Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
b_u_b_o написа:zAcK написа:На тия в Италия не им е лесно. Работата при тях ще се окаже доста по-зле от Китай![]()
Регистрирани случаи на COVID 19 - 35,713
Нови случаи от днес - 4,207
Смъртни случаи - 2,978![]()
Смъртни случаи от днес - 475
Още утре ще ги минат по смъртни случаи. Испанците и те на там вървят, следвани от Франция и УК при които тепърва пламва... Само днес в тези 4 страни са умрели около 650 човека. Интересно ми е при каква цифра ще позамлъкнат специалистите "кво ти пука, всички ще Омрем все някога".
Швабите са по-напред от Франция и в пъти по-зле от УК, ама някак си за тях хубаво или нищо..
В Германия днес има над 2600 нови случаи, колкото има общо УК
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Някой обърна ли внимание че не съобщават за тежко болни , освен ония първите двамата . Има ли изобщо такива в момента , или само карантинирани ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Регистрираните случаи не са особено меродавни както се каза и по-горе. В германия до сега са умрели по-малко хора, отколкото в ук само днес. Предполагам тестват повече хора, докато англичаните само тежките случаи. Но и те ще дадът доста жертви...почти всички късно реагираха.alekangg написа:b_u_b_o написа:zAcK написа:На тия в Италия не им е лесно. Работата при тях ще се окаже доста по-зле от Китай![]()
Регистрирани случаи на COVID 19 - 35,713
Нови случаи от днес - 4,207
Смъртни случаи - 2,978![]()
Смъртни случаи от днес - 475
Още утре ще ги минат по смъртни случаи. Испанците и те на там вървят, следвани от Франция и УК при които тепърва пламва... Само днес в тези 4 страни са умрели около 650 човека. Интересно ми е при каква цифра ще позамлъкнат специалистите "кво ти пука, всички ще Омрем все някога".
Швабите са по-напред от Франция и в пъти по-зле от УК, ама някак си за тях хубаво или нищо..
В Германия днес има над 2600 нови случаи, колкото има общо УК
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
hell's angel написа:Вие италианци на живо не сте ли виждали, като се срещнат познати к'во целуване и прегръщане настава ...
Това и аз си го мислех още като почна бума. Французите са същите. Особено за младите е прието като се видите с момиче, независимо дали е роднина, приятелка, позната - две целувки по бузите. Това си е норма и е обидно да не го направиш. Чак се чудя как във Франция ужасът почва чак тези дни. Тук с това здрависване и продължителните разговори лице в лице ще се наиграем също много, но се надявам не колкото италианците.
Китайците мисля, че не се докосват като се видят. Но пък са определено мизерници. ТОва, което съм виждал по летищата е под всякаква критика, а там са сравнително интелигентните.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Ако може да се скалъпи някакъв бръз постулат , най мърлявите нации ще пострадат най много ? Хммм..има някакъв резон . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Jordana написа:Ако може да се скалъпи някакъв бръз постулат , най мърлявите нации ще пострадат най много ? Хммм..има някакъв резон .
То има ли немърляви нации? Аз последната седмица наблюдавам хората из града и се убедих, че на над 60-70% от хората хигиената им е враг номер едно.
Ходил съм напред-назад по някои държави, виждал съм всякакви хора по летищата и като цяло не мога да кажа, че хората пазят дори и средна хигиена.
Може би отделни единици от хората си мият ръцете преди да почнат да ядат или като се приберат.
Може би по-правилната формулировка е: Най-недисциплонираните нации ще пострадат най-много. Като гледам наред с Китай и Япония и Корея почват да виждат Слънцето вече. Което показва, че като изпълняваш каквото ти кажат - има резултат.
А тука по улиците е пълно със смелчаци на които не им пука, докато не им се наложи да опрат до болницата и им кажат, че няма място.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Ако може да се скалъпи някакъв бръз постулат , най мърлявите нации ще пострадат най много ? Хммм..има някакъв резон .
Индия почти няма болни...явно никой не ги разследва кой и защо мре
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
alekangg написа:Jordana написа:Ако може да се скалъпи някакъв бръз постулат , най мърлявите нации ще пострадат най много ? Хммм..има някакъв резон .
1.4 милиарда са и не ги боли, за разлика от китайците явно

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Нали го разнищихме тоя казус вече ....било жега и бацила падал по очи стойка партер само като усети че става напечено
Пък и тия там имат един куп болести дето си носят перманентно ..малария денга хепатит и разни техни си вируси базирани баш на мръсотията дето бял човек трудно преживява . Не са особено добър пример .
Говорим за европа .....чудя се какви локуми ще разтягат по тия брифингите ако не се получат нови тежки случаи в близките дни . След седмица десет дни тия в момента които търкат леглата в болниците ще почнат да ги изписват и край на кризата

Говорим за европа .....чудя се какви локуми ще разтягат по тия брифингите ако не се получат нови тежки случаи в близките дни . След седмица десет дни тия в момента които търкат леглата в болниците ще почнат да ги изписват и край на кризата

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
NGneer4eto написа:hell's angel написа:Вие италианци на живо не сте ли виждали, като се срещнат познати к'во целуване и прегръщане настава ...
Това и аз си го мислех още като почна бума.
И арабелите бият бузките - Иран
У нас е все тая, Зак я подкара вчера системата, ама не довърши от толко' иконки.

alekangg написа:Jordana написа:Ако може да се скалъпи някакъв бръз постулат , най мърлявите нации ще пострадат най много ? Хммм..има някакъв резон .

Ubi dubium, ibi libertas
hell's angel написа:
'кво бе? стерилни условия

шегата настрана- бил съм многократно в индия- тия са неунищожими. живеят в такава страшна мизерия и затова имат такъв страшен имунитет против общо взето всякакви вируси и бактерии, че просто не им пука. колкото по-цивилизована една държава е- толкова по- кекава е. еле пък ако захладнява през 3 от 4те сезона...
за текущата ситуация- мене ме устройва напълно. бачкам си по пижама от къщи, пуша си пурите на верандата и не го мисля ама изобщо. сега като падне още пазара ще си накупя разни хубави акции, ще си рефинансирам там колкото е останало от заема по къщата на 1-2% лихва и кой като мене. good life

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Покрай мен пък няма паникьори, даже един вид си е идеално, даже и за тия дето не го разбират...няма заведения, няма се чудиш ся щерката къде е, молове, къде пушат...наргилета нали уж. Няма некои хора да теглят кредит за спа уикенд....цената на горивата...Фандъкова спи спокойно с тия фпчастици, абе ...жена ти си е у вас, ти също ....позитиви има мнооооого 

Сондьора написа:... абе ...жена ти си е у вас, ти също ....позитиви има мнооооого
Ебаси позитива

Моята си е по цел ден вкъщи и като се прибера е пълна с енергия. Изгледала и изчела всичко за деня и ме започва. Слава Богу си ляга рано и в 9:00 най-късно мъката свършва. Трите часа заедно са ми ... Тя се оплаква от хлапето, то от нея.
Идилия!
Апропо, вярно е това, дето го пише в нета. Умрели мъже и жени. Джендъри и пр. умрели няма. Защо

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
И в този ред на мисли , защо няма интервюта с нашите болни от Коронавируса ? Как ги лекуват, с какво ? Нали уж Втора градска, която беше определена за болница няма кислородна маска, няма достатъчни консумативи ,а накрая се оказа, че няма и достатъчно квалифицирани специалисти .....
Именно затова въведоха тази карантина, че като знаят какво ни е кекаво здравеопазването и болничната помощ ако има много болни , хич няма да може да се оправят ........Иначе можеше да направят поне едно интервю, в което да говорят болните да кажат как се чувстват и т.н.
Иначе аз имам мнение по въпроса ,но предпочитам да не го споделям за да не ме нападнете всички тук..Иначе е кофти ,че не може се ходи на работа , защото мен това много ме бърка - разходите си вървят, заплати на персонала , наеми , осигуровки а, като резултат няма изработено нищо - няма кинти !!!!
Иначе гледам паниката голяма - хората като овце - един пастир да ги поведе и всички натам - един да сложи маска и всички след него ..Друг е въпроса ,че всички тези маски , които ги продават из аптеките са точно за два часа и трябва да се сменят . След това като дишат през нея и се самозаразяват... Маските са за болните -за да не заразяват другите.... Ако си здрав защо ти е тази маска ?
Въобще колкото едно общество е по-изнежено толкова по-лесно е податливо на разни болести и т.н.
Интересно ми е ако този вирус беше се появил през далечната 1956 или примерно 1970 година как щеше да се отрази на всички нас, на икономиката и на психиката на хората като цяло ....
Дали нямаше да има информационно затъмнение , хората да си работят нормално , някои да го прекарат без да се усетили и след време просто да е поредния вирус , който е минал през България !
Именно затова въведоха тази карантина, че като знаят какво ни е кекаво здравеопазването и болничната помощ ако има много болни , хич няма да може да се оправят ........Иначе можеше да направят поне едно интервю, в което да говорят болните да кажат как се чувстват и т.н.
Иначе аз имам мнение по въпроса ,но предпочитам да не го споделям за да не ме нападнете всички тук..Иначе е кофти ,че не може се ходи на работа , защото мен това много ме бърка - разходите си вървят, заплати на персонала , наеми , осигуровки а, като резултат няма изработено нищо - няма кинти !!!!
Иначе гледам паниката голяма - хората като овце - един пастир да ги поведе и всички натам - един да сложи маска и всички след него ..Друг е въпроса ,че всички тези маски , които ги продават из аптеките са точно за два часа и трябва да се сменят . След това като дишат през нея и се самозаразяват... Маските са за болните -за да не заразяват другите.... Ако си здрав защо ти е тази маска ?
Въобще колкото едно общество е по-изнежено толкова по-лесно е податливо на разни болести и т.н.
Интересно ми е ако този вирус беше се появил през далечната 1956 или примерно 1970 година как щеше да се отрази на всички нас, на икономиката и на психиката на хората като цяло ....
Дали нямаше да има информационно затъмнение , хората да си работят нормално , някои да го прекарат без да се усетили и след време просто да е поредния вирус , който е минал през България !
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Vasko написа:Интересно ми е ако този вирус беше се появил през далечната 1956 или примерно 1970 година как щеше да се отрази на всички нас, на икономиката и на психиката на хората като цяло ....
Малко си поопущил историята ...
Ubi dubium, ibi libertas