Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от dr.peshev » 03 Апр 2020, 16:19

Точно когато не трябва да има разногласие във властите, този популист се изказа.
Тези неща трябваше да си ги кажат двамата и да решат какво да правят.
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 03 Апр 2020, 16:41

choio написа:https://www.dnes.bg/stranata/2020/04/03/nova-jertva-na-covid-19-u-nas-na-83-godini-e.444688

Абе тея верно ни смятат за изключително прости...човека най вероятно си е отишъл от притеснение,лека му пръст,тея го водат починал от вируса...после що била висока смъртността ако всички така ги обявяват...заеби,тотален цирк....

Тотално е всичко което се говори за Ковид-19. Абсолютно измиване на ръцете.

https://bgnews.space/2020/04/02/%D0%B8% ... O106P7Uw3g
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Мнение от choio » 03 Апр 2020, 16:42

dr.peshev написа:Точно когато не трябва да има разногласие във властите, този популист се изказа.

Е човек това са бг политици...моля те... :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Апр 2020, 17:15

Jordana написа:Следвашото което ще " открият " е че тия корона вируси си ги има перманентно по целия свят но в по слабо агресивни форми от този китайския мутант .

https://bgnews.space/2020/04/02/%D0%B8% ... O106P7Uw3g
Я съм ги предрекъл още преди месец тия неща дето ги говорят във това видео . :mhihi:
Между другото това видео ми напомня за една друга реалност - новия световен ред . Случващото се в момента с кризата и епидемията е много добър пример как се управлява . Ако някой твърди че световната икономика може да спре да организирано в рамките на една седмица случайно , заради един грип - явно е царя на наивниците :dunno:
Последна промяна Jordana на 03 Апр 2020, 17:39, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 03 Апр 2020, 17:27

choio написа:
dr.peshev написа:Точно когато не трябва да има разногласие във властите, този популист се изказа.

Е човек това са бг политици...моля те... :dunno:

Не е ли по-важно какво е вярно и какво не от това, което казва.

Колко обикновени хора ще са щастливи от "популизма" на президента, когато останат без работа или доходите им се сринат?

Гечев към Горанов днес:

„Ако твърдите, че бюджетният дефицит ще бъде 3,5 млрд. лв., плюс 700 млн. лв. за Банката за развитие, то тогава защо искате да теглите 10 млрд. лв. нов заем? Възниква и въпросът – защо теглите държавен заем, при положение че твърдите, че има фискален резерв от 10 млрд. лв. Смисълът на фискалният резерв е точно такъв – в ситуация на криза да се ползва“,

Да, знам кой е Гечев, но тези 10 млрд. лв. нов заем ще ги плащаме ние, нашите деца и внуци. Заради тях по-време на друга криза може да не достигнат маски, лекарства, болници, лекари... А, ако тя е много по-смъртоносна от сегашната...

Знаете ли колко е брутният външен дълг на България към 01.2020г.

Изображение

Кой ще ги плаща тези пари?

В момента когато се събират със SMS- си и дарения пари за спирт и оборудване за болниците, вчера министър Ананиев подписва договор за 93 000 000лв. за изграждането на национална детска болница, в сграда строена преди 40 години.Въпреки мненията на специалисти, че сградата е прекалено стара, опасна и отговаря на възгледите за детска болница от преди 40години, но не и на сегашните. И дали тези 93млн. ще са достътъчни... И сега ли е момента да се направи...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Апр 2020, 17:39

https://www.dnevnik.bg/sviat/2020/04/03 ... ntinata_v/

Ето малко интересни данни. На мен лично ми изглеждат доста правдоподобни цифри, а не фалшифицирани.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dr.peshev » 03 Апр 2020, 17:52

zvetiko написа:

Колко обикновени хора ще са щастливи от "популизма" на президента, когато останат без работа или доходите им се сринат?

Недопустимо е в такъв момент да има разногласие във властта!
Сядат , говорят и излизат с обща позиция.
Като не е съгласен с премиера, да каже че поема пълната отговорност за избухването на епидемия и ще наложи вето на карантината.
По груби сметки родната му партия ще погребе целия си електорат, а и социалната тежест драстично ще намалее.
Да им обясни на пенсионерите,че трябва да се жертват в името на икономиката!
Последна промяна dr.peshev на 03 Апр 2020, 17:57, променена общо 3 пъти

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 03 Апр 2020, 17:53

TNT написа:https://www.dnevnik.bg/sviat/2020/04/03/4049960_gugul_pokaza_smraziavashtiia_efekt_ot_karantinata_v/

Ето малко интересни данни. На мен лично ми изглеждат доста правдоподобни цифри, а не фалшифицирани.

