Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от Моджо » 04 Май 2020, 11:19

"В периода от 13 април до 19 април има 239 нови случая, в периода 20 – 26 април има 433 случая и в периода 27 април – 3 май има 284 случая. Това оформя ясно изразен пик в седмицата между 20 и 26 април. По отношение на смъртността, тя запазва относителна постоянност. Леко увеличение се наблюдава в седмицата между 27 април и 3 май с 15 случая в сравнение с предходната седмица. Това поляризира с наблюдаваната тенденция в света, при увеличаване на заболеваемостта в следващите 7 до 15 дни да има увеличение на смъртните случаи“, уточни доцент Димов. "

Като все пак брой заразени зависи много от това колко тестове са направени. Нали, днес ако не направят ни един тест може и нула заразени да има. Смъртността била постоянна според това изявление.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Май 2020, 13:01

///M Power написа:
TNT написа:След първият случай в София - в The mall беше бомба :mhihi: Вътре само служители и чистачки.

Мола се пукаше по шевовете докато не го затвориха :winky:

Добре, аз съм бил в друг мол :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 04 Май 2020, 16:06

sub_eleven написа:
kiko написа:Да, но въпреки всичко неси си стоял изолиран във вас нали?

Ти при настинка без температура и кашлица седиш ли си у вас? Маска съм слагал навсякъде.

Да ама аз не пиша по форуми как съм дриснал в буквалният и преносният смисъл нали?Не си търся някви симптоми ти знаеш за какво нали?Опа забравих,ти си бил с маска навсякъде бе няма проблем.
Жив и здрав!

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 04 Май 2020, 16:41

kiko написа:...

Жив и здрав и ти. Поне съм от малкото, да не кажа единствения дето си е признал за някакви симптоми. Не че и другите нямат. Впрочем с тези симптоми никой няма да ме тества дори. Не само в БГ ами и по света. И дръж тоя тон на сина си примерно, ок? Жив и здрав отново.

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 04 Май 2020, 17:04

След сто години, сигурен съм, в класическата българска литература ще има произведение, наречено “Под короната”, което ще започва така: “Тая прохладна майска сутрин, гологлав и по мундир, бай Мисир събуди тулупите и ги намутафи здраво, задето го мънгъреха...”

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 04 Май 2020, 18:22

Аз мисля, че този започва да се превръща в палячо. Скоро и него ще го оприличат на анимационен герой.

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 04 Май 2020, 19:38

Днес майка ми беше за първи ден на работа откакто има ИП. Магазина и е в района на ВМИ-то в Пловдив. Видяла се е с доста клиентки доктори,нейни познати, работещи в болниците. Тяхната информация е за откриване по 10-тина заразени на ден (говорим за Пловдив)! Т.е. информацията,която ни представят от НОЩ, по брифингите и т.н., не е много истинска или точна :mhihi: ...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Май 2020, 20:29

Ко стана сега ...извънредното положение отпада ама не отпада - мерките не отпадат . Не завинаги , за два месеца ама като гледам отива до юли месец . А по натам Ананиев ако му щукне нещо го въвежда моментално :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 04 Май 2020, 20:43

ildivvy написа:Видяла се е с доста клиентки доктори,нейни познати, работещи в болниците.

ЕЖК :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 04 Май 2020, 21:25

TNT написа:Аз мисля, че този започва да се превръща в палячо. Скоро и него ще го оприличат на анимационен герой.

Изображение

Палячото, досега си държи на думата и май по неговия сценарий тръгват да се развиват нещата. ВЕрно, не е политкоректен, ама шанс :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 04 Май 2020, 22:24

Jordana написа:Ко стана сега ...извънредното положение отпада ама не отпада - мерките не отпадат . Не завинаги , за два месеца ама като гледам отива до юли месец . А по натам Ананиев ако му щукне нещо го въвежда моментално :mhihi:

Едно си баба знае едно си баба бае. Отварят ресторанти, махат КПП-та, отвориха парковете... ама нищо не отпада разбираш ли :mhihi:
Току виж да сме се и цивилизовали покрай тези мерки... не като някви овце да се врат хората едни в други всеки път като застанем на опашка.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Май 2020, 23:00

Ъъъъъ, които ресторанти отварят? РЕСТОРАНТИ говорим, не бивши такива(защото преди може и да са били, но след положението не се знае кога пак ще станат)на които ще заработят само терасите с по 2.5 МЕТРА разстояние между клиентите? :shock: Новините гледа ли? Масово хората казват, че няма да отворят при тези условия, понеже това са много налети пари.
Отпадало положението, но мерките оставали. Което ДИРЕКТНО(дори не и индиректно)значи, че положението отпада. Дреме ми на мен, че шопите нямало да ги питат къде отиват на изходите на София. Нощните заведения кога ще отворят? Реално кафенета и ресторанти кога? Реално никой не знае или поне ние не знаем, та дотогава може да се говорят и пишат неистини. Нищо не отпада, брифинга оставал за всеки четвъртък, понеже им писна да се правят на клоуни всеки ден.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 04 Май 2020, 23:08

Между масите 2.5м, не между хората...те им е за ддсто тва пищене.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 04 Май 2020, 23:13

Top Gun Maverick написа:Дреме ми на мен, че шопите нямало да ги питат къде отиват на изходите на София

Ааа ше прощаваш ама тва не е за шопите ;)

Доста тъпичко е така да се хейтим ...
Аз като затвориха областни градове гледах доста хора дето имат да си полеят градини разсад и тн.
Колко от тия са "шопи" и колко такива дето през седмицата са на фиш на Софията, а уикенда се връщат по родните места и сам ще се сетиш

Доста ограничено разсъждение е , да си говорим , че махането на това ограничение понеже теб не те грее е нищо ;)
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 04 Май 2020, 23:27

С голямо уважение към всички които са против ИП , да питам само - имате ли си на идея какво се случва по другите държави с по стара демокрация и какви са мерките там . Гражданите там дали мрънкат като вдовица за ... и да си хейтят държавата .Емигрантите се прибраха тук , защо?
Ей заради това не се случват нещата тук , може би ако така проработилите мерки бяха в друга държава , хората най малко щяха да са доволни и горди ...
То пък и едни мерки ...за какво циврят някои хора :dunno: Айде малко по отговорно и по мъжката...
Имам познати в различни държави от ЕС , това което е там като мерки и дисциплина по спазването им ,тук в БГ е на светлинни години .
Аре със здраве и се пазете - поне малко...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата