COVID19 dating и още нещо...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Re: COVID19 dating и още нещо...

Мнение от grkv » 06 Юни 2020, 6:42

Тоя разговор за жените с ремарке умишлено го повдигнах пред една компанийка жени, от които едната е точно в такава ситуация.
Естествено, само дето не ме линчуваха, ама доводите бяха кратки и ясни...
''От това се притесняват само скъсаняци и стиснати мъже''
''Един истински мъж би приел жената, не да прави тънки сметки поначало''
''Това е много слабохарактерно за един мъж'' и още, но все в тоя смисъл :lol:
Всъщност най-много ги болеше от това, че красавицата, дето до онзи ден си е избирала с кой красавец да си легне, днеска трябва да си избира от по-посредствените мъже и то тя да им сваля звезди, сиренца и т.н., 'щото мъжете с избор търсят свободни жени и няк'си нещата се случват малко насила, да не умрем сами и да си помагаме един друг в живота. Което на практика означава той на мен основно, та интересите поначало са малко изкривени.
Абе дълга тема е, ама...
Никъле, кАжи, че третата сьомга е била за тебе да си доядеш, да се сОпрем малко с хипотезите :lol:
Последна промяна grkv на 06 Юни 2020, 8:34, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 06 Юни 2020, 8:24

Аз няма да се намесвам в спора за ремаркетата.
Просто ще му дам съвет да внимава със снимките, че бум_бум ако ги види тия мекици ще му загрее вратЪ :mhihi:
По-добре да я гощава със сланина и червено вино за закуска :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Юни 2020, 8:29

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 06 Юни 2020, 9:06

grkv написа:Тоя разговор за жените с ремарке умишлено го повдигнах пред една компанийка жени, от които едната е точно в такава ситуация.
Естествено, само дето не ме линчуваха, ама доводите бяха кратки и ясни...

И една компанийка нормални, зрели, истински мъже пак ще ти кажат същото! Лошото е че не останАхме много, а теа дето идват след назе са си евали лайкучката. Крият се при жените да ги не фане грипа, една гума не могат да напомпат па камо ли на бензиностанцията да си заредат кво остава дете да изгледат. Сакън некой да не им бръкне у джеба извънредно, мали света свърши! Как ви не е срам бе! Тука Жицата ви лъзна по пързалката и се почна деца, тъщи, съвременни философии.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 06 Юни 2020, 9:24

Не бе пич, нищо не си разбрал от т'ва дето го пишеме тука...

Не е да се бръкнеш в джоба извънредно, не е и само до парите, щото знаеш, че ще има доста неприятни емоции и конфликти, сравнения и ала-бала, тая работа с децата, твои или чужди е доживот и като се хванеш на хорото, гледаш и помагаш докато си жив. Не е малък ангажимент. Е ако може без тоя ангажимент, защо?

Другия вариант - хващате се на чисто, без задни ангажименти и горе-долу знаеш тая жена що иска да е с теб - щото си ти, щото е видяла нещо в тебе и т.н., без задни мисли (при условие, че сте на горе-долу еднакво ниво финансово). По любов.
Е тая с детето, особено пък като я видиш, че е над тебе визуално, 'що се хваща с тебе и дали не търси баща на детето си и нЕкой да помага? Интереса е друг и вече не е само по любов и винаги ше има една мнителност.

Сори пич, т'ва не е до мъжество, това са избори, които човек в зрелия си живот прави най-много няколко пъти и най-често веднъж. Мислиш хубаво и решаваш.
Аз съм против, можеш да не си съгласен с мене...

А как ни е лъзнал никъла отдавна няма значение :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 06 Юни 2020, 9:39

Допускам, че Никълбека си прави майтап и ви гледа сеира. Иначе ако са тризнаци, нормално е да е “изстрадала” - едно че не се износват и раждат лесно, друго и отглеждането, камо ли сама. Ако пък не са заченати по естествен начин предисторията вероятно също е нелека. Няма да давам акъл, не съм бил в такова положение, но от скромния ми опит ако човека отсреща си струва - винаги има начин.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 06 Юни 2020, 9:43

На мен ми е любопитно съведката ти по какви критерии е решила, че ще си паснете, та да ви събира :)

Иначе съм съгласен с колегата, често се вижда комбинацията на яка мацка с дете с по-посредствен пич и понеже съм си говорил с такава жена, то тя самата не говори с необходимото уважение за партньора си и останах с впечатлението, че дете няма да му направи, защото тя вече си има. Сами се сетете защо е с него.

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 06 Юни 2020, 12:23

.
Последна промяна Nickelback на 26 Ное 2024, 11:31, променена общо 1 път
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 06 Юни 2020, 12:32

Лоооошо Седларов!.....Лооошо... :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Юни 2020, 14:28

grkv написа:...

Ти си ебаси песимиста :shock:

Ще ти дам още една версия. Надушили са Никъла, че е имотен. Сега ще му сложат хомота, а след някоя и друга година ще заменят картофите с гъби ...

История накратко. Вдов(и)ците на една определена част от служителите тук получават 50% от пенсията на починалия си партньор. Ще уточня, че тези хора не взимат нормалната пенсия от 15К годишно, а 75% средно от петте си най-високо платени години. Сиреч, доста над 60К годишно. Та на тази баба (в случая) и се падат поне 30К като вдовица (нейната пенсия не я броим). Направили проверка и установили, че въпросната баба има шест (да, шест) починали парньори, от които дърпа по 1/2 пенсия.
И всичко и е било чисто :OT:

Nickelback написа:Там е работата, че комшийката я познава от много време и са много добри приятелки, както и баща ѝ, с който сме супер близки (била им е служител преди), и знаят как разсъждава, и какво е преживяла и че е прозряла, да търси стабилен и сериозен човек. Пък аз уж имам авторитета на стабиларка :mhihi: , та някакси се напаснаха нещата, отвъд другите работи :ok:
ПС: Момата знае какво е кардан, знае какво е да мирише на "феродо", та всеки ден откриваме нови и нови общи неща :ok: :mhihi: Скрива ми шайбата често често :mhihi:

Това не е много хубаво. Не можеш и каза, че в неделя отиваш у сервиза да сменяш клиренса на колата :dunno:

От друга страна, дайте да го оженим. Събор тая година нема, може да си го направите сами :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 06 Юни 2020, 15:00

Nickelback написа:ПС: Момата знае какво е кардан, знае какво е да мирише на "феродо", та всеки ден откриваме нови и нови общи неща :ok: :mhihi: Скрива ми шайбата често често :mhihi:
Пращай я насам, ако има сестра, че на моите съседи не мога да разчитам, всичките са я с бебета, я с първолаци :mhihi:

Sent from my iPhone using Tapatalk

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Юни 2020, 15:58

За тия, дето само мрънкят

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 06 Юни 2020, 18:42

Защо се намесват сватби и подписвания в хубавата тема..? Нека колегата да си изживее хубавите моменти и сам ще реши какво да прави! Имам двама приятели с жени с предишни деца! При единия всичко е супер, при другия не премина толкова добре! С жена му няма проблеми (една от най-свестните жени,които познавам изобщо), имат и свое дете, но с възпитанието на първото не се получи добре...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 06 Юни 2020, 20:27

Nickelback написа:
Dextuar написа:На мен ми е любопитно съведката ти по какви критерии е решила, че ще си паснете, та да ви събира :)
ПС: Момата знае какво е кардан, знае какво е да мирише на "феродо", та всеки ден откриваме нови и нови общи неща :ok: :mhihi: Скрива ми шайбата често често :mhihi:

Бе тя и мойта има доста сериозни технически познания освен, че има и C категория, ма ми иде да я изхвърля през терасата на моменти :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 06 Юни 2020, 23:44

Не разбрах деца има или няма в историята :?:
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата