Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от ukelichko » 20 Апр 2020, 21:31

Добре де, заслужаваше ли си всичко това? То човек със средно ниво на интелигентност можеше да предвиди в какъв филм ще се вкара. Не говоря за тези, които наистина са имали някаква уважителна причина да напуснат София. Ама за едното агне и салата от марули и домашна ракия. Домашна бате. От опит мога да кажа, че 80 процента от домашната саморъчно направена ракия е някакъв невероятен боклук и отрова, ама вие си вярвайте, че е "био". Или за някаква къща за гости в сезон, където нито е за ски, нито е за плаж и пак остава едното плюскане, ебаси. Защото не видях тези дни в провинцията да се разхождат туристи софиянци по баирите и горите. Всички, които бяха надхитрили системата, седяха и набиваха агне и марули като невидЕли. А останалите дето ходиха на вили. Дори не е на някакво луксознао СПА, а някаква мижава или не чак толкова мижава къщица в провинцията, наречена вИИИИИИла. Да се видите с приятели. Ми що не се видяхте до сега или да отложите за другата седмица. Да се видите с роднините. Трябва ли да дойде Великден, та да се видите. Защото преди седмица беше по-хлабаво и след седмица пак ще е. Всичко е заради едната шибана софра. Все едно никога не сте яли. Стига бе, верно ли някой заради едното плюскане си го причиниха. Ебахти тупаните....... Аз за едната софра даже на светофар не бих чакал.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от sssssl » 20 Апр 2020, 21:32

choio написа:
dr.peshev написа:Сега, не искам да кажа, че ти си прост, но дори ефекта на ваксината да е 1 месец, ще се спре разпространението.

Давай де,не е проблем,идеята ми е, че просто плашат твърде много хората,не мисля, че за месец ще е достатъчно но дано си прав :yes:

А кога ще има ваксина? Ако до декември няма, май почваме отначало :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 20 Апр 2020, 21:35

ukelichko написа:Добре де, заслужаваше ли си всичко това?

:clap: :clap: :clap:
:bowdown:
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 20 Апр 2020, 21:46

ukelichko написа:Добре де, заслужаваше ли си всичко това? То човек със средно ниво на интелигентност можеше да предвиди в какъв филм ще се вкара.

Като казваш предвиди ...
И казваш средно ниво и интелект някакъв ...

Кво да кажем за тоя с 2 промила дето са го хванали на КПП ...
Вика 2 бири бил изпил ... Големи обаче ...

Тоя къф интелект има и кво е предвидил.

И на мен не ми беше приятно, но си останах в къщи.
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ukelichko » 20 Апр 2020, 22:09

Този вирус постави в шах всички научни среди. До сега единственото сигурно е, че се предава от човек на човек чрез въздушно капков път и остатъците от секрети по предметите. И логично е когато има някаква опасност, да се отдалечиш от нея. Как? Ами като се изолираш, демек чрез карантина. Какво има да се умува. Да, лошо е за бизнеса, но все пак от Ковид умират повече отколкото от глад. Поне в цивилизования свят. Досадно е да се виси в изолация, но това е твърде малка цена. Представете си, че трябваше да се ходи да се воюва, че по улиците се разкарваха танкове, че имаше хиляди бежанци или че въоръжени групи талибани раздаваха правосъдие според Корана. Дали в Сирия не биха се съгласили, да изкарат два месеца затворени вкъщи, вместо сегашното положение.
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 20 Апр 2020, 22:21

Абсолютно си прав, аз си го мисля това от началото на карантината още. Има страни, които са във война десетки години и продължават да живеят.

Врага е невидим тук и е трудно да си седнеш на гъза.

Остава и въпроса колко са компетентни и/или пресилени мерките, които се взимат ...

За съжаление моето усещане е, че са по-скоро некомпетентни, угодни на властта и единственото, което ги оправдава е, че здравната ни система няма капацитет да поеме какъвто и да е натиск, камо ли пандемия от непознат вирус ... Поклон пред медиците борещи се - те също с жертва на прогнилата система ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 20 Апр 2020, 22:28

Абе хора вие нормални ли сте? Не виждате ли, че малко по малко в нормалните държави осъзнават каква глупост направиха и почнаха да дават задна. Само тук се правим на по-светци и от папата! Добре че само се правим... Вие не виждате ли че в последно време сума ти народ отебава мерките, има народ който даже не е влязъл във филма, за разлика от други. И все чакаме и прогнозираме апокалипсиса и труповете на кило!!! Е кога това бе????!!! Оня плешивия малоумник с тая тъпа физиономия всеки ден мрънкя, пика не бил достигнат бла бла бла. Къв пик бе тъпанар?!! Уникалната бройка 34 човека в критично състояние!!!! Баси и пандемията! Ше кажете заради мерките....бе кви мерки бе, извадете тея глави от пясъка бе. Аман от телевизионни фейсбук зомбирани малоумници! И що да не ходят хората да разпуснат, ВЕЛИКДЕН е бе зомбита! Щели да плюскат агнешко и марули, и кво? Или им завидехте седейки от два месеца вкъщи увити с чаршафи, маски и ръкавици, та чак и некви шлемове нахлупили чакайки страшния вирус! Били са времена в България, когато човек е рискувал РЕАЛНО живота си ходейки на църква и пак са ходили, не ви ли е срам?!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 20 Апр 2020, 22:30

Jordana написа:Ето това е истината за страшилката . И затова германците днес започнаха нормализиране на живота .
https://www.youtube.com/watch?v=rMWdPRhu_p8
15% ат населението е с антитела , 0.3% смъртност , повече от 150 мутации на вируса досега и т.н
конспираторите в нашия щаб могат да си вземат бележка докато не е късно .

Това го говорим отдавна. И каквото и да ни разправят на контра, просто не виждаме да се случва

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ukelichko » 20 Апр 2020, 22:45

E34 написа:Абе хора вие нормални ли сте? Не виждате ли, че малко по малко в нормалните държави осъзнават каква глупост направиха и почнаха да дават задна. Само тук се правим на по-светци и от папата! Добре че само се правим... Вие не виждате ли че в последно време сума ти народ отебава мерките, има народ който даже не е влязъл във филма, за разлика от други. И все чакаме и прогнозираме апокалипсиса и труповете на кило!!! Е кога това бе????!!! Оня плешивия малоумник с тая тъпа физиономия всеки ден мрънкя, пика не бил достигнат бла бла бла. Къв пик бе тъпанар?!! Уникалната бройка 34 човека в критично състояние!!!! Баси и пандемията! Ше кажете заради мерките....бе кви мерки бе, извадете тея глави от пясъка бе. Аман от телевизионни фейсбук зомбирани малоумници! И що да не ходят хората да разпуснат, ВЕЛИКДЕН е бе зомбита! Щели да плюскат агнешко и марули, и кво? Или им завидехте седейки от два месеца вкъщи увити с чаршафи, маски и ръкавици, та чак и некви шлемове нахлупили чакайки страшния вирус! Били са времена в България, когато човек е рискувал РЕАЛНО живота си ходейки на църква и пак са ходили, не ви ли е срам?!

Абе ти нали не се спря, защо ни казваш ние какво да правим. Ще си стоя където си искам и с каквото си искам, даже и скафандър ще си сложа. Акъл вземам само от преуспели и доказали се в съответната област. В тази връзка, когато започна да си правя кросчета или реша да стана непукист относно възрастните и хората със здравословни проблеми и спре да ми пука, дали ще ги заразя, непременно ще се допитам до теб. Всъщност за кросчетата ще се допитам до някой професионален спортист.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boris_dy » 20 Апр 2020, 22:52

Е34 :yes: :clap:

Лошото е, че като си гледам повечето познати и ми става тъжно...

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 20 Апр 2020, 23:00

boris_dy написа:Е34 :yes: :clap:

Лошото е, че като си гледам повечето познати и ми става тъжно...

