Не ми свети ксенона на десния фар бмв е60 530д 2005
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Не ми свети ксенона на десния фар бмв е60 530д 2005
Здравейте,има следния проблем.Преди дни си смених крушките на фара и след това десния фар на няколко пъти тръгва не тръгва и сега не свети.Има си дълги,мигач и ринговете светят само ксенона не тръгва.Откачих фара и го закачих на лявата страна и си тръгна свети всичко.Какъв може да е проблема?Благодаря ви
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Re: Не ми свети ксенона на десния фар бмв е60 530д 2005
Трябва да се ресетне брояча и ще тръгне. Някаква диагностика имаш ли?

Благодаря ти .ма кой брояч?Казаха ми че лайт модула трябва да се адаптира или е изгорял.Ако знаеш кой е този брояч ?Благодаря ти
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
sabino написа:Благодаря ти .ма кой брояч?Казаха ми че лайт модула трябва да се адаптира или е изгорял.Ако знаеш кой е този брояч ?Благодаря ти
В лайт модула е брояча. За всяка крушка при определен брой неуспешни стратирания, спира тока към нея. Може да се нулира със Tool32, ISTA, bimmer tool, всичките работят с К+D-can кабел. Ако имаш кабел мога да ти помогна с процедурата или кажи от къде си да те насочим къде да отидеш.

Благодаря ти много колега,днес я закарах на майстор и чакам да се обади.Все пак ти благодаря за отговора и ще пиша да кажа каква е била повредата.Лек ден
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Ако някой има желание може да обясни стъпка по стъпка ка се нулирва с някой от изброените софтуери
6 мнения
• Страница 1 от 1