Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
TNT написа:///M Power написа:TNT написа:След първият случай в София - в The mall беше бомбаВътре само служители и чистачки.
Мола се пукаше по шевовете докато не го затвориха
Добре, аз съм бил в друг мол
Няма представа кога си бил в мола, аз ходех няколко пъти и всичките си беше като нормален студен ден, доста пълен.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Ще махат ли вече КПП-тата..? 

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Май томороу мо'нинг, сутринта
Ако не мине котка, нещо, по пътя нощес 

Ubi dubium, ibi libertas
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
тряя проверя дали не ми е изтекла винетката 

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Когато новите случаи бяха по 5-6 на ден: затвориха се парковете ,заведения,въведе се задължение да се носят маски,появиха се КПП-та...........
Сега при при 50-60 случая/ден: Задължението да се носят маски на открито бе отменено, отварят заведения и басейни,махат КПП-тата
И накрая : през цялото това време , от ден първи ,можеш да долетиш тежко болен от Амстердам и да хванеш автобуса за Хасково.
Това с КПП-тата беше най-голямата глупост , при разрешен друг вид транспорт.
Но иначе ни давали за пример по Европата
Сега при при 50-60 случая/ден: Задължението да се носят маски на открито бе отменено, отварят заведения и басейни,махат КПП-тата
И накрая : през цялото това време , от ден първи ,можеш да долетиш тежко болен от Амстердам и да хванеш автобуса за Хасково.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
dr.peshev написа:Сега при при 50-60 случая/ден: Задължението да се носят маски на открито бе отменено, отварят заведения и басейни,махат КПП-тата
Отстрани изглежда все едно са дошли на акъла на Мангъров, но всъщност просто са източили парите и вече не им трябва ИП.
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Точно на акъла на Мангъров дойдоха. Надяваха се до сега да има ваксина или вируса да изчезне с топлото време. И понеже нито едно не стана, пускат малко ударно заразяване. Мерките могат да са върнат във всеки един момент, ако възникне необходимост или нещо от сорта плещиха, като обявяваха отмяната.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
dr.peshev написа:Когато новите случаи бяха по 5-6 на ден: затвориха се парковете ,заведения,въведе се задължение да се носят маски,появиха се КПП-та...........
Като цяло е така, въпреки че някъде са проверявали и пътуващите с автобуси. Един познат така при проверка в рейса нямал декларация, че станал проблем. От друга страна на мен ще ми останат над 10 разпечатани декларации

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Пази си ги!Ще ти потрябват 

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Аз пътувах с БДЖ...така и никой не ни поиска декларация,питах женицата(кондуктрорката) каза аз не проверявам..и тъй...тъшак работа беше с тези КПП
Това че нещо друго не е било наред не означава ,че КПП не са били от полза .Следите ли статистиката по градове?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
K_Ilkov написа:Top Gun Maverick написа:Дреме ми на мен, че шопите нямало да ги питат къде отиват на изходите на София
Ааа ше прощаваш ама тва не е за шопите
Доста тъпичко е така да се хейтим ...
Аз като затвориха областни градове гледах доста хора дето имат да си полеят градини разсад и тн.
Колко от тия са "шопи" и колко такива дето през седмицата са на фиш на Софията, а уикенда се връщат по родните места и сам ще се сетиш
Доста ограничено разсъждение е , да си говорим , че махането на това ограничение понеже теб не те грее е нищо
Е, хайде изразих се малко неправилно и изглежда пресилено, но просто медиите създадоха обстановка как най-големия проблем на държавата е, че на вход и изход при вас се проверявало и връщали хора. Съответно като го махат първо това казаха. Та затова викам дреме ми на мен, но под на мен имах предвид другата част на страната, че и тия същите влизащи и излизащи. И това защото и тия проверки бяха ала-бала, освен когато няма камера на някой репортер. Мой колега отиде да закара един до летището, спират го и го питат къде отива на входа на София, той казва и го пускат без да попълва декларация, без абсолютно нищо, даже не са проверили пътника, който кара. Та ако мислите, че тия КПП-та са играли някаква роля, ами не, освен като пак казвам е имало камера с репортер на място. Тогава нали тежко казваме назад господине, ще дойдете утре на работа в София, днес не може да влезете щото е неделя.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Май в цялата тема много се каза и много се написа,ама май никой не разбра,за какво беше всичко.
Цялата работа беше да се запази статуквото.
Народът беше тръгнал към промяна почти навсякъде.Нещата излезнаха изпод контрол.Трябваше управляващите вече династии да си вържат с нещо гащите.
Навряха ли ни в миша дупка?
Даже и Тръмп го изпита.Голям си,ербап си, ама годините ти работа ти ги завряхме отзад само за седмици.
Това е истинската власт,колеги.
Не чакайте нов ред! Старият не иска да си отиде,само иска да си запази мястото завинаги,пък ако може и с по-малко права предадени съвсем доброволно от нисшите,лошо няма.
Лека вечер на всички вярващи в свободата и бъдещето!
Цялата работа беше да се запази статуквото.
Народът беше тръгнал към промяна почти навсякъде.Нещата излезнаха изпод контрол.Трябваше управляващите вече династии да си вържат с нещо гащите.
Навряха ли ни в миша дупка?
Даже и Тръмп го изпита.Голям си,ербап си, ама годините ти работа ти ги завряхме отзад само за седмици.
Това е истинската власт,колеги.
Не чакайте нов ред! Старият не иска да си отиде,само иска да си запази мястото завинаги,пък ако може и с по-малко права предадени съвсем доброволно от нисшите,лошо няма.
Лека вечер на всички вярващи в свободата и бъдещето!

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...