Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от Сондьора » 21 Мар 2020, 22:37

То и друго тряя се гледа от тестваните в Ломбардия, 40% са положителни, 12% умират..20% се излекуват. Ама 32% са 8000 и са в болници... та примерно сф, нали е най най град...Та колко хора могже да поемат и колко да обдишат за месец и половина??

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 2018 340xi

Мнение от Yokata » 21 Мар 2020, 22:40

Сондьора написа:То и друго тряя се гледа от тестваните в Ломбардия, 40% са положителни, 12% умират..20% се излекуват. Ама 32% са 8000 и са в болници... та примерно сф, нали е най най град...Та колко хора могже да поемат и колко да обдишат за месец и половина??
Е гледай колко е град

https://www.lentata.com/page_16928.html ... TI7EDMQ50c

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 21 Мар 2020, 22:55

M-coupe написа:Някой да знае сайт за статистика на заразените в България по дни :dunno:

https://esribulgaria.maps.arcgis.com/ap ... 295dce390f

На най-долната, най-дясна диаграма избираш "Ежедневни случаи" и гледаш баровете...
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 21 Мар 2020, 22:56

Yokata написа:Заради такива дебили с бедни души като тоя горе дето го боли фара ще умрат много хора, факт.Господ да ни е на помощ!!!

Заради същите дето много ги разбират до няколко дни ще сме под пълна блокада! Вучич вече им налага вечерен час след 17:00 часа в Сърбия, щото и там били много отворковците и е казал, че ако продължават става 24-часова забраната. Здравният министър и прокурора го казаха и за нас - до няколко дни ако не се спрем. Ама някой хора продължават да си мислят, че са големи тариката и ще страдаме всички. Толкова да не могат да се усетят :dunno:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yokata » 21 Мар 2020, 23:01

zAcK написа:
Yokata написа:Заради такива дебили с бедни души като тоя горе дето го боли фара ще умрат много хора, факт.Господ да ни е на помощ!!!

Заради същите дето много ги разбират до няколко дни ще сме под пълна блокада! Вучич вече им налага вечерен час след 17:00 часа в Сърбия, щото и там били много отворковците и е казал, че ако продължават става 24-часова забраната. Здравният министър и прокурора го казаха и за нас - до няколко дни ако не се спрем. Ама някой хора продължават да си мислят, че са големи тариката и ще страдаме всички. Толкова да не могат да се усетят :dunno:
До някъде ги разбирам тва са хора с много тежки комплекси вероятно тормозени като малки от родители или съученици и сега тва им е шанса да изпъкнат как не ги е страх от “някво вирусче” дето днеска уби 800 човека само в италия... Та така хем ме дразнят хем ми е жал , генерално проблема е че един такъв дебил може да зарази мн хора.Имам 2ма приятели които са болни едно момиче с мн леки симптоми и едно момче дето е в болница на 45 години с мн затруднено дишане (по повод това дето младите сме супер) така че ХОРА МОЛЯ ВИ БЪДЕТЕ РАЗУМНИ И НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ ТАЯ ГАД!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 21 Мар 2020, 23:07

Наачи разбрахме поне кой е пуснал вируса - млад меринджей от Уол стрийт и генералния директор на ZARA :smoke:
Някой май е прекалил със задимяването вкъщи няколко поредни дни :smoke:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 21 Мар 2020, 23:11

Тц. Нема излазам. Ше зема да умра и да ми се смеете после :mhihi: И кола нема карам, щото знайш ли колко има измреле от катастрофи и тва целогодишно. И сол няма да ям и захар! Убедих се, че едно 90% от ората не мислат, а гледат телевизия и фейса и мислат с гъзо си. За теа не ми е жал.

Сондьора написа:То и друго тряя се гледа от тестваните в Ломбардия, 40% са положителни, 12% умират..20% се излекуват. Ама 32% са 8000 и са в болници... та примерно сф, нали е най най град...Та колко хора могже да поемат и колко да обдишат за месец и половина??

Братле пак погледни....Ломбардия 10 милиона - 67 хиляди тествани! Защо са тествани, защото имат некви симптоми...колко от тия тестваните потвърдени? МИслете бе дали и сравнявайте. Мислиш ли, че 8 хиляди са некъв огромен проблем за една от най-богатата провинция в Европа? Или просто трябва да изглежда огромен проблем щото нали...

Църрр само ми кажи как сички ше Омрем заради такива като мене дет съм здрав кат тъпан и хода по баирите и плажовете? Тъп, не разбра ли, че по принцип има задължителна карантина за теа от чужбината и то не сичката? Кво да се навирам у къщи и да чакам вирОса драматично? Щото са го казале по ТВ-то и у фейса ли? КОга го направат задължително щем не щем ше кибича и аз с офците. До тогава вие си умиргайте по къщите аз по баирите.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 21 Мар 2020, 23:17

:!: Аз мисля че 8000 са проблем за БГ демек и София окръг нема ги фане толко, боли ме за най най богатия жабарски раьон в Европа. Така че мислА.
Аз понеже незнам, колко болници могат в БГ да поемат 8000бр , в интензивно за месец и половина, примерно.
Последна промяна Сондьора на 21 Мар 2020, 23:23, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yokata » 21 Мар 2020, 23:21

E34 написа:Тц. Нема излазам. Ше зема да умра и да ми се смеете после :mhihi: И кола нема карам, щото знайш ли колко има измреле от катастрофи и тва целогодишно. И сол няма да ям и захар! Убедих се, че едно 90% от ората не мислат, а гледат телевизия и фейса и мислат с гъзо си. За теа не ми е жал.

Братле пак погледни....Ломбардия 10 милиона - 67 хиляди тествани! Защо са тествани, защото имат некви симптоми...колко от тия тестваните потвърдени? МИслете бе дали и сравнявайте. Мислиш ли, че 8 хиляди са некъв огромен проблем за една от най-богатата провинция в Европа? Или просто трябва да изглежда огромен проблем щото нали...

Църрр само ми кажи как сички ше Омрем заради такива като мене дет съм здрав кат тъпан и хода по баирите и плажовете? Тъп, не разбра ли, че по принцип има задължителна карантина за теа от чужбината и то не сичката? Кво да се навирам у къщи и да чакам вирОса драматично? Щото са го казале по ТВ-то и у фейса ли? КОга го направат задължително щем не щем ше кибича и аз с офците. До тогава вие си умиргайте по къщите аз по баирите.
Пичага и аз съм здрав ама тва не значи ,че не си преносител и като идеш на гости на родителите ти и баба ти и дядо ти ,че и те ще са като тебе без симптоми , иначе те признавам победител си...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 21 Мар 2020, 23:31

https://www.youtube.com/watch?v=MrRgO68gMEQ
Не е лошо да изгледате това видео. Човекът разказва нещата от първо лице. Понеже видеото е от преди няколко дни, в канала има и по-скорошни.
Та работата не е шега, да знаете!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 21 Мар 2020, 23:33

В Ломбардия през 2019 на ден средно умират около 300 души, от всички фактори!!!Днес само там има 546 жертви на вируса, а за последната седмица средната бройка е 300+. :shock:
Толкова за глупостите ”това е обикновен грип”, ”вижте колко умират от грип всяка година” :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 21 Мар 2020, 23:43

Нас ни писаха на 2 смени да работиме за да "сме били по-малко хора" нали отстояния едно друго а у и накрая какво - влиза самолета от испания примерно и на куп 20 говеда в салона да станело по-бързо :mhihi: Евем ти и схемите. Тоя дето слага мигачи на БМВтата има повече смисъл от това дето правим ние :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Мар 2020, 23:56

Американците са тествали вече 100000 човека. Ей така както нямаха тестове миналата седмица...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Мар 2020, 0:07

Германците тестват 160 000 седмично . Подхода е съвсем различен и се вижда капацитета на здравната система във всяка една страна . 160 000 теста при 82 милиона население , тоя рейтинг докато го стигнат на 320 милиона трябва да правят 800 000 теста седмично . Тия кравари дето пуснаха вируса не ги е срам :mhihi:
Последна промяна Jordana на 22 Мар 2020, 0:11, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 22 Мар 2020, 0:09

steeN написа:Американците са тествали вече 100000 човека. Ей така както нямаха тестове миналата седмица...

Ето ти възможния отговор
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата