Съвети и въпроси относно избор на F3х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- santorini
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Range Rover
Re: Съвети и въпроси относно избор на F3х
Добър избор, бялата в Пловдив по ми харесва на мен лично. Двигатела без коментар 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Много е хубава, спор няма, а и е по-нова, но аз си държа на черния кожен салон. Определено обаче бялото отваря много повече колата.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- tosh
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW F36 420xD GC, E90 320d
- Мечтае да кара: изтребител F16 но ще се задоволя с F36 (за сега)
- Детайли за колата: Сега се радвам на G11 740d XDrive LCI
За F36 нищо лошо не мога да кажа. Вече 2 години карам такава само че 420D Xdrive и съм много доволен. Преди това имах F30 320D Xdrive и разликата не е огромна, но определено е осезаема.
За кожата си прав - черното не се цапа и лесно се поддържа, но пък другите цветове отварят много колата. Освен това така или иначе тези коли искат да бъдат “глезени” тъй че някой друг лев в повече за поддръжка на кожата не е кой знае какво.
Колата от обявата изглежда страхотно и е с доста екстри и мотора е топ!
За кожата си прав - черното не се цапа и лесно се поддържа, но пък другите цветове отварят много колата. Освен това така или иначе тези коли искат да бъдат “глезени” тъй че някой друг лев в повече за поддръжка на кожата не е кой знае какво.
Колата от обявата изглежда страхотно и е с доста екстри и мотора е топ!
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Колата изглежда много добре, две неща определено не ми допадат - цената, но да речем това е субективно и второто, защо, по дяволите, е толкова щръкнала?? Никога не съм виждал толкова висока 3-ка, камо ли 4-ка.. Това може ли да се регулира 

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- ionov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M340i X Drive
- Мечтае да кара: M ки
На мен тази повече ми харесва от Пловдивската. Странно ми е, че при Пловдивската М кар използват горублянски номера и са написали, че е M Performance... , когато очевидно не е. Другия вариант е да не знаят, какво представлява перформънс пакета но се съмнявам 
Тази има шибедах, много готина ектстра според моите разбирания
кожата също е по-хубавия салон но всичко това е въпрос на вкус.
Бялото отваря но везната щеше да натежи много ако беше перла а то си е Alpin Wise...
Успех с покупката.

Тази има шибедах, много готина ектстра според моите разбирания

Бялото отваря но везната щеше да натежи много ако беше перла а то си е Alpin Wise...
Успех с покупката.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
И аз това се чудя, дано да е от снимките. Една от многото причини да не харесвам xDrive, но алтернатива няма. Малкото коли, които открих с този двигател и само на задно, са или внос от Америка/Канада разбирай кола с удар, с предстоящ технотест, смяна на стопове и т.н, или са доста постни, което не върви на такъв тип аетомобил.Bexim написа:Колата изглежда много добре, две неща определено не ми допадат - цената, но да речем това е субективно и второто, защо, по дяволите, е толкова щръкнала?? Никога не съм виждал толкова висока 3-ка, камо ли 4-ка.. Това може ли да се регулира
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Абе... точно Бова кар и кола втора ръка... Да речем, че един приятел си купи кола от тях и била удряна, правена там, но ‘случайно’ са забравили да го отразят в историята...
Приликата с действителни лица е случайна и неволна!!! :-)
Та, гледай хубаво, всичко се вижда - отпред покрай мотора, отзад, около багажника, вратите отдолу, не може да се скрие. Най-добре виж няколко коли да си подготвен, виж и американки/канадки.
ХДрайв можеш после да я свалиш и да направи хубава стойка, точно това обсъждахме, не е много скъпо на фона на цените на тези коли. А и определено имат потенциал, та дълги години трябва да те радва.
Успех!
Та, гледай хубаво, всичко се вижда - отпред покрай мотора, отзад, около багажника, вратите отдолу, не може да се скрие. Най-добре виж няколко коли да си подготвен, виж и американки/канадки.
ХДрайв можеш после да я свалиш и да направи хубава стойка, точно това обсъждахме, не е много скъпо на фона на цените на тези коли. А и определено имат потенциал, та дълги години трябва да те радва.
Успех!
FREE SPIRIT
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Съвети и въпроси относно избор на F3х
Колата е с М адаптивно окачване, не знам дали ще може да се свали, а другото, което написа, е скандално. Ако и от дилър не можеш да си сигурен за кола, не знам вече откъде.
Щатите и Канада трябва да е чукната, иначе парите са ти леко надолу като удариш чертата с технотест, смяна огледала, стопове, а и здрава да я вкараш, винаги след време някой ще търси под вола теле, че е тоталка или наводнявана, но колата я виждаш едва когато пристигне тук, та си е доста по-рисково според мен.
Щатите и Канада трябва да е чукната, иначе парите са ти леко надолу като удариш чертата с технотест, смяна огледала, стопове, а и здрава да я вкараш, винаги след време някой ще търси под вола теле, че е тоталка или наводнявана, но колата я виждаш едва когато пристигне тук, та си е доста по-рисково според мен.
- tosh
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW F36 420xD GC, E90 320d
- Мечтае да кара: изтребител F16 но ще се задоволя с F36 (за сега)
- Детайли за колата: Сега се радвам на G11 740d XDrive LCI
Наистина е доста повдигната. И аз имам F36 xDrive и изобщо не изглежда така висока. На мен ли ми се привижда или има вдлъбнато на задната врата?
- Deyan Velev
- младши ентусиаст
-
Интересно защо е така окачването, аз също съм с ф36 435iX и не е толкова вдигната.
- Neckros
- Потребител
-
- Кара: син кораб с нафтова печка
- Мечтае да кара: E61 M5
Привет колеги,
най-вероятно сигурно някой е питал за нея, но 20+ страници назад само неактивни линкове излизат, та мнение/инфо за тази:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11539943552036801&slink=fsx833
Гледам, че стои от доста време, сигурно има сериозен удар или нещо не се казва в обявата?
Поздрави!
най-вероятно сигурно някой е питал за нея, но 20+ страници назад само неактивни линкове излизат, та мнение/инфо за тази:
Гледам, че стои от доста време, сигурно има сериозен удар или нещо не се казва в обявата?
Поздрави!
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Neckros написа:Привет колеги,
Поздрави!
Тая седи от над половин година. Първоначално беше пусната на 35К...в момента се продава за 29...Сметни каква е...
Пичове тва ми е старата 35ца и не мога да я продам още взех я от пичовете от враца за 37 и има около 8000лв тунинг в нея ,някой може ли да ми обясни защо по дяволите не мога да я продам все още ,нещо снимките ли са кофти ,плашат се от тунинга хората ли ,не разбирам какво точно се случва...За тая цена не трябваше ли отдавна да е заминала тая кола?Интересното е че даже не е идвал да я гледа никой, звънят ми само по телефона....явно съм трагичен търговец ,не стига че я продавам на ужасна загуба и пак не мога да я продам.Моля ви да не изглежда като някаква реклама или нещо подобно изобщо не съм на зор ,даже се замислям дали да не си я оставя и да я направя за писта само да си правя кефа по няколко пъти в годината. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=fsxygq
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Изглежда ,че общото мнение е ,че ако не се продаде бързо и цената е свалена доста в историята на обявата, значи колата нещо не е наред и не е за купуване... Отделно, коли за подобни пари не се 'харчат' толкова, като тези за 3000лв, и картината е горе-доло ясна!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Bexim написа:Абе... точно Бова кар и кола втора ръка... Да речем, че един приятел си купи кола от тях и била удряна, правена там, но ‘случайно’ са забравили да го отразят в историята...
Успех!
Моята е от Бова, на няколко приятели също - не сме имали проблеми. Относно синята от линка - вероятно това, че е ръчка има значение да не се е продала още. Мен лично би ме спряло точно това при все, че останалото е окей. Плюс това хората се плашат от американки може би...