Съвети и въпроси относно избор на Е6х
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Speed_Am_All
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е6х
Колата е с 2 години гаранция. Някой който му трябва за да върти по 50к км на година ще е вземе и ще му излезе сметката според мен. Освен ако няма уловка в гаранцията. Иначе да, сравняваме 525д с 540/545iDextuar написа:santorini написа:за тея пари, на 92000км - https://bmw-autobavaria.bg/cars/used?pu ... 054e2313c3
CW88656
Кажи честно, че вярваш, че някой ще купи тази Е60-ка за тези пари.

- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Антон Дековски написа:Здравейте колеги! Според вас струва ли си покупката на автомобил с този двигател.Ако има хора които са имали опит с въпросния двигател и могат да направят съпоставка между него и 545и и 550и,като разход,динамика и подръжка,ще се радвам да споделят опит.
А ето я и самата кола:
https://m.cars.bg/offer/5e69cce5517904315e1f5342
Тоя мотор с тая стара баракуда няма как да стане, недей се вкарва в приключение

Бъди честен пък да става квото ще
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
nickem написа:Тая кола бих я купил само за да я изгоря.
Хахах и аз се чудех кой може да иска тая циганска кола. И за км излъгано по цигански.
ekalchev написа:nickem написа:Тая кола бих я купил само за да я изгоря.
Хахах и аз се чудех кой може да иска тая циганска кола. И за км излъгано по цигански.
Наистина е отвратителна, но колата така е пристигнала от Япония. Собственикът гордо се хвалеше в една фейсбук група.

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Сигурно някой черен японец я е карал.... 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
Ако е от Япония може да са реални тия км. Иначе кво циганско има едни джанти и някви ледове дето може да ги разкараш за нула време.(h)aman написа:ekalchev написа:nickem написа:Тая кола бих я купил само за да я изгоря.
Наистина е отвратителна, но колата така е пристигнала от Япония. Собственикът гордо се хвалеше в една фейсбук група.![]()
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Здравейте , повечето от вас са хора с опит с Е60. Интересува ме това Е61 защото имам малки дечица и ми трябва семейна кола . Благодаря ви предварително! https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=fbwakq 

