Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
zAcK написа:bum_bum написа:С автобус или влак. Има някакъв дежурен ушев на който трябва да обясниш причината, но него в общи линии не го интересува особено какво му приказваш.steeN написа:Да, парадоксално с автобус и влак няма проблем щото вървят реклами на автобусите по радиото.
Започвам да се чувствам все по-тъпТ.е. мога да се набутам с 50 човека в един автобус, но не мога да отида с колата до вилата, или на разходка из Родопите, където няма никой
![]()
![]()
Аз също усетих спонтанна загуба на мозъчни клетки. Уж връщали...тея и те не знаят какво искат
c04 написа:DLVasilev написа:Или пък да търся камионджия да излизам като бежанец от софия![]()
Прати се с куриер
Мислих го

ATR-42/72
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
steeN написа:drago_pavlov написа:...
Къде е изненадата? Ако не го правят това, никой няма да спазва КПП-тата.
Ами убийци и откраднали милиони ги пускат под домашен арест или под гаранция, после духват безследно... А за минаване на едно кирливо КПП си "висока обществена опасност" и те задържат под стража за постоянно... Вероятно 24 ч + глоба не са достатъчни и после тоя обществен враг номер 1 ще съсипе държавата като излезе, та го задържат за постоянно. Минимум 15 години трябва да му дадат...
Имайки предвид, че сме в България, може би няма изненада...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ID A
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Никой няма да осъдят, ако сам не се признае за виновен. Чул човека да минава, пък полицая казал да се връща и някой е изкочил пред колата му, както обичат да скачат и спират коли. Забраната за връщане си беше чисто репресивна и някакъв опит за реванш на дребно.
Както съм казвал и преди много рано и много тежки мерки наложиха. Другите ги отменят, нашите се чудят какво да правят, защото са наясно, че втора вълна не ни мърда.
Както съм казвал и преди много рано и много тежки мерки наложиха. Другите ги отменят, нашите се чудят какво да правят, защото са наясно, че втора вълна не ни мърда.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Хубаво е, че все повече хора започват да проглеждат и да си променят мнението. Това ни доближава до нормалния живот.
То па едната вълна ако ще е още от същото.... Сега да ги видим дали ще се бият в гърдите колко добре са реагирали. Спасението на Годжи и Борисов е жегата през лятото силно да ограничи вируса и симптоматика на масите, доколкото я има.
Честно казано ако до 13-ти май отворят всичко и не дойде втора вълна, може и да им се размине на глупаците. Но разбира се те не обичат да грешат, особено с пика дето трябваше да дойде, затова тестват колкото могат повече в момента, за да симулират увеличение. СКОРО И МЕДИИТЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА ИМ ПОМОГНАТ! Насраха се, но то какво друго да стане с щаб от коремни хирурзи.
Да бяха оставили хората да могат да ходят на слънце и чист въздух, да спортуват самостоятелно...можеше и да ги призная, че мислят за нашето здраве. Но е ясно, че не мислят. Или може би само за коремните ни органи.
ID A написа:Както съм казвал и преди много рано и много тежки мерки наложиха. Другите ги отменят, нашите се чудят какво да правят, защото са наясно, че втора вълна не ни мърда.
То па едната вълна ако ще е още от същото.... Сега да ги видим дали ще се бият в гърдите колко добре са реагирали. Спасението на Годжи и Борисов е жегата през лятото силно да ограничи вируса и симптоматика на масите, доколкото я има.
Честно казано ако до 13-ти май отворят всичко и не дойде втора вълна, може и да им се размине на глупаците. Но разбира се те не обичат да грешат, особено с пика дето трябваше да дойде, затова тестват колкото могат повече в момента, за да симулират увеличение. СКОРО И МЕДИИТЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА ИМ ПОМОГНАТ! Насраха се, но то какво друго да стане с щаб от коремни хирурзи.
Да бяха оставили хората да могат да ходят на слънце и чист въздух, да спортуват самостоятелно...можеше и да ги призная, че мислят за нашето здраве. Но е ясно, че не мислят. Или може би само за коремните ни органи.
sub_eleven написа:Да бяха оставили хората да могат да ходят на слънце и чист въздух, да спортуват самостоятелно...можеше и да ги призная, че мислят за нашето здраве. Но е ясно, че не мислят. Или може би само за коремните ни органи.
Да бе баси к'во е това нещо, даже на терасата като се покажеш ти пишат акт що не си с маска
Ти верно ли си вярваш на това което написа и от кога не се излизан навън в реалността ? Аз до сега не съм видял да ме изгонят от парка като ходя да бягам(а го правя 3-4 пъти седмично) или да караме колело със семейството. Много ми е смешно ей така някой като започне да си фантазира и да плюе яко как не можело да се излиза, как едва ли не всички са заключени по домовете и на входната врата ги чака генерала с няколко милиционера. В много държави включително и съседките ни е забранено да се излиза от домовете по основателни причини, пращат се смси и какви ли не още тъпотии, но трябва задължително да сернем по нашите въпреки че мерките, които се прилагат са да не кажа едни от най-леките. Ама щото са написали актове на някакви тумби пишлемета дето пият бири по парковете, заключихме че всички сме под катинар Баща ми който живее в Лондон и е същия - обяснява ми как при нас всичко било затворено, не можело човек да излезне на слънце да се разходи, а през това време му пращам снимки от парка как караме колела с децата, а той чака в един магазин на 20км от тях понеже са отворени само на определени места

- sub_eleven
- ентусиаст
-
Същината е да те оставят и да е разрешено да го правиш. Не да скалъпваш декларации за да ходиш на планина и да си все едно престъпник?! Да правиш кофички пред блока и да се оглеждаш през рамо, все едно си престъпник. В тая държава все трябва да не си изряден и да си уязвим
Радвам се, че спортуваш. Спокойно, не съм се затворил в нас, не бих го допуснал с цената на живота ми. Не ми трябва живот ако ще го прекарвам в апартамента.
Радвам се, че спортуваш. Спокойно, не съм се затворил в нас, не бих го допуснал с цената на живота ми. Не ми трябва живот ако ще го прекарвам в апартамента.
Последна промяна sub_eleven на 23 Апр 2020, 6:54, променена общо 2 пъти
- ID A
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
sub_eleven написа:...
Човек, няма значение дали вярваш или не във вируса, той е факт. И смъртността със сигурност е висока, щом използват ледени пързалки и хладилни камиони някъде си, защото не смогват.
Просто и кпп-та и забраните за влизане освен два часа сутрин и вечер бяха безмислени, освен за дребните душички с някаква власт, за да покажат кой командва.
Аз все още не виждам каква е крайната цел. Да изградим свободна от вируса зона, като всички минем под карантина ли, да чакаме май/юни и вируса сам да изчезне ли или бленуваната ваксина? Виждам как се раздават с лека ръка пари на полицаи и медицински лица, а първите реално са се покрили - справка движението в София, където горе долу сме на ниво мутренските години. Смъртта на Милен Цветков също е в резултат на липсата на полицаи на пътя. Медиците - както има хора на които дължим много, така е и пълно със скатавки.
don_gori написа:sub_eleven написа:Да бяха оставили хората да могат да ходят на слънце и чист въздух, да спортуват самостоятелно...можеше и да ги призная, че мислят за нашето здраве. Но е ясно, че не мислят. Или може би само за коремните ни органи.
Да бе баси к'во е това нещо, даже на терасата като се покажеш ти пишат акт що не си с маскаТи верно ли си вярваш на това което написа и от кога не се излизан навън в реалността ? Аз до сега не съм видял да ме изгонят от парка като ходя да бягам(а го правя 3-4 пъти седмично) или да караме колело със семейството. Много ми е смешно ей така някой като започне да си фантазира и да плюе яко как не можело да се излиза, как едва ли не всички са заключени по домовете и на входната врата ги чака генерала с няколко милиционера. В много държави включително и съседките ни е забранено да се излиза от домовете по основателни причини, пращат се смси и какви ли не още тъпотии, но трябва задължително да сернем по нашите въпреки че мерките, които се прилагат са да не кажа едни от най-леките. Ама щото са написали актове на някакви тумби пишлемета дето пият бири по парковете, заключихме че всички сме под катинар
Баща ми който живее в Лондон и е същия - обяснява ми как при нас всичко било затворено, не можело човек да излезне на слънце да се разходи, а през това време му пращам снимки от парка как караме колела с децата, а той чака в един магазин на 20км от тях понеже са отворени само на определени места
Тука в в един малък град като Карлово през почивните дни са наложени 114 глоби за маски и разходки, но иначе всичко е точно
- sub_eleven
- ентусиаст
-
ID A написа:И смъртността със сигурност е висока, щом използват ледени пързалки и хладилни камиони някъде си, защото не смогват.
Ееее, едно и също си повтаряме... През няколко страници. Като не ти дават да си погребеш близките, то е ясно, че ще ползват камери, камиони, пързалки ..... Къде да идат тези трупове, които се е оказало, че са позитивни?
Смъртността е 0.3%, вече дори спорят и изчисляват, че е по-ниска.
А какво стана с децата, никой не коментира? Малко сте егоисти в моите очи, да знаете. Не мислите изобщо за тях.
don_gori написа:...
Вярваш или не, забраната за парковете е факт и някои от тях са оградени дори с лента, да не може изобщо да се влезе. С децата ходихме много пъти в една гора близо до София, дето нямаше жива душа. Предпоследния път на входа на селото, което е преди гората имаше полицаи и ме пуснаха с уговорки, "на моя отговорност" и тн. Последният път беше този уикенд и ми казаха по-добре да се прибирам и да пия една ракия... Много са ларш, няма дума. А в гората са вирус до вирус.
seimo написа:Тука в в един малък град като Карлово през почивните дни са наложени 114 глоби за маски и разходки, но иначе всичко е точно
И аз живея в що годе малък град Хасково и тук пишат глоби за подобни неща, а и няма как при положение че има заповед. Въпроса е че като отидеш в парка да побягаш няма кой да ти каже защо не си с маска или няма да бягаш ела сега да ти напиша акт. Понеже не съм спирал да ходя по парковете с децата и виждам как младежи на по 19-22 години ходят по групички от 5-6 човека на лаф моабет, все едно живеят 1 година назад. Еми нормално полицая да ги привика и или ще ги изгони или ако се правят на тарикати ще им пише акт. В подобни ситуации трябва да има разбиране и от 2те страни, когато тази на нарушителя (демек ние) прекали е нормално да последват наказания и после рев
Сигурно и има значение на какъв човек ще попаднеш, но мисълта ми беше че нещата при нас са поносими и реално човек не е лишен от много, за сметка на други държави. Просто при нас мерките влезнаха в сила доста по-рано, което според мен облекчи цялостната картина, отделно края на тази седмица се очаква да разрешат разходките по парковете и планините.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
don_gori написа: отделно края на тази седмица се очаква да разрешат разходките по парковете и планините.
Еми, дано да си прав. Това ще поуспокои много от хората. Само за безработните няма да промени нещата, но това е друга тема.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Изведнъж всички станаха трениращи спортисти по паркове и планини 
https://dnes.dir.bg/svyat/velikobritani ... espiratori
Тея респиратори кога да ги очакваме
Май англичаните правилно си биха шута от ЕС, събират некви огромни суми, после докато измъдрят кое е най-доброто и той вируса минАл
Ей така се прави, добре че поне си имаме шивашки цехове че ако трябваше дачакаме партидата от ЕС можеше да сменим няколко правителства 
P.S> Опа другите малумници
https://corner.dir.bg/futbol/szo-savetv ... toto-lyato
Тея респиратори кога да ги очакваме
Ей така се прави, добре че поне си имаме шивашки цехове че ако трябваше дачакаме партидата от ЕС можеше да сменим няколко правителства P.S> Опа другите малумници
https://corner.dir.bg/futbol/szo-savetv ... toto-lyato
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Много хора намериха причина за жалкото си съществуване във вируса и ограниченията от него.