съвет
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
съвет
от доста време следя за цените на BMW 325 TDS .кажете има ли смисал 1-во да го взема от друга страна и 2-ро дали този модел е хубав ?!

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
За закупуването му отвън сам можеш да си направиш извода като съпоставиш тукашните цени (съответно екстри година и състояние)и като имаш напредвид че на тая кола трябва да се плащат мита и .......и си решаваш сам
А за самия модел като съотношение кубици/коне спрямо купето мисля че е много добре но трябва много да се внимава тъикато тези двигатели(ТДС) си имат своете бъгове
Успех в покупката
А за самия модел като съотношение кубици/коне спрямо купето мисля че е много добре но трябва много да се внимава тъикато тези двигатели(ТДС) си имат своете бъгове
Успех в покупката

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
ако си навитак за 325 тдс обади се да ти покажа моита хубавица защото маи ще се наложи да се разделям с нея,ина4е съотношение коне -купе тегло ,ще бъдеш очарован как може да върви дизел
.
flober написа:ако си навитак за 325 тдс обади се да ти покажа моита хубавица защото маи ще се наложи да се разделям с нея,ина4е съотношение коне -купе тегло ,ще бъдеш очарован как може да върви дизел
flober можеш ли да ми пратиш снимка на колата ти ... и да ми кажеш цена ?

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега моля те напиши ми какви особености има BMW 325 TDS и какви дефекти дава, преди да съм го вкарал да знам. Моя Skype e "Radddko" пиши ми на него
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Какви мита, няма вече такова нещо - има разходи пак не е без хич но мито няма и акциз няма на 325tds.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
9 мнения
• Страница 1 от 1