Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от Jordana » 04 Май 2020, 0:23

Къде го видяхте това разпускане ? След извънредното положение ще се приемат поправки в закона мерките да се налагат пермаментно без необходимост от извънредно положение . Тоест след 6 май като се съберат ще има нов график за "разпускането ". И за наесен не се надървяйте толкова , нищо по особено няма да има от колкото в момента , да устискаме тоя повелител на чувалите с трупове да не ни затрие до тогава пък ще видм наесен :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 04 Май 2020, 0:38

Jordana написа:Къде го видяхте това разпускане ? След извънредното положение ще се приемат поправки в закона мерките да се налагат пермаментно без необходимост от извънредно положение . Тоест след 6 май като се съберат ще има нов график за "разпускането ". И за наесен не се надървяйте толкова , нищо по особено няма да има от колкото в момента , да устискаме тоя повелител на чувалите с трупове да не ни затрие до тогава пък ще видм наесен :mhihi:
Аз не мога да разбера какво ти пречи сега на тебе.

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 04 Май 2020, 2:25

Не може да има ограничаване на придвижването ако не сме в извънредно положение... т.е. КПП-тата изчезват. Другите мерки са незначителни на фона на това.
Отново грешно предвиждане на джордана, поредно :ok:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Май 2020, 8:06

steeN написа:Не може да има ограничаване на придвижването ако не сме в извънредно положение... т.е. КПП-тата изчезват. Другите мерки са незначителни на фона на това.
Отново грешно предвиждане на джордана, поредно :ok:

Оk boomer ! :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 04 Май 2020, 8:11

Всеки един живот има цена, и ние ще я платим всичките.

А, дали и защо сме се справили добре... да справили сме се, на база информацията, с която разполагахме тогава и която имаме сега. Погледнато от близкото бъдеще, не е ясно. Но, причината за това да се справим добре е, че не вярваме в правителството си!
Седмица преси първия случай ни разправяха, че всичко е ок, нормален вирус, а у...
Масата на им повярва и се изолира.
Казаха, че има храна не се запасявайте - масата се запаси.
Маски не ви трябват - масата си купи на кило.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Май 2020, 8:14

След първият случай в София - в The mall беше бомба :mhihi: Вътре само служители и чистачки.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 04 Май 2020, 8:22

Ще резюмирам при мен какво се случи последната седмица.

Всичко започна с това, че настинах и ми е паднал имунитета. В началото, първите два дни започнаха леки стомашни проблеми с много лек задух в дроба в първия. На третия ден ме заболя главата около веждите, започна някаква повишена чувствителност на кожата на гърба. Тогава според мен съм загубил обонянието си, нищо, че го установих на следващия ден. После последваха два дена, в които се чувствах уморен и усещах уголемени лимфните ми възли на две места, единия на врата. Сега съм на седмия ден от началото. Симптомите отшумяват като цяло, но според мен не е отминало.

Не съм имал кашлица и температура.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 04 Май 2020, 9:31

xela написа:А, дали и защо сме се справили добре... да справили сме се, на база информацията, с която разполагахме тогава и която имаме сега. Погледнато от близкото бъдеще, не е ясно. Но, причината за това да се справим добре е, че не вярваме в правителството си!

Точно си мислех, колко сме различни с американците. Там президентът им в някакво интервю споменал на майтап да пият белина и ония веднага надигнали шишетата... А тук професори вирусолози на ежедневни брифинги по два часа ни обясняват какво да правим (или да не правим), ама ние мислим, че нещо искат да ни преметнат. И не вярваяме... Такъв народ не може да бъде прецакан! :yes: :yes:

Недоверието - ключов фактор за оцеляване! :yes: :yes:
Последна промяна Borymeckata на 04 Май 2020, 9:33, променена общо 1 път
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 04 Май 2020, 9:32

sub_eleven написа:Ще резюмирам при мен какво се случи последната седмица.

Всичко започна с това, че настинах и ми е паднал имунитета. В началото, първите два дни започнаха леки стомашни проблеми с много лек задух в дроба в първия. На третия ден ме заболя главата около веждите, започна някаква повишена чувствителност на кожата на гърба. Тогава според мен съм загубил обонянието си, нищо, че го установих на следващия ден. После последваха два дена, в които се чувствах уморен и усещах уголемени лимфните ми възли на две места, единия на врата. Сега съм на седмия ден от началото. Симптомите отшумяват като цяло, но според мен не е отминало.

Не съм имал кашлица и температура.

Да, но въпреки всичко неси си стоял изолиран във вас нали?

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 04 Май 2020, 9:50

kiko написа:Да, но въпреки всичко неси си стоял изолиран във вас нали?

Ти при настинка без температура и кашлица седиш ли си у вас? Маска съм слагал навсякъде.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 04 Май 2020, 10:00

TNT написа:След първият случай в София - в The mall беше бомба :mhihi: Вътре само служители и чистачки.

Мола се пукаше по шевовете докато не го затвориха :winky:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 04 Май 2020, 10:17

Ся като отворят кафенцата, ако ще става нещо, към 20май ще се види.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 04 Май 2020, 10:54

E нали трябваше да става нещо 2 седмици след Великден, заради Ганьо, големото плюскане, ненаигралите се и тн и тн...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 04 Май 2020, 11:07

Удвоиха се починалите и заразените от тогава.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 04 Май 2020, 11:17

steeN написа:Удвоиха се починалите и заразените от тогава.

Не е вярно. Нито се удвоиха починалите, нито заразените. Това са ти последните две седмици.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата