Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
alekangg написа:Абе ти наистина ли си тъп
Явно си е паднал на главата миналата седмица...
Досега храчеше по герб, сега вече "г-н Борисов"... Само що не се е надупил бб и веднага му е цункал четирибуквието
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
drago_pavlov написа:alekangg написа:Абе ти наистина ли си тъп
Явно си е паднал на главата миналата седмица...
Досега храчеше по герб, сега вече "г-н Борисов"... Само що не се е надупил бб и веднага му е цункал четирибуквието
Колеги, моля да сме сериозни, да бъдем на нивото на ситуацията и да сведем функционалната си неграмотност до минимума, на който сме способни.
Последна промяна zvetiko на 23 Мар 2020, 19:52, променена общо 1 път
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
alx написа:DigitalExile написа:К'во ще купувате ако не е тайна
кво, кво.. така като гледам пазара, каквото и да си купя все съм на кяр...
До след 1 месец когато видиш че си се прееб@ал
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Баахти и здравеопазването....ВМА и Пирогов са с изчерпан капацитет, а случаите са общо 201 за страната...Са щели да искат от всички болници вкл. и частни да откриват по едно крило за прием до 3дни. Големи сме.
Интересно имаме ожесточена война за 2-ро и 3-то място. Аз залагам, че до 2-3 дни Американците ще изпреварят Италия с преднина. Преди 4 дни бяха едва с 4к заболели сега са 10 пъти повече.

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: RX350 awd / E450 all terrain
zAcK написа:
Много хора ще изгубят пари, други ще направят много париКапиталът си знае мястото
![]()
Интересно е кога ще е подходящият момент, защото може и да се измести доста напред във времето![]()
Хитрият чичакМного ме кефи, дали
![]()
Най-вероятно когато Дау падне поне под 10000 а SP 500 под 1000.
keep walking
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Американците яко катерят към първото място 20 000 нови за 1 ден . Иначе за капацитета на нашите ви казах още в самото начало , 200 болни и ще дриснат . Там къде в началота се кълняха за хилядите апарати които са приготвили да ни лекуват . Те в момента не са 200 , по малко са но там някъде ще е точката на пречупване 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
peshehodetz написа:zAcK написа:
Много хора ще изгубят пари, други ще направят много париКапиталът си знае мястото
![]()
Интересно е кога ще е подходящият момент, защото може и да се измести доста напред във времето![]()
Хитрият чичакМного ме кефи, дали
![]()
Най-вероятно когато Дау падне поне под 10000 а SP 500 под 1000.
Очакваш да догоним нивата от предходните кризи?
Вероятно си прав, освен ако не се окажа, че Хининът наистина помага.Тогава не можем да смогнем да купуваме
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Jordana написа:Американците яко катерят към първото място 20 000 нови за 1 ден . Иначе за капацитета на нашите ви казах още в самото начало , 200 болни и ще дриснат . Там къде в началота се кълняха за хилядите апарати които са приготвили да ни лекуват . Те в момента не са 200 , по малко са но там някъде ще е точката на пречупване
Какви 200. Тоя вчера каза, че в болница има 30 човека

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
alx написа:ми след седмица мисля, че ще е момента да се купува. аз съм се приготвил и ще напълня кошницата със страшен кеф.
И аз така....само мисля, че може още да се изчака
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
don_gori написа:И тук ще има обезщетения, но за момента се изчаква да се види на къде ще тръгне работата с болните и какво ще ни отпуснат от ЕС.
Нормалния бизнес не иска обезщетения, а условия.
E34 написа:alx написа:ми след седмица мисля, че ще е момента да се купува. аз съм се приготвил и ще напълня кошницата със страшен кеф.
И аз така....само мисля, че може още да се изчакарано е за стрелба по борсите! То накрая ше се окаже, че тоя вирус е донесъл много повече полза отколко лошо. Е го е, сума ти дарения за болниците, децата цъкат по цел ден Фортнайт и Браулстарс, ремонтирах си апартамента, въздуха се изчисти и разходките навън са прекрасни, нема хора и е супер спокойно! Кеф невероятен! Като бонус ще изкочат сума ти евтини имоти и бизнеси. Рай.
Скоро орките ще започнат да предлагат хотели за по 1 лев по морето. Аз ще чакам поне още месец. Тук тепърва започват да.затягат мерките. Автодилърите са всички с по 10-15% долу. Стигнат ли поне 40%, ще се замисля. А и не само те.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Сондьора написа:Баахти и здравеопазването....ВМА и Пирогов са с изчерпан капацитет, а случаите са общо 201 за страната...Са щели да искат от всички болници вкл. и частни да откриват по едно крило за прием до 3дни. Големи сме.
Колега, не се притеснявай- в зала "Армеец" има 600 кревата. Не е "Софиямед", но хората ще имат покрив над главата, до няколко дни и българска маска. С повече късмет може да им дадат и от лекарството, което дари г-н Домусчиев и предаде лично на г-л Мутафчийски. Жалко, че ще стигне само за 200човека.
kiko написа:alx написа:DigitalExile написа:К'во ще купувате ако не е тайна
кво, кво.. така като гледам пазара, каквото и да си купя все съм на кяр...
До след 1 месец когато видиш че си се прееб@ал
колко да се прееба? акции които бяха по $150 нормално (с години) сега са по $25... след месец да са колко - $20? не виждам уловката ако ги купя дори сега и ги стисна за 1-2 години...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Don_Diego
- ентусиаст

-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Към тези с оплакванията от капацитета на болниците - нали не мислите, че тия болници работят само за коронованите и нали взимате предвид, че това е инфекциозно заболяване и не всяка болница има такова отделение
Според мен е похвално, че до момента успяват да приемат всички с по-силни симптоми към момента. Отделно не се знае и колко хора без никакви усложнения само лежат вътре за да запълват бройката
Според мен е похвално, че до момента успяват да приемат всички с по-силни симптоми към момента. Отделно не се знае и колко хора без никакви усложнения само лежат вътре за да запълват бройкатаКой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: slatanic