И аз, так, затова си пуснах 20 дена отпуск да съм солидарен.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 20 Апр 2020, 23:04

ukelichko написа:
E34 написа:Абе хора вие нормални ли сте? Не виждате ли, че малко по малко в нормалните държави осъзнават каква глупост направиха и почнаха да дават задна. Само тук се правим на по-светци и от папата! Добре че само се правим... Вие не виждате ли че в последно време сума ти народ отебава мерките, има народ който даже не е влязъл във филма, за разлика от други. И все чакаме и прогнозираме апокалипсиса и труповете на кило!!! Е кога това бе????!!! Оня плешивия малоумник с тая тъпа физиономия всеки ден мрънкя, пика не бил достигнат бла бла бла. Къв пик бе тъпанар?!! Уникалната бройка 34 човека в критично състояние!!!! Баси и пандемията! Ше кажете заради мерките....бе кви мерки бе, извадете тея глави от пясъка бе. Аман от телевизионни фейсбук зомбирани малоумници! И що да не ходят хората да разпуснат, ВЕЛИКДЕН е бе зомбита! Щели да плюскат агнешко и марули, и кво? Или им завидехте седейки от два месеца вкъщи увити с чаршафи, маски и ръкавици, та чак и некви шлемове нахлупили чакайки страшния вирус! Били са времена в България, когато човек е рискувал РЕАЛНО живота си ходейки на църква и пак са ходили, не ви ли е срам?!

Абе ти нали не се спря, защо ни казваш ние какво да правим. Ще си стоя където си искам и с каквото си искам, даже и скафандър ще си сложа. Акъл вземам само от преуспели и доказали се в съответната област. В тази връзка, когато започна да си правя кросчета или реша да стана непукист относно възрастните и хората със здравословни проблеми и спре да ми пука, дали ще ги заразя, непременно ще се допитам до теб. Всъщност за кросчетата ще се допитам до някой професионален спортист.

Хмм странно имайки напредвид че дотук само един доказан и преуспял в съответната област човек се изказа по националните медии и тука паникьорите го нахранихте доволно. Е34 :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 20 Апр 2020, 23:06

choio написа:
drago_pavlov написа:Тая вечер един ми обяснява, че трябвало да оставя жената и децата в София, понеже тя не работела там, където отиваме :kuku:
После защо имало опити да ги газят по КПП-тата :mhihi:

Все си мисля, че тея дет са ги изтъпанили на кппт-тата са най малко виновни,кво са виновни хората, че некой им е спуснал абсурдни заповеди и те трябва са ги спазват,едва ли им се занимава с супер изнервен народ ама.... :dunno:

То и аз така си мисля. Затова им обяснявам културно и възпитано как стоят нещата, докато не им писне и се обадят на някой за консултация по телефона.
Но средностатистическия бай Ганьо псува на майка който му е насреща и изнервя обстановката...

ukelichko написа:Добре де, заслужаваше ли си всичко това? То човек със средно ниво на интелигентност можеше да предвиди в какъв филм ще се вкара. Не говоря за тези, които наистина са имали някаква уважителна причина да напуснат София. Ама за едното агне и салата от марули и домашна ракия.

Понеже аз съм един от тия без уважителна причина, да поясня.
След един месец затворени вкъщи децата бяха полудели. Майка им почти. Аз си взимам отпуск една седмица и да го изкараме четиримата в апартамента, вместо в къща на село с 2.5 дка двор??? Е няма как да стане...
С никой не сме се виждали, никъде не сме излизали... 1 седмица пълна изолация, дори до магазин не сме ходили.
И накрая излиза фатмака и ми казва, че не мога да пътувам без уважителна причина...
По-добре е да кибича е София, да се разминавам във входа с 20 човека, да се блъскам в била с още 100...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 20 Апр 2020, 23:11

E34 написа:Абе хора...

:clap: :clap: :clap: :yes:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 20 Апр 2020, 23:26

Бях забравил, че това е форума на батките и нинджите :ok:
Изображение

...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата