Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от Jordana » 19 Апр 2020, 17:59

alx написа:
BMW_POWER написа:Лишаваш хората от доходи, затваряш ги против тяхната воля по домовете им, създаваш атмосфера на страх и паника (познавам и такива), въвеждаш управление тип "диктатура" ...
Да продължавам ли?

всеки си има камбанария. аз мисля, че вируса нито е изкуствено създаден, нито илюминатите или масоните имат грандиозен план за унищожаване на средната класа и заробване на всички. просто всеки играе според (недостатъчната) информация която е налична. аз мога съвсем отговорно да ти кажа, че в една разпръсната система каквато е една държава (еле пък света) е изключително трудно да се вземат правилните решения просто защото няма достатъчно информация... и за момента развитието на пандемията и това което се случва не ме изненадва със нищо- нито пък ме кара да подозирам някакъв по- грандиозен план/ енд гейм.

и друго- за другите не знам- но американеца можеш да го натискаш до един момент- след което тръгват е тия - https://www.vanityfair.com/news/2020/04 ... rus-orders затова и съм убеден, че до масови злоупотреби няма да се стигне... просто защото _никой_ няма интерес за това да се случва.

Националната гвардия ? Не ми приличат на някакви горилас от кентЪки . Ако става въпрос за злоупотреби с магазини и стоки от възмутени граждани ....не знам колко е ефективно това ако вече е злоупотребено с цялата държава ? :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Апр 2020, 18:12

Jordana написа:Националната гвардия ? Не ми приличат на някакви горилас от кентЪки

не те разбрах? тези са най- обикновени граждани които дават индикация, че ножа е опрял до кокала...

мога също съвсем отговорно да ти кажа, че дори в моето социалистическо село в моя социалистически щат от това което знам имаме повече огнева мощ по домовете от колкото има в оръжейните на националната гвардия в местната казарма... затова ти казвам, че правителството (поне в америка) няма _никаква_ полза да ни докарва до отчаяние... защото ще стане страшно ако нещата се засерат и почнат конфликтите... щото американската земя може да не е виждала война между народите, обаче са/сме царе на гражданските сблъсъци...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 19 Апр 2020, 18:23

Интересно ..имат ли пермишън в кентЪки да ходят с тия картечиници по улиците ? Да не е някаква фото сесия за вестниците :shock:
Иначе добре е че в масачузет имате огнева мощ , но атаката е най добрата отбрана . Когато зомбитата дойдат ще е късно за кръгова отбрана :mhihi:
Последна промяна Jordana на 19 Апр 2020, 18:27, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 19 Апр 2020, 18:26

alx написа:
Jordana написа:Националната гвардия ? Не ми приличат на някакви горилас от кентЪки

не те разбрах? тези са най- обикновени граждани които дават индикация, че ножа е опрял до кокала...

мога също съвсем отговорно да ти кажа, че дори в моето социалистическо село в моя социалистически щат от това което знам имаме повече огнева мощ по домовете от колкото има в оръжейните на националната гвардия в местната казарма... затова ти казвам, че правителството (поне в америка) няма _никаква_ полза да ни докарва до отчаяние... защото ще стане страшно ако нещата се засерат и почнат конфликтите... щото американската земя може да не е виждала война между народите, обаче са/сме царе на гражданските сблъсъци...

В този ред на мисли, нещо от клюкарника.

Изображение

Тръмп започва МАЙДАН срещу глобалисти, демократи и всякакви рокфелерови и други гейтовци искащи нов световен ред.
Тръмп започна война с южните Губернатори на демократите.
Вместо да арестува губернаторите на южните щати, Тръмп призова народа да излезе на улиците с оръжие и да ги избеси.
Губернаторите нямат избор вече.
Или изкарват националната гвардия за война срещу народа или ще бъдат ликвидирани.
Ако изкарат националната гвардия, то Тръмп ще прати спецчасти на помощ на населението.
Взимайте пуканки и зяпайте!

Мнението е отпреди 11 часа.
Последна промяна BMW_POWER на 19 Апр 2020, 18:28, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 19 Апр 2020, 18:28

Q anon ....тръмп президент :mhihi:
Последна промяна Jordana на 19 Апр 2020, 18:39, променена общо 1 път

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Апр 2020, 18:31

Jordana написа:Интересно ..имат ли пермишън в кентЪки да ходят с тия картечиници по улиците ? Да не е някаква фото сесия за вестниците :shock:
Иначе добре е че в масачузет имате огнева мощ , но атаката е най добрата отбрана . Когато зобитата дойдат ще е късно за кръгова отбрана :mhihi:

да. дори в моя много строг откъм оръжия щат няма закон които да ме задължава да нося автомата скрит. един вид- слагам си балистичната жилетка, препасвам се със 400 патрона и се курдисвам пред кметството в бостон. до колкото не стане стрелба- няма нищо нередно на теория. на практика- не съм ходил на такива демонстрации зашото мисля, че само разбунват духовете и дърпат Дявола за опашката, но ако ножа опре до кокала- нямам никакви скрупули в това отношение.

отчаяния (въоржен до зъби) човек е изключително опасен. затова и в америка има мир, защото правителството знае, че народа ако реши- не си поплюва. втората корекция на конституцията е на страната на народа и гласи:

A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_dreamer » 19 Апр 2020, 19:23

Момци стягайте парцалите! Последните дни от най голямото огнище при нас-София, към родните села при баби, дядовци и родители се прибра една камара народ! Навънка последните дни хората се шматкат все едно вирус няма.Близкия супермаркет се пука по шевовете от народ. До десетина дена нещата ще станат грозни и ще ни закотвят стабилно по домовете.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 19 Апр 2020, 19:44

BMW_dreamer написа:Момци стягайте парцалите! Последните дни от най голямото огнище при нас-София, към родните села при баби, дядовци и родители се прибра една камара народ! Навънка последните дни хората се шматкат все едно вирус няма.Близкия супермаркет се пука по шевовете от народ. До десетина дена нещата ще станат грозни и ще ни закотвят стабилно по домовете.

Когато пожелаят могат да започнат да тестват в повече и да изрежисират увеличаване на заболелите... И да ни затворят. Особено като се подчиняваме безусловно и им вярваме без да мислим.

В Щатите наистина с тези оръжия и боеприпаси, само тях не виждам как ще ги затворят насила да гладуват. Иначе тук сме като овце за съжаление.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 19 Апр 2020, 19:45

Или ще си продължат по същия начин, но пак ще ни закотваят по домовете. За сега след повече от месеч плашене и лаене нещата са си се същите... Ако мислиш, че преди празниците никой не е пътувал за и от провинцията...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 19 Апр 2020, 20:08

Тея реднеци кво вируса ли ще пукат с тея картечници кадето са се изпънали?Безконтролното трупане на муниций и пушкала дава фалшиво самочувствие на такива тумбаци да се мислят за шерифи и да раздават справедливост.Много ще ми интерсно какво ще се случи като дойдат и другите превъзбудени с промити мозъци с 2-3 БТР-а какво ще им направят

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 19 Апр 2020, 20:11

alx написа:
Jordana написа:Интересно ..имат ли пермишън в кентЪки да ходят с тия картечиници по улиците ? Да не е някаква фото сесия за вестниците :shock:
Иначе добре е че в масачузет имате огнева мощ , но атаката е най добрата отбрана . Когато зобитата дойдат ще е късно за кръгова отбрана :mhihi:

да. дори в моя много строг откъм оръжия щат няма закон които да ме задължава да нося автомата скрит. един вид- слагам си балистичната жилетка, препасвам се със 400 патрона и се курдисвам пред кметството в бостон. до колкото не стане стрелба- няма нищо нередно на теория. на практика- не съм ходил на такива демонстрации зашото мисля, че само разбунват духовете и дърпат Дявола за опашката, но ако ножа опре до кокала- нямам никакви скрупули в това отношение.

отчаяния (въоржен до зъби) човек е изключително опасен. затова и в америка има мир, защото правителството знае, че народа ако реши- не си поплюва. втората корекция на конституцията е на страната на народа и гласи:

A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed.

Цялата история е тук
https://www.nbcnews.com/politics/politi ... l-n1184426
Както виждаш има контра протест , а властите не подкрепят действията на движението "the guerrilla fight is tightening" ....поне не и в мичиган :mhihi:
Оказва се че тръмп е туитнал нещо за либерализация на режима и че втората поправка е в опасност , и така е предизвикал лошите мисли на някои губернатори . Тука Радев само като спомена за либерализация и се посипаха овации и балони , така че явно хората си държат на изолацията . Трябва де съобразим с това :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 19 Апр 2020, 21:25

sub_eleven написа:
Stoqnov_1979 написа:
choio написа:Мен ми е любопитно какво ще измислят сега с прибирането на софуянци,и дали ще посмеят да ги върнат някои,или всички...ще стане голям скандал и си мисля,че няма да посмеят да ги върнат,как мислите?

Утре ще има бой,стригане и сръбска музика по КПП-тата. Че гледам оня министър каза,че дори и постоянния адрес няма да важи за прибиране

Ще пишат акт, на който държи да се прибере и толкова. Нали трябва да се пълни хазната.

Не съвсем...
Днес висях час и половина на Хемус - повечето коли ги връщаха.
А на излизане никой не излезе...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Апр 2020, 21:30

Това е пълна олигофренщина. Ако няма да го пускаш да влезе, защо го пускаш да излезе. И с какво едно ходене на вилата да речем нарушава изолацията?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 19 Апр 2020, 21:37

bum_bum написа:Това е пълна олигофренщина. Ако няма да го пускаш да влезе, защо го пускаш да излезе. И с какво едно ходене на вилата да речем нарушава изолацията?

Те не пускат да излизаш.
Най-тъпото е, че не пускат да влезеш, дори да си излязал преди 1-2 седмици, преди тъпия фатмак да реши посред нощ да затвори София....
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Апр 2020, 21:41

Не знам, но една камара хора ще се видят сега в приключение. И една немалка част може би са имали уважителна причина да пътуват. Или пък с пътуването си не са нарушили изолацията, защото са били на вила, село или кой знае къде.

Част от тях вероятно още работят и няма да мигат да се върнат на работа.

Малоумие след малоумие.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата