Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
- 

- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Войната започна ...
Някой ако има познати сред протестиращите за наркоманизираният цветнокож(това не расистко ли е)   у Щатско, да свърже с няколко нови модела на Nike, ако може
  у Щатско, да свърже с няколко нови модела на Nike, ако може   

Харесал съм си няколко Джордана, та ако има чалъм да търмъчат няколко кашона и да ни ги пласират на добра цена 

Харесал съм си няколко Джордана, та ако има чалъм да търмъчат няколко кашона и да ни ги пласират на добра цена

Последна промяна zAcK на 10 Юни 2020, 15:31, променена общо 1 път

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!  

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Гледай в И-бей  

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
		- Bogat-Beden
- 

- 

- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Има протести в Дания срещу расизма, обаче въглищата измислили правило:
Ако не си черен, нямаш право да скандираш заедно с тях 

Инак не са расисти и скотове, не..
			Ако не си черен, нямаш право да скандираш заедно с тях

Инак не са расисти и скотове, не..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
		- kasho
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
Аз не мога да разбера що за заблуден ненормалник трябва да си, за да скандираш срещу собствената си раса и собствените си права в полза на тия...   Айде да не използвам епитети, че да не ме баннат от форума.
 Айде да не използвам епитети, че да не ме баннат от форума. 
Колко трябва да си кьорав, да не виждаш че са с минимално IQ и просто нищо не става от тях. Който от тях е читав се образова и живее като нормален (бял?) човек. От сумати години имат вече достъп до училища, квоти и стипендии за университети специално за тях, квоти във филмовите продукции, diversity-квоти в големите фирми и какви ли още не подпомагания. Обаче не - и те също като нашите евро-индийци са все по тънката част - ядене, пиене, размножаване, живот на помощи и нелегални дейности. И после като си получат заслуженото - Black lives matter, погроми, грабежи, тия били расисти, ония били расисти, white privilege и подобни либерастки мантри...
Бат' Доньо много ги жали даже. Армията отдавна трябваше да ги стреля на месо и да ги натика обратно от където са изпълзяли.

Айде да не използвам епитети, че да не ме баннат от форума.
 Айде да не използвам епитети, че да не ме баннат от форума. Колко трябва да си кьорав, да не виждаш че са с минимално IQ и просто нищо не става от тях. Който от тях е читав се образова и живее като нормален (бял?) човек. От сумати години имат вече достъп до училища, квоти и стипендии за университети специално за тях, квоти във филмовите продукции, diversity-квоти в големите фирми и какви ли още не подпомагания. Обаче не - и те също като нашите евро-индийци са все по тънката част - ядене, пиене, размножаване, живот на помощи и нелегални дейности. И после като си получат заслуженото - Black lives matter, погроми, грабежи, тия били расисти, ония били расисти, white privilege и подобни либерастки мантри...
Бат' Доньо много ги жали даже. Армията отдавна трябваше да ги стреля на месо и да ги натика обратно от където са изпълзяли.
- kasho
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
Petrolhead написа:а горния коментар не би трябвало да остане без санкция, но едва ли. все пак расизмът в България е признак за потентност и мъжка сила
Каква санкция бе, аланколу? Човек няма ли право на различно (и реалистично) мнение за вас цветните?
Petrolhead написа:kasho написа:Petrolhead написа:а горния коментар не би трябвало да остане без санкция, но едва ли. все пак расизмът в България е признак за потентност и мъжка сила
Каква санкция бе, аланколу? Човек няма ли право на различно (и реалистично) мнение за вас цветните?
различното ти мнение си е чист расизъм, а расизмът си е престъпление и подлежи на санкции. разбира се не и в рамките на територията.
Не знам дали си одил в маалата ама иди там и виж дали ще те приемат за равен... даже после може да им обясниш какви са расисти. А после и да потърсиш полицай да ги санкционра

- Сондьора
- ентусиаст
- 

- Кара: E36 M52b20 Touring
Тая горе в тва видео, каза сто пъти бял, черен...
Ама когато бял каже черен, е расизъм
Ако беше бледолик...щеше да е расист 

https://youtu.be/mWyzSyBXHa0

Ама когато бял каже черен, е расизъм

Ако беше бледолик...щеше да е расист

https://youtu.be/mWyzSyBXHa0
- Borymeckata
- ентусиаст
- 

- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
 M57TU-A5S390R-ATC400
Спомням си една интересна мисъл в книга на Ремарк, дали не беше Черният обелиск... В спор между религиозен и атеист винаги атеистът губи. Защо? Защото атеистът, въпреки всичко, е длъжен да уважава "вярата" на религиозния фанатик, но не и братното - той не е длъжен да уважава неверието на атеиста и да се съобразява с него.
Нещо подобно става и сега с "расизма". Те могат да ни мразят и обвиняват във всички грехове, но ние тях - не. Не знам как стана това, буквално за двайсетина години. Уж при соц-а за един виц се отивало в лагер (?!?), уж сега имаме свобода на словото, ама май стана обратното - едно различно мнение и вече си виновен. Не знам "борците срещу расизма" на какво толкова се радват - колкото повече навивате пружината, толкова по лошо ще стане, като се изплъзне от контрол... 

Нещо подобно става и сега с "расизма". Те могат да ни мразят и обвиняват във всички грехове, но ние тях - не. Не знам как стана това, буквално за двайсетина години. Уж при соц-а за един виц се отивало в лагер (?!?), уж сега имаме свобода на словото, ама май стана обратното - едно различно мнение и вече си виновен. Не знам "борците срещу расизма" на какво толкова се радват - колкото повече навивате пружината, толкова по лошо ще стане, като се изплъзне от контрол...

Excellent! Steven is my name!
		- Моджо
- кандидат ентусиаст

- 

- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Па черните пращят от любов към белите. Кгб нещо да намесиш? Ша ги ева у маймуните. Аз СЪМ РАСИСТ, не ми обръщайте внимание. Ма уеко бях в Нигерия и некакси имам вчепатления. Па там бели не знам да е имало та да се оправдаят.
			Хм,хм...
		- Сондьора
- ентусиаст
- 

- Кара: E36 M52b20 Touring
Те полицаите убиват само черни, ще знаеш  

А колко бели има убити от черни?
Обратната ситуация е ЮАР...белите са избивани и им се взима земя, пари всичко...но това не е расизъм, те с право си го взимат 

В САЩ, а и по света ако не се оправят с тоя проблем, ще последват ЮАР скоро време.

А колко бели има убити от черни?
Обратната ситуация е ЮАР...белите са избивани и им се взима земя, пари всичко...но това не е расизъм, те с право си го взимат

В САЩ, а и по света ако не се оправят с тоя проблем, ще последват ЮАР скоро време.
- zAcK
- Старши Алкохолик
- 

- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ето ги тия онеправданите, културни и Ентелегентени човеци   

У-Къто се е превърнало в помийна яма май 

Всички ще страдат от толерастията, споко

https://www.facebook.com/sabin.harizanov/posts/10215959561533588

У-Къто се е превърнало в помийна яма май

https://www.facebook.com/sabin.harizanov/posts/10215959561533588
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!