Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
bum_bum написа:https://youtu.be/n37l1pgo1wA?t=3372
Годжи изпатка нацяло
Не не

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Lenco написа:И щели да връщат КПП-тата, но с декларация и резервация за почивка на слънчака ще може да се пътува до там без проблем.
Е как така връщат КПП-тата пак..

Аз да питам само бат Бойко нали каза ако имаме 100 заразени на ден тогава щяха да върнат КПП-тата.
Кат гледам те са все по 20 на ден..най-много бяха 50..
Тва вече мина сякви граници..

Няма нищо той лятото вече идва..

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
3 поредни дни с над 100 случая и ще затегнат мерките. Само един гениален журналист не видях някъде да попита кои от всички мерки ще върнат. Ще затворят горите или ще върнат задължителните маски ? За мен задължителните маски са единствената мярка, която има смисъл да връщат и би имала наистина сериозно действие.
П.П. Честито, отварят и двигателя на икономиката - моловете

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
TNT написа:3 поредни дни с над 100 случая и ще затегнат мерките. Само един гениален журналист не видях някъде да попита кои от всички мерки ще върнат. Ще затворят горите или ще върнат задължителните маски ? За мен задължителните маски са единствената мярка, която има смисъл да връщат и би имала наистина сериозно действие.
Ти не си сериозен, това е най голямата тъпотия с тия маски!
Не мога да изтрая да я държа докато напазарувам, почнах да пазарувам тичешком, дали и ненормалниците

- TNT
- младши ентусиаст
-
Хората, работещи в операционни, реанимации и лаборатории по цял ден с маски. Цял живот. Тук за 10 дена искаха маски и се орева света
Мен маската ме е напрягала с дишането само, когато си слагах Fusso Coat ваксичка на БМВ-то
Беше топло, а точно тази вакса минуса й е, че много трудно се търка, а съхне бързо. Мярката с маските беше най-смислената и ефективна. Не искам никой да ме убеждава, че НЕходенето в гората е по-ефективно
На който му е трудно да диша с маска без физическа активност, да си прегледа белите дробове и да намали цигарите.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
vld написа:Ти не си сериозен, това е най голямата тъпотия с тия маски!
Не мога да изтрая да я държа докато напазарувам, почнах да пазарувам тичешком, дали и ненормалниците
Колега, ти още ли не разбра, че тук има колеги, които ще ръкопляскат на генерал ''Годжи'' дори и да ги напсува

- TNT
- младши ентусиаст
-
Друго си е форумните топ-батки, които са против всякакви мерки. И болници да закриват даже, те не са били болни от 20 години
Освен в темата колко са лоши лекарите. Там са хронично болни 
И да минем над 100 новозаразени дневно, няма да затворят пак всичко, както преди. Аз мисля и те осъзнаха, че някои от мерките бяха по-скоро вредни, отколкото полезни. Ще може да си бъдете батки на спокойствие из цялата страна
Сигурен съм, че и Гърция ще я отворят за батки.

И да минем над 100 новозаразени дневно, няма да затворят пак всичко, както преди. Аз мисля и те осъзнаха, че някои от мерките бяха по-скоро вредни, отколкото полезни. Ще може да си бъдете батки на спокойствие из цялата страна

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
ТиЕнТи-то баце само ти ли не разбра, че цирка сгъна??? Излез от хралупката, подай носленце навън па ако и с маска. Разходи се. Ще получиш прояснение! Сички ше ОмремЕ, така каза и генералО - президент! Слава!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- TNT
- младши ентусиаст
-
Разходих се вече, не ме мисли
Да отида и аз до лостовете, да не изоставам много от батките 

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
А какво означава “батка” за теб. Тези, които са против някакви смешни/неработещи мерки или които почиват извън страната.
Иначе преди вече не помня колко години, га бях на слАнчака там беше пълно с надъхани “батки” стойкаджии с лоши погледни и тем подобни. Толкова батки не бях виждАл накуп никъде
А да определяш хора, които почиват извън страната за “батки” е жалко. Айде няма смисъл да ми отговаряш надъхан “батка”. Не забравяй маската като излизаш, че въздуха в ПлоиФ не е особено чист 

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Exclusive89 написа:А какво означава “батка” за теб. Тези, които са против някакви смешни/неработещи мерки или които почиват извън страната.Иначе преди вече не помня колко години, га бях на слАнчака там беше пълно с надъхани “батки” стойкаджии с лоши погледни и тем подобни. Толкова батки не бях виждАл накуп никъде
А да определяш хора, които почиват извън страната за “батки” е жалко. Айде няма смисъл да ми отговаряш надъхан “батка”. Не забравяй маската като излизаш, че въздуха в ПлоиФ не е особено чист
Поради каква причина реши да почиваш точно на слънчака?
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
Това не беше почивка, имах авер, който бачкаше там и решихме да скокнем за няколко дни. Обаче издържах само една нощувка. 
Много се отклонихме от темата, ако те интересува нещо друго, къде почивам и къде не, може да драснеш ЛС

Много се отклонихме от темата, ако те интересува нещо друго, къде почивам и къде не, може да драснеш ЛС

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Най-малко ма интересува къде почиваш, но ми стана интересно, колко българи се чудат какво се случва там от тая и съседната тема.
Иначе по темата с короната, мисля се изчерпахме отдавна.
Иначе по темата с короната, мисля се изчерпахме отдавна.
- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
TNT написа:3 поредни дни с над 100 случая и ще затегнат мерките.:
Кой гений реши , че трябва да са 100 случая? Как го аргументира? Защо да не са 10...или пък 1000?
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Аргумента беше нещо - По формулата като в Германия ще трябва да затягат ако е над 300 човека на ден, ма понеже нашата здравна система (болниците) не може да издържи по толкова гледат формулата ма Израел. По спомен цитирам де.
Хм,хм...