- Speed_Am_All
- младши ентусиаст
-
Този двигател е по особен с това че дюзите са му консуматив. Не се рециклират и 99% от колите които са продават са за дюзи. Трудно се хваща проблема, тъй като дълго време след като като почнат да пикаят колата си работи без проблемно, с изключение на единични притрисания след студен стар. Може разбира се да се някой вече да ги е сменил но е малко вероятно като гледам цената. Дори и да работят сега, не е далече моменета когато когато ще спрат ако не са сменяни скоро. Колата не става на гас. Другото си е като на всяко е60. Ако е гледана и не е на милион км са хубави и здрави коли.Mladen82 написа:Здравейте , повечето от вас са хора с опит с Е60. Интересува ме това Е61 защото имам малки дечица и ми трябва семейна кола . Благодаря ви предварително! https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=fbwakq
- Monky
- младши ентусиаст
-
- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
Speed_Am_All написа:Този двигател е по особен с това че дюзите са му консуматив. Не се рециклират и 99% от колите които са продават са за дюзи. Трудно се хваща проблема, тъй като дълго време след като като почнат да пикаят колата си работи без проблемно, с изключение на единични притрисания след студен стар. Може разбира се да се някой вече да ги е сменил но е малко вероятно като гледам цената. Дори и да работят сега, не е далече моменета когато когато ще спрат ако не са сменяни скоро. Колата не става на гас. Другото си е като на всяко е60. Ако е гледана и не е на милион км са хубави и здрави коли.Mladen82 написа:Здравейте , повечето от вас са хора с опит с Е60. Интересува ме това Е61 защото имам малки дечица и ми трябва семейна кола . Благодаря ви предварително! https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=fbwakq
Момента с дюзите има ли го при 30D 235 също? Как вървят като цени?
- drllxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше тройка
- Speed_Am_All
- младши ентусиаст
-
Цените се вдигат напоследък всяка година с 10%. Последно излизаше малко над 3к 6 дюзи труд, и прилежащите уплатнения. Хубаво е да се сменят и свещите които са иридиеви и последно бяха над 200лв с отстъпките, БМВ искат 400лв за смяната им. Хубавото е че ако вече е с дюзи с последния индекс уж могат да се сменят частично не всичките на куп. Няма такъв проблем при дизелите.Monky написа:Speed_Am_All написа:Този двигател е по особен с това че дюзите са му консуматив. Не се рециклират и 99% от колите които са продават са за дюзи. Трудно се хваща проблема, тъй като дълго време след като като почнат да пикаят колата си работи без проблемно, с изключение на единични притрисания след студен стар. Може разбира се да се някой вече да ги е сменил но е малко вероятно като гледам цената. Дори и да работят сега, не е далече моменета когато когато ще спрат ако не са сменяни скоро. Колата не става на гас. Другото си е като на всяко е60. Ако е гледана и не е на милион км са хубави и здрави коли.Mladen82 написа:Здравейте , повечето от вас са хора с опит с Е60. Интересува ме това Е61 защото имам малки дечица и ми трябва семейна кола . Благодаря ви предварително! https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=fbwakq
Момента с дюзите има ли го при 30D 235 също? Как вървят като цени?
- fissikela
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 525d Touring
- Мечтае да кара: Сред колегиални шофьори
- Детайли за колата: М пакет
Здравейте.
Ще минавам от е39 525Д на Е60 и смятам да е бензин.
При е39ките знам как стоят нещата с двигателите НО при Е60 нямам никакви наблюдения.
Спрял съм се като цяло на 6таци и на 525i и 530i но се чудя кой от всичките модификации е най сполучлив и какъв да търся, преди фейсов варянт или фейсов. Какви са болежките и децките болести при бензина и толкова ли е скъп за поддръжка.
Каква е разликата в скоростната кутия и коя е по добрия избор.И двете ( има и трета но тя май е само при М-версията и е по различна) не са евтини за обслужване НО усезаема ли е разликата?
По какво се познава фейса, понеже гледам в форума казват че CCC е преди 2009 CIC след това ....а пък фейса е след 2007?
Ще минавам от е39 525Д на Е60 и смятам да е бензин.
При е39ките знам как стоят нещата с двигателите НО при Е60 нямам никакви наблюдения.
Спрял съм се като цяло на 6таци и на 525i и 530i но се чудя кой от всичките модификации е най сполучлив и какъв да търся, преди фейсов варянт или фейсов. Какви са болежките и децките болести при бензина и толкова ли е скъп за поддръжка.
Каква е разликата в скоростната кутия и коя е по добрия избор.И двете ( има и трета но тя май е само при М-версията и е по различна) не са евтини за обслужване НО усезаема ли е разликата?
По какво се познава фейса, понеже гледам в форума казват че CCC е преди 2009 CIC след това ....а пък фейса е след 2007?
- Gandi_
- Потребител
-
- Кара: 530d e60
- Мечтае да кара: M5 e39
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=fi185j
Някой да изкаже мнение?
Видях, че пише всичко платено до 2021 а като проверя гражданската - излиза че изтича след няколко дни.
Едит: доста продавачи дебнат запитванията във форума явно
Поздрави, колеги!
Някой да изкаже мнение?
Видях, че пише всичко платено до 2021 а като проверя гражданската - излиза че изтича след няколко дни.
Едит: доста продавачи дебнат запитванията във форума явно

Поздрави, колеги!

- svetlozardv
- Потребител
-
- Кара: Колело
Колеги мнения за тази и някой да знае нещо за колата?
http://www.cars.bg/offer/5e7ce76c8cd348667a03a942
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
svetlozardv написа:Колеги мнения за тази и някой да знае нещо за колата?
Тази специално я гледах преди година и половина, за да я взимам, но се отказах, защото имаше прекалено много неща за смяна + че е боядисвана по няколко пъти вски детайл.
След това я продадаох за под 9к, аз я гледах за 12к.
Уж и тогава беше чипивана, а си вървеше стандартно, абе за 10к или под 10 става за нагоре не. Текущия собственик няколко пъти вече й променя визията, но явно няма чак толко глупави да му я платят.
Бъди честен пък да става квото ще