COVID19 dating и още нещо...
Модератор: Общи модератори
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: COVID19 dating и още нещо...
.
Последна промяна Nickelback на 26 Ное 2024, 11:28, променена общо 1 път
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Nickelback написа:Всичко е наред, бря
Малка част от продукцията ни, добър тандем сме
Всичко изглежда прекрасно, само ония торби на заден план леко ме притесняват...
Не мога да ги определя точно какви са, но ми навяват асоциации за ремонт или едър домашен любимец - все сериозни изпитания за една свежа връзка...

Ааа, сега видях, грешка в мащаба - това са някакви малки пакетчета на масата... Няма ядове тогава, енджой...
Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тая питка или мекица по точно на втората снимка , от купешко тесто ли е или го месихте на подходящо място ? 

Последна промяна Jordana на 05 Юни 2020, 14:32, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Между другото, нищо не крещи ''селянин'' така, както една вилица от дясно или вилицата в дясната ръка. Т'ва да си го знаеш само... Не е глупаво и надуто, има неща, които са неприемливи.
Виж обаче ако си наливаш уискенце с шопската салата въобще не ти трябва да се съобразяваш с тия неща
Виж обаче ако си наливаш уискенце с шопската салата въобще не ти трябва да се съобразяваш с тия неща

Колеги (по съдба), има нещо нефелно в тази работа. Погледнах в профила му и какво ми направи впечатление? Преди Никълбека пишеше практически всеки ден. Сега две мнения за пет дни и се хвали (!?), колко е добре
Чиниите са три, чашите са две.

Скромният ми опит подсказва, че тук мирише на ..... тъща. Лявата чиния няма гарнитура.... Мога да пиша още много, но ще уплашим младите колеги. Вижте само картинките на чашите. Едната е повече от стряскаща. Кой си пие кафето сутрин в такава чаша???

Тази година събор няма да има. Но може да се спретне една спасителна операция. Трябва да направим нещо за колегата. Как ще живее по този начин? Утре ще го питат децата:
Тате, вие кога се запознахте с мама?
Пък той ще рече:
По време на големия грип.
Как да говорим за дистанции, карантини и тем подобни???

Скромният ми опит подсказва, че тук мирише на ..... тъща. Лявата чиния няма гарнитура.... Мога да пиша още много, но ще уплашим младите колеги. Вижте само картинките на чашите. Едната е повече от стряскаща. Кой си пие кафето сутрин в такава чаша???

Тази година събор няма да има. Но може да се спретне една спасителна операция. Трябва да направим нещо за колегата. Как ще живее по този начин? Утре ще го питат децата:
Тате, вие кога се запознахте с мама?
Пък той ще рече:
По време на големия грип.
Как да говорим за дистанции, карантини и тем подобни???
BMW_POWER написа:Скромният ми опит подсказва, че тук мирише на ..... тъща.
Или мацето е с ремарке, което е по-лошо, че е доживот...
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
.
Последна промяна Nickelback на 26 Ное 2024, 11:30, променена общо 1 път
Лето две и седемнаесто.
grkv написа:BMW_POWER написа:Скромният ми опит подсказва, че тук мирише на ..... тъща.
Или мацето е с ремарке, което е по-лошо, че е доживот...
"Ремърке"-то не е проблем. И аз съм с такова. Всеки има някакво минало и то не винаги е розово. Проблем е тъща още от старта

Nickelback написа:Вляво е сьомгата на "ремаркето", а тъщата междувременно го гони из къщата
Батеее.... мани майтапа, Еби и бегай овреме.
Едно е мъж с дете, друго е жена с дете...
Nickelback написа: лошо че я метнах там за форумна парлама
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
ХОРА, ПИШЕ ОТ ТЕЛЕФОНА

Дай снимка да видим къде си се скрил. Килер, мазе, таванско помещение. Ако не успееш днес, драсни утре. Пък аз ще пиша на когото трябва тук, та да се организират нещата

Дай адрес, ако знаеш къде те държат

Последна промяна BMW_POWER на 05 Юни 2020, 15:01, променена общо 1 път
grkv написа:Nickelback написа:Вляво е сьомгата на "ремаркето", а тъщата междувременно го гони из къщата
Батеее.... мани майтапа, Еби и бегай овреме.
Едно е мъж с дете, друго е жена с дете...
Не си прав!
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Дай адрес, ако знаеш къде те държат
10880 Malibu Point, 90265

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Лето две и седемнаесто.
Тоя филм съм го гледал няколко пъти, макар и отстрани.
Ще ти кажа как съм виждал да се развиват нещата няколко пъти в следващите 10 години - събирате се, ти с нея и детето й и вече сте семейство, само дето т'ва дете си има някви разходи, които с годините стават все по-големи, пък нали сте семейство, всичко ви е общо, а мъжът като глава на семейството логично носи парите, или по-голямата част от тях. Като почнеш от почивки в началото през издръжки, квартири и т.н. в бъдеще. Отделните сметки са невъзможни, 'щото не върви тя да се гърчи от глад с детето си, пък ти да си напазаруваш само за теб си увас сьомги и уискита, нали? Колкото и пари да изкарваш, стандарта който поддържаш ти - поддържат и те.
В даден момент ше искаш и свое дете от тая жена и тя ще ти роди, ама твоето си винаги ще е твое и ще обърнеш света за него, и колкото и да се стараеш нещата да са ''по равно'' и за двете, те никога не са. Да не говорим, че ти в това дете влагаш, пари, труд и усилия да го възпиташ, че да стане човек, само дето във възпитанието на всяко дете винаги има някакъв сблъсък и съпротива, а като ти тропне с краче и каже ''ти не си ми тати, няма да ми казваш'' щото нямаш авторитета пред него и после обяснявай на жената що не ти се влага толкова в нейното колкото в общото...
Да не говорим, че тва детенце нейното без да е виновно винаги ше се чувства второ в семейството от което то ще е недоволно, тя ще е недоволна, съответно и ти. Ама ти ще си недоволен и ако даваш всьо, че да са доволни те, 'щото минаваш от себе си и т.н. и т.н.
Изчакай да мине малко време, да си позамине еуфорията от новото и се запитай, ако не си лягаш вечер до тая жена, все още ли искаш да си в тая връзка? Същото трябва да се запита и тя, ама не секса, а парите настрана.
За мене тия връзки винаги са ''от зор'' и след изгледани няколко цирка по въпроса с почти еднакъв финал няма кой да ме убеди в противното.
Ще ти кажа как съм виждал да се развиват нещата няколко пъти в следващите 10 години - събирате се, ти с нея и детето й и вече сте семейство, само дето т'ва дете си има някви разходи, които с годините стават все по-големи, пък нали сте семейство, всичко ви е общо, а мъжът като глава на семейството логично носи парите, или по-голямата част от тях. Като почнеш от почивки в началото през издръжки, квартири и т.н. в бъдеще. Отделните сметки са невъзможни, 'щото не върви тя да се гърчи от глад с детето си, пък ти да си напазаруваш само за теб си увас сьомги и уискита, нали? Колкото и пари да изкарваш, стандарта който поддържаш ти - поддържат и те.
В даден момент ше искаш и свое дете от тая жена и тя ще ти роди, ама твоето си винаги ще е твое и ще обърнеш света за него, и колкото и да се стараеш нещата да са ''по равно'' и за двете, те никога не са. Да не говорим, че ти в това дете влагаш, пари, труд и усилия да го възпиташ, че да стане човек, само дето във възпитанието на всяко дете винаги има някакъв сблъсък и съпротива, а като ти тропне с краче и каже ''ти не си ми тати, няма да ми казваш'' щото нямаш авторитета пред него и после обяснявай на жената що не ти се влага толкова в нейното колкото в общото...
Да не говорим, че тва детенце нейното без да е виновно винаги ше се чувства второ в семейството от което то ще е недоволно, тя ще е недоволна, съответно и ти. Ама ти ще си недоволен и ако даваш всьо, че да са доволни те, 'щото минаваш от себе си и т.н. и т.н.
Изчакай да мине малко време, да си позамине еуфорията от новото и се запитай, ако не си лягаш вечер до тая жена, все още ли искаш да си в тая връзка? Същото трябва да се запита и тя, ама не секса, а парите настрана.
За мене тия връзки винаги са ''от зор'' и след изгледани няколко цирка по въпроса с почти еднакъв финал няма кой да ме убеди в противното.
Последна промяна grkv на 05 Юни 2020, 15:25, променена общо 1 път
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
.
Последна промяна Nickelback на 26 Ное 2024, 11:30, променена общо 1 път
Лето две и седемнаесто.