Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от TNT » 20 Мар 2020, 13:13

steeN написа:Иначе е ясно какво ни чака... тотален естествен подбор... не съм сигурен колко са готови за такава ситуация.

А ако има усложнения, в следващите 10 години колко ще починат в следствие на тях ? Тука на някои батки са им в повече холивудските филми.
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 20 Мар 2020, 13:15

TNT написа:
steeN написа:Иначе е ясно какво ни чака... тотален естествен подбор... не съм сигурен колко са готови за такава ситуация.

А ако има усложнения, в следващите 10 години колко ще починат в следствие на тях ? Тука на някои батки са им в повече холивудските филми.

Мъките от усложненията може да са в пъти по-брутални от бързия финиш :dunno: Ама да не влизаме в подробности, че :|
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 20 Мар 2020, 13:20

Аз съм прецакан :mhihi: Алергичен съм към хинин. :mhihi: Ако го приема под някаква форма ще се потдуя, задуша и ще ми трябва интубация :ok:
Последна промяна TheDriver на 20 Мар 2020, 13:22, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 20 Мар 2020, 13:22

zAcK написа:
zvetiko написа:В България Домусчиев го лекуват по същата методика, не струва милиони, не виждам какво има да се чака.

Самият факт, че Гелосаният е милиардер, има прилични връзки в тия среди и се занимава с фармацевтика по цял свят говори достатъчно :ok:

Най ми стана интересно за липсващият в момента Хинин :conf: Още преди седмици имаше публикации, че може да се ползва.

Сега най-интересното. Едно време хорицата се самолекуваха с Аналгин-хинин от всякакви грипове и настинки, после ЕС каза, че е опасно и му бра лайката :banghead: За пореден път се убеждавам, че ЕС е някаква олигофренска организация :banghead: :banghead: :banghead: хОй за шибаният ЕС, който в тази криза показа, че е абсолютно малоуна структура :!: :!: :no: :no: :no: :banghead: :banghead: :banghead:

Да познавам хора, които са пиели аналгин-хинин дълги години, при тежки случаи по 2 таблетки наведнъж, без никакви последици, с много силно изразен антипиретичен и противовтрисащ ефект. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 20 Мар 2020, 13:23

zAcK написа:
TNT написа:

Мъките от усложненията може да са в пъти по-брутални от бързия финиш :dunno: Ама да не влизаме в подробности, че :|

Какъв бърз финиш, тук става въпрос за задушаване, все едно да се удавиш, от това има ли по-гадно?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 20 Мар 2020, 13:28

Да, има.
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 20 Мар 2020, 13:30

zvetiko написа:
zAcK написа:
zvetiko написа:В България Домусчиев го лекуват по същата методика, не струва милиони, не виждам какво има да се чака.

Самият факт, че Гелосаният е милиардер, има прилични връзки в тия среди и се занимава с фармацевтика по цял свят говори достатъчно :ok:

Най ми стана интересно за липсващият в момента Хинин :conf: Още преди седмици имаше публикации, че може да се ползва.

Сега най-интересното. Едно време хорицата се самолекуваха с Аналгин-хинин от всякакви грипове и настинки, после ЕС каза, че е опасно и му бра лайката :banghead: За пореден път се убеждавам, че ЕС е някаква олигофренска организация :banghead: :banghead: :banghead: хОй за шибаният ЕС, който в тази криза показа, че е абсолютно малоуна структура :!: :!: :no: :no: :no: :banghead: :banghead: :banghead:

Да познавам хора, които са пиели аналгин-хинин дълги години, при тежки случаи по 2 таблетки наведнъж, без никакви последици, с много силно изразен антипиретичен и противовтрисащ ефект. ;)

Сега ще трябва да си купуваме от Русия Анагин-Хинин, защото това, което се продава тука пратически не съдържа Хинин, само името му е такова и има пренебрежимо никакво количество хининов хидрохлорид, колко за надписа на опаковката :no: :banghead: :banghead: :banghead:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 20 Мар 2020, 13:34

Няма, защото е забранен, обаче се оказа, че произвеждаме за износ. Затова бяха тези бързи мерки. Реално има, сега трябва да променят закона, за да може и да се ползва.
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 20 Мар 2020, 13:38

TNT написа:Няма, защото е забранен, обаче се оказа, че произвеждаме за износ. Затова бяха тези бързи мерки. Реално има, сега трябва да променят закона, за да може и да се ползва.

Явно Софарма го произвеждат за Русия, да :dunno:

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 20 Мар 2020, 13:39

steeN написа:
zvetiko написа:...

За това не трябва да сме безотговорни като италианците и да се развяваме като супермени. За 2-3 месеца всеки може да издържи.
Иначе е ясно какво ни чака... тотален естествен подбор... не съм сигурен колко са готови за такава ситуация.

Точно така, не трябва да сме безотговорни и да не знаем какво се прави при епидемия- с черни униформи не се получава. Тези, които идват от страни с ясно изразени огнища на заболяване е необходимо да се изолират принудително или да не се допускат в страната, както направиха в Сингапур- или 14 дневна принудителна изолация или се връщай. И колко инфектирани имаха- 5 или 10. Някъде прочетох, че гетото в Сливен го зазиждали с един изход- така и трябва да бъде.
Идващите от потенциално опасни дестинации не се допускат да се развяват 10 дни и да сеят зараза, разчитайки на някакво гражданско съзнание, след което да се иска военно положение, полицейски час и други щуротии.
Ако се върнеш назад ще видиш, че съм писал за Резохин-а почти в началото на темата- защо аз мога да знам за него, а тези, които трябва да го знаят- не. Накрая се оказа, че може и да го произвеждаме, което разбира се е повече от добре.

Според мен трябва да се разгледа и това, което стана в Русия- със 140млн. население, мисля, че дотук бяха 140 инфектирани и 1 починал, колкото в България със 7 млн.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 20 Мар 2020, 13:51

zAcK написа:
TNT написа:Няма, защото е забранен, обаче се оказа, че произвеждаме за износ. Затова бяха тези бързи мерки. Реално има, сега трябва да променят закона, за да може и да се ползва.

Изображение

За Украйна, но от днес Борисов е забранил всякакъв износ и на него и на всички хининосъдържащи продукти.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 20 Мар 2020, 13:53

И ся какво ще се окаже, че ще се оправим за нула време ли :D
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 20 Мар 2020, 14:03

drifty написа:И ся какво ще се окаже, че ще се оправим за нула време ли :D

По-скоро да се окаже, че нещо облекчава симптомите, което в много случаи е достатъчно :bchug: :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 20 Мар 2020, 14:03

Знаех си, че все някога пиенето на джин тоник ще се окаже полезно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 20 Мар 2020, 14:05

zvetiko написа:
zAcK написа:

Изображение

За Украйна, но от днес Борисов е забранил всякакъв износ и на него и на всички хининосъдържащи продукти.

Е щом произвеждаме за 50-милионна Украйна, за нула време ще произведем за цяла България. Софарма е една от най-големите компании в България, та вероятно няма да им е трудно :dunno:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата