Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от acho.rs » 22 Юни 2020, 20:31

TNT написа:Същият :ok:

... Поне официално се доказа, че сме най-тъпия народ на планетата - 25% вярват че ще ни чипират, 45% че вируса е направен да ги съсипе. ... Жалко, мислех че уайт траш-а в ЮК е тъпо съсловие, но ние сме готови да повярваме в какви ли лайна, стига да излиза така, че ние сме жертви и все някой ни е виновен.

Извинявам се ако съм засегнал някой. Отивам да си повтарям пак че не трябва да говоря с хора за политика, история, религия и корона.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 22 Юни 2020, 20:36

DLVasilev написа:
Jordana написа:Абе тия нормални ли са ? В бара с маски ? :kuku: Може би ще пуснат такива маски с дупка на устата за сламката или цигарата ...или за нещо друго да си пъхат през тоя отвор . А това пък за метър и половина дистанция ...просто нема такава глупост . Коя потка ще отиде на бар , с маска зачохлена като знае че никой няма да я доближи на метър и половина :mhihi:

За цигарата дупка лесно се прави ма сламката трябва да я наточиш като на сокче калифорния :mhihi:

Те, маските се носят под брадата, Ве. Не се научихте деба, 3 месеца ви даваха пример!!!
Ubi dubium, ibi libertas

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 22 Юни 2020, 20:42

hell's angel написа:Те, маските се носят под брадата, Ве. Не се научихте деба, 3 месеца ви даваха пример!!!

На късмет било така да се носи ...
Нощното ти шкафче може да се напълни :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 22 Юни 2020, 21:52

acho.rs написа:
TNT написа:Същият :ok:

... Поне официално се доказа, че сме най-тъпия народ на планетата - 25% вярват че ще ни чипират, 45% че вируса е направен да ги съсипе. ... Жалко, мислех че уайт траш-а в ЮК е тъпо съсловие, но ние сме готови да повярваме в какви ли лайна, стига да излиза така, че ние сме жертви и все някой ни е виновен.
Извинявам се ако съм засегнал някой. Отивам да си повтарям пак че не трябва да говоря с хора за политика, история, религия и корона.

Не сме толкова тъпи :bchug: Да си чул да ходим да палим базови станции на мобилните оператори като в Англия? :mhihi:
Освен това не познавам нито един човек, който някога да е участвал в някакво проучване, а съм питал кой ли не.
Дори бях пуснал пост във Фейсбук и никой не беше участвал и не познаваше участвали :mhihi: Не зная откъде ги вадят тези данни :dunno:
Вероятно са като тия преди изборите :no: :banghead:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 23 Юни 2020, 3:24

https://www.youtube.com/watch?v=vxTeRQwcpbo

Това изчерпва темата за някакви болести.

https://www.youtube.com/watch?v=677ntKlZgR8

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 23 Юни 2020, 7:37

acho.rs написа:...хората невидяха даже смъртта на половин милион човека...

Вие точно сте хората, които за първи път забелязаха, че някой по света умира... Е няма да спрат хора да умират, дори да си сложите маски на устата, ушите, гъза, х** и да ходите на километър и половина дистанция...

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 23 Юни 2020, 7:48

Jordana написа:Коя потка ще отиде на бар, с маска зачохлена като знае че никой няма да я доближи на метър и половина :mhihi:

Що бе, на мен мацките така повече ми харесват - забрадени с маските. Приличат на кадъни, навяват нещо ориенталско... Мълчат си само мятат белтъци с очите - мммммм... :yes: :yes:
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Юни 2020, 9:27

zAcK написа:Освен това не познавам нито един човек, който някога да е участвал в някакво проучване, а съм питал кой ли не.
Дори бях пуснал пост във Фейсбук и никой не беше участвал и не познаваше участвали :mhihi: Не зная откъде ги вадят тези данни :dunno:
Вероятно са като тия преди изборите :no: :banghead:

Като бях 1-2 курс, един колега от благоевградско село това работеше. Има анкета и събира част от данните (не цялата). В университета не помня да ни е питал. Значи смятай, че неговата част от извадката е бабите в селото :mhihi: Няма да се изненадам, ако и сам си ги е писал. Като цяло, ако ми трябва адекватно проучване с истински данни... дори не бих си помислил да го наема :lol:

П.П. Анкетиран и аз не познавам.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 23 Юни 2020, 11:20

https://www.endcoronavirus.org/countries

Баце нанка вместо да бори вируса...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от sssssl » 23 Юни 2020, 15:00

Справка с https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries показва, че за 100 дни от началото на ИП са правени средно по 1200 теста на ден. Вчера са направени 2800 и "заразените" са 89. Пик, втора вълна? Едва ли, но ето какво казва по въпроса доц Чорбанов: https://www.bnr.bg/post/101298287/doc-a ... ronavirusa

„Наблюдаваме нормално развитие на коронавируса, не може да се говори за втора вълна. Беше наивно да се смята, че ще можем да се предпазим от по-широко разпространение на вируса. Епидемията ще спре, когато всички се срещнат с коронавируса... Няма как да се скрием от вируса“. Това коментира пред БНР доц. Андрей Чорбанов, ръководител на Лабораторията по експериментална имунология към Института по микробиология „Стефан Ангелов“ при БАН.

По думите му патогенезата е по-различна от това, което се вижда на повърхността:

„Един малък процент от хората боледуват сериозно, но огромният брой хора няма и да разберат, че са били заразени. Зад всеки позитивно отчетен човек има поне 100 души, които са прекарали заболяването без симптоми и не са били регистрирани“.

В предаването „12+3“ доц. Чорбанов допълни:

„Вирусът сега се разпространява там, където държавите бяха първоначално много скрити и затворени и при разхлабване на мерките вирусът започва да се разпространява... Дори плътно затворени в дълъг период от време Италия и Испания, вирусът си се разпространяваше в хоризонталата на семеен принцип и няма как да бъде спрян... Мерките ще намалят разпространението, но агонията ще продължи по-дълго“.

Според него отначало разпространението е било по-слабо не само заради мерките, а и заради по-малкото носители на коронавируса у нас.

„Човек трябва да е отговорен, но не и параноично настроен... Продължаването на мерките няма да доведе до нищо добро... Ще има синусоидни пулсации - ще има дни с повече бройки хора и такива с по-малко. Не смятам, че ще се стигне до крайно голяма вълна. Има много фактори за това - България е сравнително ниско населена, нямаме места със скупчване на възрастни хора на едно място, но сме водачи в европейската класация по сърдечно-съдови заболяния, което е фактор, способстващ тежкото прекарване на това заболяване“.

Интервюто с доц. Андрей Чорбанов можете да чуете в звуковия файл.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 23 Юни 2020, 18:06

Аз пък се чудя,как може да има хора,които твърдо вярват че Боко и ЩаБЪ ги спаси. Щото видите ли, кУ ни бяя те,щяхме да измрем,яко да измрем. Абе мама му стара, утре ако се запали блока или кооперацията там дето живеят ,дали няма да чакат ЩаБЪ да им каже от ТиливиЗуРъ как и какво да правят да не изгорят ,че вземат че умрЪт. Тва човека е по тъпо и от УфцЪ
Ей ви го героя от ТВ https://lupa.bg/news/relaks-i-gen-mutaf ... 0news.html
Дали му пука за Вас?
На никой от тея загрижените по ТВ не му дреме за Вас. Всичко е интерес ,финансов интерес .
Как пък изведнъж толкова се загрижиха за хората? Щото до преди това не им пукаше особено как оцеляват инвалидите,раково болните,безработните или работещите на минимална заплата,пенсионерите и още и още.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 23 Юни 2020, 19:10

TNT написа:П.П. Анкетиран и аз не познавам.

Мен са ме анкетирали по телефона каква техника и електроника имам вкъщи. Правиха проучване за някаква верига.

Ама те тия проучвания ги правят на база на 200-300 до макс. 1000 анкетирани... Та не са много меродавни...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 23 Юни 2020, 19:16

Аз също съм анкетиран , до колкото помня въпросите бяха най различни и доста обширен конспект . От това каква марка сапун ползваш до това на коя партия симпатизираш . И по телефона са порбвали няколко пъти но ги отсвирвам щото не ми се занимава с тия глупости .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Юни 2020, 19:55

drago_pavlov написа:

Мен са ме анкетирали по телефона каква техника и електроника имам вкъщи. Правиха проучване за някаква верига.

Ама те тия проучвания ги правят на база на 200-300 до макс. 1000 анкетирани... Та не са много меродавни...

Минималната цифра за нашата страна е 1024 (в повечето изследвания дори го пише), за да може да се брои за меродавно. Въпроса е, че трябва да е при наистина случаен подбор. Щото ако чукаш по вратите в кв.Бояна и в град Троян, ще има бая разлика кой колко техника има.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Юни 2020, 0:26

drago_pavlov написа:

Накрая на анкетата питаха ли и за адреса :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата