Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
steeN написа:Сондьора написа:...
Какво значи ръсиш вируса? Къде го ръсиш? Това да не е брашно. Ако не си пипаш лицето няма как да попадне на ръцете ти.
Плюс, че е близко до акъла, че не се пипа нищо навън. Като ходиш по улицата за какво ти е да пипаш каквото и да е било?
И всичкото това приемайки, че съм заразен... Съвсем изпаднахте в тотална параноя. Нещата не са майтап ама по-сериозно.

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Сондьора написа:...
Е ми аз колко съм ходил мислиш, работя от нас в момента... 2 пъти до магазин и един път до аптека тази седмица.
И заради някви психота, които се развяват по градинките да ми изкарат армията в повече ми идва. Хората излязли насядали по пейките... тъпотия.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Днес гледам колежките в офиса си изтриха кожата с разни дезинфектанти, спиртове и сапуни, като някой хора тук, спазват всички хигиенни правила. Докато си пием кафето (кафе не пия откак отказах цигарите, замених го с малко бърбън, за короната е добре) им викам, кога за последно си дезинфекцирахте телефоните, всички са с по два
та така с мерките срещу вируса.
И една молба, нека сме по-мили с хората които не спят от седмици, не всички са крадци и измамници, и престанем с притесненията си, че не можем да тренираме и се разхождаме в парка, не можем да се напиваме на воля, а преди малко четох, че някой иска да му върнат парите за винетката, като не може да пътува.

И една молба, нека сме по-мили с хората които не спят от седмици, не всички са крадци и измамници, и престанем с притесненията си, че не можем да тренираме и се разхождаме в парка, не можем да се напиваме на воля, а преди малко четох, че някой иска да му върнат парите за винетката, като не може да пътува.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ето защо го духаме! Прибрали се от чужбина и ето ги - спазват карантината

Последна промяна zAcK на 26 Мар 2020, 12:32, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Последна промяна Сондьора на 20 Мар 2020, 22:43, променена общо 1 път
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Интерсно четиво за Испанският грип https://opoznaybulgaria.com/%D0%BE%D0%B ... %BF/19912/
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
kiko написа:Интерсно четиво за Испанският грип https://opoznaybulgaria.com/%D0%BE%D0%B ... %BF/19912/

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Ситуацията е сериозна, но не и погобна за човечеството. Бъдете разумни, стягайте коланите от сега за зимата.
Според мен щаба има вече картина за първите седем дни, сега нови седем дни със затворени градове, ако нивото на заболе ли се държи и не се влоши може да го оставят още 7, ако е влошено ще наложат още по-стриктни забрани.
Нали на всеки е ясно, че на никого не му пука че има починали хора (освен на близките).
Според мен щаба има вече картина за първите седем дни, сега нови седем дни със затворени градове, ако нивото на заболе ли се държи и не се влоши може да го оставят още 7, ако е влошено ще наложат още по-стриктни забрани.
Нали на всеки е ясно, че на никого не му пука че има починали хора (освен на близките).

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
zAcK написа:kiko написа:Интерсно четиво за Испанският грип https://opoznaybulgaria.com/%D0%BE%D0%B ... %BF/19912/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как точно ги улавя
Само като прочетеш, че един селянин е открил топлата вода, а милиони други по света са измрели и ти става ясно, че тая статия е като за цветко и фейсбук журналистите...
Лука ставал отровен след като престои обелен в хладилника

Значи съм много кораво копеле и отрови не ми действат

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Сондьора
- ентусиаст
-
steeN написа:Сондьора написа:...
Е ми аз колко съм ходил мислиш, работя от нас в момента... 2 пъти до магазин и един път до аптека тази седмица.
И заради някви психота, които се развяват по градинките да ми изкарат армията в повече ми идва. Хората излязли насядали по пейките... тъпотия.
Това е правилно, ела да видиш в двора на даскалото срещу нас...майките на седянка на кафенце 10-15бр....децата 20-30бр си разменят секви неща...в периода уж на "стойте си в къщи"...е кво да дойде

И тук не ме мисли за некъв параноик, аз на много неща не вярвам и си имам някви идеи в главата, ама като са ти наложили правила спазваш...щото положението е такова , че утре и заварка на входа може да получиш ..справка Китай

Последна промяна Сондьора на 20 Мар 2020, 22:59, променена общо 1 път
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Сондьора, колега, една от забраните в закона за изв положение е за командироване... в страната, и в чужбина... знам, че доста хора разчитат на тези средства в нашата работа...
А някой знае ли колко човека са починали от грип в Италия 2016/17... е тук става ясно... https://dnews.bg/profesor-ot-stanford-protiv-drakonovskite-merki-v-borbata-s-koronavirus.html?fbclid=IwAR0nX-OfOj85ZcjZx-ZAssLhsfQy8b8x-1vCedIg3RaZQrDHgtVv1HRqP1c
А някой знае ли колко човека са починали от грип в Италия 2016/17... е тук става ясно... https://dnews.bg/profesor-ot-stanford-protiv-drakonovskite-merki-v-borbata-s-koronavirus.html?fbclid=IwAR0nX-OfOj85ZcjZx-ZAssLhsfQy8b8x-1vCedIg3RaZQrDHgtVv1HRqP1c
- Сондьора
- ентусиаст
-
Владо написа:Сондьора, колега, една от забраните в закона за изв положение е за командироване... в страната, и в чужбина... знам, че доста хора разчитат на тези средства в нашата работа.
Владо има юристи, те не го тълкуват така... така че дейността продължава

Е англичани в Испания в карантина
https://youtu.be/Ctz_vBmr_FU
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
kiko написа:ivanski_2 написа:Дали според вас има шанс да затворят изходите на София
Да като нищо,ще въведат и вечерен час

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко