Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Не го гледах цялото, ама и от 112 му казаха да си седи в къщи, и от спешното му казаха да си ходи дома. Той обаче си мисли че трябва да го сложат на носилка и да го гледат. Нормално е да стоят настрана, при положение че видимо нищо му няма, защо да рискуват да се заразят? Как биха реагирали ако е в тежко състояние са спекулации, няма как да знаем. Грешката им на тия в спешното е, че не му викнаха полиция да го приберат у тях и да го вземат на отчет под карантина. И после по 3 пъти на ден да го проверяват седи ли си на гъза.
DigitalExile написа:https://www.facebook.com/1881493428742977/posts/3072825146276460/?d=null&vh=e
Да не би това да е същият международен шофьор

https://www.kriminalno.com/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%83%D0%B6-%D1%81-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81-%D1%81%D0%B0/

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
И испанците започнаха да чупят броячите
Тия дни ще стане страшно, та стойте си повече в домовете, да минимизираме възможността това да се пренася и да не дразним излишно властите

Тия дни ще стане страшно, та стойте си повече в домовете, да минимизираме възможността това да се пренася и да не дразним излишно властите

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Jordana написа:Мълчана вода по 1 чаша сутрин и вечер била най полезна при бациликус короникус ....тоя свят съвсем изтреще вечеКато не знаят с какво да го лекуват какво се правят на ощипани ? Хинин аналгин фосфор селен ... със сяра може би е по голям ефекта ?
Защо, вече има лечение, потвърдено е в Китай, Франция и България. Лично г-н Домусчиев го описа и каза, че вече се усеща добре и направи дарение. Назад в темата ги има и лекарствата. Г-н Борисов нареди производството им. Предполагам, че и депутатите ни са запознати с него, защото вчера седяха плътно един до друг. Едва ли биха се отнесли безотговорно към законодателната власт на страната, рискувайки живота си.

Аз не бих особено учуден, ако е moneymaking схемка
Ще каже на мен ми помогна, явно е индивидуално 
ПС, не съм видял достоврен източник, че хинин-а действа. Just saying.

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Днес четох, че Александровска търсила дарения за 5 апарата .. така като го чета си мисля, че имаме всичко на всичко 50-60 такива апарати в цялата държава, щом болницата и държавата не могат да си позволят 5
Не ми се смята преди да дойде пикът колко хора ще имат нужда от такива и няма да има, но май и на Щабът им бяга математиката .. дано не съм прав за бройката ако някой има инфо нека сподели.

Не ми се смята преди да дойде пикът колко хора ще имат нужда от такива и няма да има, но май и на Щабът им бяга математиката .. дано не съм прав за бройката ако някой има инфо нека сподели.
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Така като гледам до към 3-400 заразени в зависимост от смъртните случаи ще е така,после ще ни приключат тотално и най вероятно ще висим поне месец,щот те първа тея дет са св прибрали от нвкъде, ще проявяват симптоми и ще заразяват,лошото е че все повече професори и доценти обвсняват ,чв трябва 70% да го преболедуват за да почне дда спада...и ще е некъв много сериозен мор,не само здравословен но и икономически...та става все по весело...дано,че Господ е българин да ни помогне 

Някой да знае сайт за статистика на заразените в България по дни 

..Bayerische Motoren Werke..

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
В понеделник сутрин ще е интересно по изходите на града със сигурност
Днес,в неработен ден,опашките са по 10-13км,а тогава ще станат...
Прост народ,слаба държава
!

Прост народ,слаба държава

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Както казваше Жорж Ганчев,ние сме малък но много прост народ! 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
acer написа:Аз не бих особено учуден, ако е moneymaking схемкаЩе каже на мен ми помогна, явно е индивидуално
Г-н Домусчиев е.

Между другото Резохина го няма и в Германия- помолих едни познати да купят и пратят някоя друга бройка.

Доколкото разбрах от Генерала суровината е китайска и Китай най-вероятно ще спаси Европа.
Интересно е защо вирусът заразява само индустриално развити държави. Не съм чул нещо за Индия, Бангладеш, държава от Африка, Южна Америка.
choio написа:Както казваше Жорж Ганчев,ние сме малък но много прост народ!
Споко, не само ние.
Нещо необходимо за всеки, който ще пътува:
Декларация за преминаване през контролно-пропускателните пунктове в областните градове

Последна промяна zvetiko на 21 Мар 2020, 16:12, променена общо 1 път
choio написа:Както казваше Жорж Ганчев,ние сме малък но много прост народ!
Айде стига, прости сме били. Аз пък съм на обратното мнение. За сега показваме изключителна дисциплина на фона на останалите свя и свьо държави. 12 дни за сега дъжим 142 души, градовете са относително пусти, за една Мездра на центъра се броят на пръсти хората в магазини и аптеки се спазват мерките и всички сме си вкъщи. Моята улица е глуха и в това хубаво време винаги е гъмжала от деца, сега и кучетата ги няма. Ако продължавате с тези подхилхилквания и невярване на проблема ще стигнем и другите велики сили.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
zvetiko написа:
Интересно е защо вирусът заразява само индустриално развити държави. Не съм чул нещо за Индия, Бангладеш, държава от Африка, Южна Америка.
Вероятно защото в банановите републики няма кой да се занимава да води точна статистика

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
zazomazo написа:zvetiko написа:
Вероятно защото в банановите републики няма кой да се занимава да води точна статистика
Индия не е бананова, в Бангладеш са 200млн. и има хиляди китайски шивашки предприятия. След като в Италия умират по 700 на ден, в банановите би трябвало, да са поне по 7000 х държавите- най-малко по миризмата щеше да се разбере.
Моджо написа:UV килъра дойде.
Колега, само го употребявай правилно и с внимание. Освен UV-C, синтезира и озон- ще го усетиш по миризмата след няколко минути работа. Преди влизане в помещението се изчаква около 20 минути, за да се разгради отново до кислород.
https://www.facebook.com/darikradio/vid ... 684089285/
Последна промяна zvetiko на 21 Мар 2020, 18:34, променена общо 2 пъти