Съвети и въпроси относно избор на Е6х

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е6х

Мнение от viperoni » 13 Апр 2020, 8:29

Аз използвах втория сайт,но не разбирам всичко от рапорта.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 13 Апр 2020, 9:08

streetracer1 написа:Ето и колата, за която питах по-горе. - https://www.cars.bg/offer/5dc53109b7971664f46ab8f4
Абстрахирайте се от цената и джантите. Човекът твърди, че е Германска и е дошла на ход. Километрите също твърдо държи, че са тези. Ще се радвам да я погледнете и изкоментираме. Забелязал съм джойстика на скоростите, че не му е там мястото и датчиците на предния парктроник.

Поздрави!

С червени номера е, така че изглежда е докарана на ход от Германия, тъй като за автовоза номера не са необходими.

Но от друга страна, съдейки по лоста и джантите, смятам, че е карана от представител на "новите" германци.

При това положение не можеш да си сигурен как е поддържана и това, че е докарана от там, до някаква степен отпада като предимство..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 13 Апр 2020, 12:05

viperoni написа:Аз използвах втория сайт,но не разбирам всичко от рапорта.

Накратко, има една отворена акция и е била на 180к на 07.2014. Пише с какви екстри е излезнала от завода и какво е правено през посещенията в сервизите (май редовни обслужвания само видях..)
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Потребител
Аватар

Мнение от viperoni » 13 Апр 2020, 12:24

ildivvy написа:

Накратко, има една отворена акция и е била на 180к на 07.2014. Пише с какви екстри е излезнала от завода и какво е правено през посещенията в сервизите (май редовни обслужвания само видях..)

Идеята ми е,че плащаш,но реално си виждаш километрите и влизанията в сервиз.Не е като да пише: беше сменено еди какво си и т.н.,не е нещо подронбно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xd && 525d
Мечтае да кара: В европейска България

Мнение от bmw55 » 13 Апр 2020, 13:07

streetracer1 написа:
bmw55 написа:
streetracer1 написа:Здравейте колеги!
Пиша тук защото няма смисъл да се отвори чак нова тема за един прост въпрос. А именно - загледал съм Е61 3.0Д 231 коня и ми се иска някой за провери по вин какво излиза за колата. Естествено допълнително ако си струва ще се мине диагностика.
Та това е вин-а: WBANS71070CP30765

Поздрави!

Просто използвай търсачката, пълно е с този отговор.
Три поста по-нагоре е дадено:
http://www.auto-records.com/
https://bmwvinreport.com/

Колега,
Прегледал съм всичко, но доверие нямам на тези сайтове и не съм убеден колко точна ще информацията. А и не горя от желание да хвърля ей така 20 евро.

Поздрави!

Ами то българина доверие на нищо няма, това са големи сайтове, не фишинг и некви смешковци от типа аз знам, а с доказана информация, която се засича и в представителството.
Ходи в БМВ представителство, ще видиш за същата информация колко пари ще ти вземат.
Като искаш да си сигурен в един автомобил и си ходил проверил и ти е харесал, даваш тея пари, като последна проверка и ако и там ти харесат данните пазаруваш. Никой не е казал на всяка кола, която си харесал в авто борсите да я проверяваш. По-добре дай някой лев залодо, отколкото да изгориш със още сумати след покупката и да нампразиш марката.
Бъди честен пък да става квото ще

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw55 » 13 Апр 2020, 13:14

Malik написа:
streetracer1 написа:Ето и колата, за която питах по-горе. - https://www.cars.bg/offer/5dc53109b7971664f46ab8f4
Абстрахирайте се от цената и джантите. Човекът твърди, че е Германска и е дошла на ход. Километрите също твърдо държи, че са тези. Ще се радвам да я погледнете и изкоментираме. Забелязал съм джойстика на скоростите, че не му е там мястото и датчиците на предния парктроник.

Поздрави!

С червени номера е, така че изглежда е докарана на ход от Германия, тъй като за автовоза номера не са необходими.

Но от друга страна, съдейки по лоста и джантите, смятам, че е карана от представител на "новите" германци.

При това положение не можеш да си сигурен как е поддържана и това, че е докарана от там, до някаква степен отпада като предимство..

А от къде знаеш, че номерата нарочно не са извадени за замазване на очите :winky:
За тия пари + първите разходи по нея отива на 10к близо, а комби преди фейса си е равно на ядове и проблеми, щом германеца сега чак я маха значи е почнала да му бърка в джобааа. На километража въобще не вярвам, че е истински, а и да е истински още по-зле значи е за вериги и там още пари и къде ти отива тази уж евтина кола, на цената на фейсово такова или на някое форумно където ще караш, а не правиш. Отделно си помисли какъв трябва да си, за да сложиш "това" на скоростния лост :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 13 Апр 2020, 13:25

bmw55 написа:
Malik написа:

Поздрави!

А от къде знаеш, че номерата нарочно не са извадени за замазване на очите :winky:
За тия пари + първите разходи по нея отива на 10к близо, а комби преди фейса си е равно на ядове и проблеми, щом германеца сега чак я маха значи е почнала да му бърка в джобааа. На километража въобще не вярвам, че е истински, а и да е истински още по-зле значи е за вериги и там още пари и къде ти отива тази уж евтина кола, на цената на фейсово такова или на някое форумно където ще караш, а не правиш. Отделно си помисли какъв трябва да си, за да сложиш "това" на скоростния лост :mhihi:

В тази кола има едни джанти и нищо повече,лоста без коментар
:driving: :dunno: :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 13 Апр 2020, 13:32

bmw55 написа:
Malik написа:

Поздрави!

Ключовата думичка в поста ми е "изглежда".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 14 Апр 2020, 8:25

viperoni написа:
ildivvy написа:

Идеята ми е, че плащаш, но реално си виждаш километрите и влизанията в сервиз. Не е като да пише: беше сменено еди какво си и т.н., не е нещо подронбно.

Пише,но нямах време да ги превеждам и пиша всичките...Примерно масло,филтри и т.н. Горе-доло е подробно... Ако имам време ще ти го преведа и пратя на ЛС,ако трябва...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: M4 Competition
Детайли за колата: X3 E83 3.0D xDrive

Мнение от streetracer1 » 14 Апр 2020, 22:18

Успях да й хвана някаква диря на колата. Бърникани са километрите и би трябвало да е около 400к. В БМВ е влизала 2013г на 217к, а после 2017г е влязла на 212к. Намерих обява в мобиле и хронологията показва, че се продава от 07.2019г. Което все повече ме навежда на мисълта, че е тотално губене на време. Сменяна е цената 20 пъти. До колкото видях и номерата са от 07.2019г. :kuku: :kuku:

В допълнение днес успях да я разгледам на място. В прав текст не си губете времето. Половината кола е за боя - изгорял лак на тавана, предния капак и двете леви врати, заден ляв калник. Преден ляв калник е имал козметичен удар и е крив. От там е счупен и единия захват на фара. Запали добре, но при пуснат климатик оборотите скачат и вероятно ролка на компресора или демпферната шайба са пред умиране. "Родена" е в Италия, от там е поела път към Германия и сега в България. Не стигнахме дори да я четем на диагностика, защото парите, които иска обезсмислят всичко. Шофьорската седалка е доста смачкана на борда, но пък кожата е доста свежа и не е дори ужулена. Двата халогена са пълни с буклуци и се е обелило покритието.
Поздрави,
Х. Христов

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw55 » 15 Апр 2020, 17:45

streetracer1 написа:Успях да й хвана някаква диря на колата. Бърникани са километрите и би трябвало да е около 400к. В БМВ е влизала 2013г на 217к, а после 2017г е влязла на 212к. Намерих обява в мобиле и хронологията показва, че се продава от 07.2019г. Което все повече ме навежда на мисълта, че е тотално губене на време. Сменяна е цената 20 пъти. До колкото видях и номерата са от 07.2019г. :kuku: :kuku:

В допълнение днес успях да я разгледам на място. В прав текст не си губете времето. Половината кола е за боя - изгорял лак на тавана, предния капак и двете леви врати, заден ляв калник. Преден ляв калник е имал козметичен удар и е крив. От там е счупен и единия захват на фара. Запали добре, но при пуснат климатик оборотите скачат и вероятно ролка на компресора или демпферната шайба са пред умиране. "Родена" е в Италия, от там е поела път към Германия и сега в България. Не стигнахме дори да я четем на диагностика, защото парите, които иска обезсмислят всичко. Шофьорската седалка е доста смачкана на борда, но пък кожата е доста свежа и не е дори ужулена. Двата халогена са пълни с буклуци и се е обелило покритието.

Дай да видим обявата колега?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
Мечтае да кара: Murcielago SV

Мнение от Z3Ro* » 20 Апр 2020, 20:10

Някой да е гледал тази?

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?p ... =&s2=&s6=1

Скъпичка малко ми се струва предвид годината, но инак изглежда доста добре и ме устройва като мотор/оборудване...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 21 Апр 2020, 12:25

Тая автокъща има винаги интересни предложения, така и не успях да чуя мнения за нея.
Ето нещо интересно:
https://www.mobile.bg/11586788471295314

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw55 » 21 Апр 2020, 15:02

Да предлага все някакви швейцарки и вървят.
Не стигнах да гледам кола при тях, но поне могат да се чекнат в бмв, тъй като повечето швейцарки излизат.
Но гледайте за удари.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше M54 , сега N53
Мечтае да кара: нормално
Детайли за колата: КомБееее

Мнение от Stoqnchev » 21 Апр 2020, 21:12

Здравей Те , време е да сменя 46ца за нещо по голямо като мотор и пространство и съм се спрял на Е60 дизел , седан . Хдрайва ще го избегна тотално този път ( 46ца ми е Х ) и просто не ми трябва въртя два моста.
Слагам две обяви на който се спрях , като те са примерни какво търся.

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=f4rukk

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=f4rvku

Като клоня повече към фейслифта заради по-новата година на колата.

Ще помоля за мнения за моторите и кутиите , защото това ще ми е първия дизел , като М57 моторите не са ми сила.
Големия мотор е като спестените пари , имаш ги! ама не винаги ти трябват.

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61