Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Ми то това е най-важното - Най-големия демагог от всички комунисти-демагозиzvetiko написа:
Да, знам кой е Гечев, ..

- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
dr.peshev написа:zvetiko написа:dr.peshev написа:Точно когато не трябва да има разногласие във властите, този популист се изказа.
Тези неща трябваше да си ги кажат двамата и да решат какво да правят.
Не е ли по-важно какво е вярно и какво не от това, което казва.
Колко обикновени хора ще са щастливи от "популизма" на президента, когато останат без работа или доходите им се сринат?
Недопустимо е в такъв момент да има разногласие във властта!
Сядат , говорят и излизат с обща позиция.
Като не е съгласен с премиера, да каже че поема пълната отговорност за избухването на епидемия и ще наложи вето на карантината.
По груби сметки родната му партия ще погребе целия си електорат, а и социалната тежест драстично ще намалее.
Да им обясни на пенсионерите,че трябва да се жертват в името на икономиката!

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
blacksapphire написа:...
Ще ме извиняваш ама този открива топлата вода в клинчните тестове. Ако измисли нещо по-добро от PCR, което не отнема дни... ще е милиардер, ама

Последна промяна steeN на 03 Апр 2020, 19:10, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
В годините назад съм си мислил, че по-прост президент от предходния не може да имаме .... пак се случи 

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Lenco написа:В годините назад съм си мислил, че по-прост президент от предходния не може да имаме .... пак се случи
Сефте ми се случи да ми се прииска да счупя ТВ-то докато му слушам дебилщините в прякото излъчване

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Като цяло силно му симпатизирам, но това най-ме дразни в него, яко стил Иво Христов...dr.peshev написа:Истински популист е президента!Казва , това което хората искаха да чуят, без да дава решение.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
madafaka_donkele написа:Lenco написа:В годините назад съм си мислил, че по-прост президент от предходния не може да имаме .... пак се случи
Сефте ми се случи да ми се прииска да счупя ТВ-то докато му слушам дебилщините в прякото излъчване![]()
![]()
Какво му е на президента ? Има повече сиво вещество в главата си ,от оня цървул от Банкя. Ама то си има нужда от мисирки де , дори и по форумите.След месец два като огладнеят мисирки ,патки и др. пернати, ще симпатизират и на 5лв на монети. Само стойте и гледайте
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
И една радостна новина, след 6 години ще имаме супермодерни изтребители, при това само за около 2.5 млрд. лева:
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
ivoo написа:Какво му е на президента ? Има повече сиво вещество в главата си ,от оня цървул от Банкя. Ама то си има нужда от мисирки де , дори и по форумите.След месец два като огладнеят мисирки ,патки и др. пернати, ще симпатизират и на 5лв на монети. Само стойте и гледайте
Толкова много сиво вещество има ,че 5 минути не можа да отговори на руския патриарх , докато му се караше пред мисирките.
Що не пробва да се скара на Путин!
И толкова много сиво вещество има , че на седмия ден направи коремното пред мисирките , да покаже какъв мъж е !
- Lenco
- Старши скрапер
-
ivoo написа:madafaka_donkele написа:Lenco написа:В годините назад съм си мислил, че по-прост президент от предходния не може да имаме .... пак се случи
Сефте ми се случи да ми се прииска да счупя ТВ-то докато му слушам дебилщините в прякото излъчване![]()
![]()
Какво му е на президента ? Има повече сиво вещество в главата си ,от оня цървул от Банкя. Ама то си има нужда от мисирки де , дори и по форумите.След месец два като огладнеят мисирки ,патки и др. пернати, ще симпатизират и на 5лв на монети. Само стойте и гледайте
Сериозно сиво вещество, като за военен, от ония дето навремето учиха във военни висши учебни заведения щот им беше "много" акъла за цивилни.
Не знам само какви хора му симпатизират, сигурен съм, че не са и пернати.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Те и тримата дето управляват държвата в момента са военни , генерали , пожарникари ....симпатизанти бол . Гладът обаче е по силен от страха , така че няма да мине много време и симпатизантите ще се прегрупират 

Последна промяна Jordana на 03 Апр 2020, 19:50, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Супер е президента! Мислещ човек е, както и Мангъров. За съжаление стадото не обича мислещи, а малоумници, които са му на нивото. Справка > Борисов vs Мангъров. За един месец умреха 15 човека от мега яката пандемия и олеле майко!
И молим ви, ако не различавате КАШИК от АВИАТОР по-добре не се изказвайте, нищо че са военни. Ма кво да обяснявам, стойте си вкъщи бе!

И молим ви, ако не различавате КАШИК от АВИАТОР по-добре не се изказвайте, нищо че са военни. Ма кво да обяснявам, стойте си вкъщи бе!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Lenco
- Старши скрапер
-
E34 написа:.....стойте си вкъщи бе!
Ами не си стоим в къщи, някой ходим на работа.
Ти кой беше, нямаш име, нямаш възраст, военен ли си, като ти чета мненията нямаш и родители .....
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
ivoo написа:Има повече сиво вещество в главата си ,от оня цървул от Банкя.
Толко, като е умен кумира ти що не вземе да предложи нещо? Нали е боК, нали много ги разбира нещата, нали другите са прости, айде да вземе да каже как се прави, а? Ама не може, щото и той, като малоумните си поддръжници е кръгла нула, едноклетъчен микроб, долнопробен типичен червен боклук, който знае само да лае по ТВ-то и да фъфли скалъпен от подлогите му дебилен текст. Само мрънкане и недоволство, нищо друго.
Тъпия пожарникар, не че е цвете за мирисане, ама специално с коронавируса реакциите му и времето му за реагиране са си повече от адекватни. Ако беше кака ти нинова и компания на власт заразени и умрели сега щяха да са поне х10...минимум.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
TNT написа:В момента Бойко и Радев са Ганьо №1 и Ганьо №2
Никаква промяна за 2 седмици. Ал Бънди си е супер селянин.