно на бус ама все пак..., та не ми се вярва програмистчета да са в състояние да карат каквото и да е
немо написа:![]()
Тц,тц,тц....а аз тук 3-та година не мога да "излъжа" някой за 2-3 обиколки,тип "разходка" с Е30 на Калояново.......![]()
![]()
![]()
Макар че 2-ма уж обещаха,ама само "уж"![]()
![]()
![]()
Но то нормално де,GTR-и има,читавите Е30 намаляват.....![]()
![]()
Това защо го проспа преди две години и половина
viewtopic.php?f=4&t=423867
Верно не съм с 30ка, но не вярвам да е много по-различно.
Тогава само един колега изяви желание, дойде и се вози.
Първата седмица на Август има купа на Калояново. Ако ти се качва в 36ца пиши ми ще измислим нещо.... даже цяла сесия ще те возя(6-7 обиколки).
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
TheDriver написа:........
Въпросът е да ми дадат да карам
п.п.Имам закачка с някои Е30 фенове
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
Ахаа, не те разбрах значи.
Каране категорично не. Дори и на съотборници и хора с опит не давам, както и аз не се качвам на техните коли.
Горчив опит просто.....
Каране категорично не. Дори и на съотборници и хора с опит не давам, както и аз не се качвам на техните коли.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
За какво спорите - дават се спортни коли под наем за пистов каране, че даже и със инструктор, готов да жертва живота си да учи някой друг.
Цените за 1 ден каране започват от 600лв за Е36 и стигат 5000лв+ за рейс Поршета.
Цените за 1 ден каране започват от 600лв за Е36 и стигат 5000лв+ за рейс Поршета.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Don_Diego написа:Nickelback написа:По интересното беше защо бяха дошли по обяд чакАми спукали гума някъде по магистралата с 200 уж
![]()
Ако не ме лъже паметта GT-R излиза от завода с рън-флат семи сликове, та ако се спука в движение е доооста трудно да гръмне, че ако гръмне тая 20ка в движение при 200км/ч половината кола няма да я има![]()
Отделно като знам на професионален екип шофьор и охранители как им треперят краката след гърмене на гума при 90км/ч, вярно на бус ама все пак..., та не ми се вярва програмистчета да са в състояние да карат каквото и да е
Да. Re070 rft
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4