Нормални са подобни данни след като спряха почти всичко.

Малко ми е странно:

Спад с две трети (66%) на посещенията в ресторанти, кина, кафенета, молове и места за развлечение.

44% процента посещаемост на места, които би трябвало да са затворени, с изключение на някои обекти в моловете.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 03 Апр 2020, 18:03

Гоогле адс ме таргетират, сигурно заради тази тема (другаде не чета за виросО)
как ви се струват ценичките?
Screenshot_2020-04-03 Вкусна леща яхния.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 03 Апр 2020, 18:06

Цените са като в плаза :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 03 Апр 2020, 18:13

Хората взеха да се замислят и да задават разни въпроси и ни организираха поредния цирк.
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 03 Апр 2020, 18:17

zvetiko написа:
TNT написа:https://www.dnevnik.bg/sviat/2020/04/03/4049960_gugul_pokaza_smraziavashtiia_efekt_ot_karantinata_v/

Нормални са подобни данни след като спряха почти всичко.

Малко ми е странно:

Спад с две трети (66%) на посещенията в ресторанти, кина, кафенета, молове и места за развлечение.

44% процента посещаемост на места, които би трябвало да са затворени, с изключение на някои обекти в моловете.

Това, доколкото разбирам е за целия свят.
Погледнете от позитивната страна. Въздухът става все по-чист. Тези дни ми прави впечатление намалената воня на град при отваряне на прозореца. Гледам в момента във Флайтрадара летят към 5000 самолета, а преди година помня проверявах пак в петък бяха към 14000. Трафикът е намален значително. Поне природата малко ще си почине от нас. А и всеизвестно е, че качеството на въздуха влияе страшно много на имунната система и общото здраве на човека.
Помня преди 10-тина години, като беше изригнал ирландския вулкан и бяха спрели полетите, всички специалисти казваха, че въпреки частиците от вулкана във въздуха, той е много по-чист заради нелетящите самолети.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 03 Апр 2020, 18:40

dr.peshev написа:
zvetiko написа:

Недопустимо е в такъв момент да има разногласие във властта!
Сядат , говорят и излизат с обща позиция.
Като не е съгласен с премиера, да каже че поема пълната отговорност за избухването на епидемия и ще наложи вето на карантината.
По груби сметки родната му партия ще погребе целия си електорат, а и социалната тежест драстично ще намалее.
Да им обясни на пенсионерите,че трябва да се жертват в името на икономиката!

Напълно съм съгласен, но какво означава да се разберат- премиера тегли 10млрд. и партиите си ги делят. Ще е повече от лошо, ако се случи.

Защо вето. Ако Борисов наистина иска президента да поеме отговорност, трябва да направи това, което предложи- изтегля групата си, прави парламентарна криза и президента назначава служебно правителство. Сам няма да посмее, но като гледам в електронните медии, какви коментари позволяват вече да се пишат за него, мисля, че вече са го отписали, защото на никой не му се занимава със социални бунтове и революции.
По груби сметки до тук са умрели 10 човека и мисля, че президента, ако вземе властта чрез служебно правителство, няма да погребе повече от обичайното. Виж Борисов с пенсии от 280лв. наистина погреба доста хора. Не случайно сме първи по смъртност в ЕС- и не само от възрастовата група на електората на партията на президента.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dr.peshev » 03 Апр 2020, 18:42

Истински популист е президента!Казва , това което хората искаха да чуят, без да дава решение.
Истинският мъж се изправя и казва: Много ще умрат от епидемията и то най-вече старите и болните , но другите ще умрат от глад!Затова ще наложа вето на извънредното положение!Не се разбрахме с премиера , той е на друго мнение!
Да, ама този сценарий го играха в Англия и САЩ и сега купуват респиратори от руснаците и хладилни камиони за трупове и пак ще има умрели от глад!
Пак казвам: защо не застана като мъж и не обясни на на пенсионерите,че трябва да се жертват в името на икономиката!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 03 Апр 2020, 18:54

NGneer4eto написа:
....Това, доколкото разбирам е за целия свят.
Погледнете от позитивната страна. Въздухът става все по-чист. Тези дни ми прави впечатление намалената воня на град при отваряне на прозореца..

Изцяло гледам от позитивната страна в това отношение. Докато позволяваха да се ходи на Витоша, в началото на карантината, беше удоволствие да се гледа към кристално чистата София нощем. Преди да вдигнат частично барикадите- към 21ч., на България, Черни връх- най-много една кола- направо ме обземаше еуфория. ;) Още си спомням при предишният сняг- от Околовръстното, по Черни връх и няма никой, вали сняг, повече от разкошно... ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата