COVID19 dating и още нещо...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Re: COVID19 dating и още нещо...

Мнение от BorislavB » 14 Май 2020, 21:54

Не я глези много,че на хубавото лесно се свиква после ще трябва да поддържаш тоя идеал... :lol:

П.С. Заформя се нещо като форумен турски сериал...
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Май 2020, 22:51

BorislavB написа:Не я глези много,че на хубавото лесно се свиква после ще трябва да поддържаш тоя идеал... :lol:

П.С. Заформя се нещо като форумен турски сериал...

Нееее... нека да я глези.... сега е демо периода на интерфейсните контролери. като изтече и тръгне риъл лайф информацията и тогава ще изскочат бъговете :) ама сега да я глези колкото може :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 15 Май 2020, 1:01

То първо се решава к'ва е кльопачката и после се избира виното :mrgreen: , ама карай - с розето е трудно да сбъркаш :mhihi: :mhihi: :mhihi: По-леките със салатки или некви тънко нарязани мръве, по-наситените все тая - даже и с пица гилат :bchug:
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 15 Май 2020, 8:14

Абе как ще помъкне манджи и прибори в колата, още малко ще искате маса с бяла покривка и сребърен свещник...

Нали една бутилка вино ще носи (а и няма да може да пие), значи някакво сухо мезе (предварително нарязано), може и консерва риба тон (трябва да върви с розето). Е, ще трябват две вилици и салфетки. Това е - малко, но от сърце. Нали мацката била много изстрадала - трябва да го оцени. :mhihi: :mhihi:

Сега гледам - има консерви с риба тон, ама много скъпи бе... Слушай, я дай адрес да ти пратя половин кило пушена сланина, трябва ти само глава лук и малко чили. Ако след това мацката пак излезе с теб - значи е стабУилна, гаранция... :mhihi: :mhihi:
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 15 Май 2020, 10:28

Боримечка, не следиш темата...
Той се изгърби да чисти къщата, че мацката ще идва на гости, ти го пращаш в колата с консерви :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 15 Май 2020, 10:53

Borymeckata написа:Абе как ще помъкне манджи и прибори в колата, още малко ще искате маса с бяла покривка и сребърен свещник...

Нали една бутилка вино ще носи (а и няма да може да пие), значи някакво сухо мезе (предварително нарязано), може и консерва риба тон (трябва да върви с розето). Е, ще трябват две вилици и салфетки. Това е - малко, но от сърце. Нали мацката била много изстрадала - трябва да го оцени. :mhihi: :mhihi:

Сега гледам - има консерви с риба тон, ама много скъпи бе... Слушай, я дай адрес да ти пратя половин кило пушена сланина, трябва ти само глава лук и малко чили. Ако след това мацката пак излезе с теб - значи е стабУилна, гаранция... :mhihi: :mhihi:

М/у другото една маса(каквато и да е само да е преносима ) с една бяла покривка, една червена роза и 2 чаши за вино опънатa на някоя ливада с 2 готини стола, правят чудеса :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 15 Май 2020, 11:30

:mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 15 Май 2020, 11:41

CTORH написа:
:mhihi:

нИмогЪ :lol: :lol: :lol:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от kikko » 15 Май 2020, 12:36

Здрава кола е това БМВ-то, върви и не създава проблеми, а собствениците "бистрим" любовния живот на колегата. :bowdown:
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 15 Май 2020, 13:06

ivanski_2 написа:М/у другото една маса(каквато и да е само да е преносима ) с една бяла покривка, една червена роза и 2 чаши за вино опънатa на някоя ливада с 2 готини стола, правят чудеса :mhihi:

Мноо лигави филми гледате колега! Теа пинизи отдавна не вървят, за справка горното клипче :mrgreen: Аз веднъж навремето бех неволен свидетел на разговор между две "невинни" девойки. Тогава изгубих душевната си "девственост" и да ви кажа получих прояснение, което ми беше от абсолютна полза за в бъдеще! Па вие си стойте с масичките, розетата блаблаблаблаблаблабла....искам да кажа, че ролите са се обърнали отдавна. Девойките са пичовете, а пичовете - девойки и тия първите са хищници, на които у главата им е само едно! Та така девойки, дерзайте.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 15 Май 2020, 17:58

.
Последна промяна Nickelback на 26 Ное 2024, 11:38, променена общо 2 пъти
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 15 Май 2020, 18:22

Кой пък ги гледа тия ел перки!?И аз имах такава тема за перка на гранда във офроуда та да не мислиш,че бяха повече тия дето се включиха. :mhihi:
Слагайте маските,ръкавиците,тапите за уши и нос и гасссс....
Че най-мразя миризмата на изгоряла гума и женските писъци както се казваше в оня виц... :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 15 Май 2020, 23:52

Nickelback написа:
E34 написа:Девойките са пичовете, а пичовете - девойки и тия първите са хищници, на които у главата им е само едно! Та така девойки, дерзайте.

Малко крайно изказване за всички, но доголяма степен вярно.

"n-2"-рото ми гадже на първа среща се държеше супер нормално, леко свенливо дори, докато бяхме в някакво ресторантче. Общи приказки и глупости. Бъдещ лекар, интелигентно момиче. След ресторанта отидохме в бар "Петък". Взе тя някакви малки питиета, щото аз черпих в ресторанта, и още не си беше и допила, и така мА омляска (за пръв път ми се случваше такава инициатива), докато аз още се чудех откъде да я под-таковам, че така ми спрЕ тока, та шест месеца нЕмАх ток :ok: Като ме усети на 4-тия месец, че вече си падам стабилно по нея и си искам сериозни неща и се разпърдяха малко по малко нещата :roll: Беше много жива мацка, ама много луда, и самостоятелна. Все си мисля за нея чат-пат :paranoid:

Та зависи на каква попаднеш.

ПС: Еб*а'го! Темата ми за "ел. перка в Е39", няма толкоз преглеждания и коментари, добре вървим :ok:

Ел перката ще я измислиш ти, тука предположихме, че трябва помощ и съпричастност :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 16 Май 2020, 6:07

Дееба, много съвети, много нещо.
Чакам некой да даде акъл и под какъв ъгъл
да и го подадеш ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 16 Май 2020, 7:25

E34 написа: Девойките са пичовете, а пичовете - девойки и тия първите са хищници, на които у главата им е само едно! Та така девойки, дерзайте.

Е ти за какво искаш да мислят? За шиене на гоблени? Много ясно, че ще мислят само за едно нещо... Мъжете да не мислим за много повече :mhihi:
Само дето те са от грешната страна на барикадата. За едно и също нещо те са коври, а ние сме пичове :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата