Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от zAcK » 18 Мар 2020, 16:48

u`F`o написа:И сега, естествено, че няма да ми повярваш.
Изображение

Това е от дропшипинг акаунт. Не е 1000 лева печалбата. Знам, че ще кажеш, че "снимката не е от сега". Каквото и да се покаже отговорът ще е "Това не е точно така". Затова и не си давам зор...

Не мо'а са запра!!!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 18 Мар 2020, 17:02

айде още тролове в тоя форум с крадени screenshot-и :mhihi: , форума е хванал коронавирус.

Абе като кихна пред компа нормално ли е да ми се пуска антивирусната? :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Мар 2020, 17:14

Берете ли си витамин Д на терасата? :ok:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 18 Мар 2020, 17:21

Bogat-Beden написа:Берете ли си витамин Д на терасата? :ok:

Хапвам домашни яйцонца, заредил съм яко :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ако някой ми каже, че са вредни в повече, да прегледа блога на един познат :mhihi: https://mgergov.com/toraefimerida/yaytsa-dieta/
Марто изяде 900 яйца за 30 дни, по 30 на ден :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 18 Мар 2020, 17:24

zvetiko написа:
Bogat-Beden написа:https://fakti.bg/world/456183-kitai-ima-lekarstvo-koeto-lekuva-koronavirusa

Значи до тук беше. ;)
Сега китайците ще залеят пазара и приключваме с всичко, само където ще се преосмислят много неща от много хора. Може би и това беше целта на занятието. ;) Или пък не точно това, но им объркаха нещата. ;) Видя се коя страна как реагира, видя се безсмислието на ЕС- всички страни се затвориха една за друга за всичко и идеята за свободно движение на хора, стоки и капитали, взаимопомощ в съществуващият формат се оказа безсмислена в кризисна ситуация.

То японско се оказва това лекарство. То беше ясно, че нещо ползват в Китай, от най-тъпите да съм пак ще се сетя. Как се овладява пандемия при толкова хора на квадратен метър?

Явно са го прилагали и затова се спря при тях.

Дано наистина успеем да овладеем нещата, изводите и поуките е ясно, че всеки ще си направи. Аз си направих моите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Мар 2020, 17:29

zAcK написа:
Bogat-Beden написа:Берете ли си витамин Д на терасата? :ok:

Хапвам домашни яйцонца, заредил съм яко :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ако някой ми каже, че са вредни в повече, да прегледа блога на един познат :mhihi: https://mgergov.com/toraefimerida/yaytsa-dieta/
Марто изяде 900 яйца за 30 дни, по 30 на ден :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Леко нескрита реклама на нескафе :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 18 Мар 2020, 17:30

Не го бързайте толкова това лекарство :) Някой да пусне нещо и айдееее, всички захапаха новината.
Имало е тест група, резултати някакви - уж при леки симптоми.
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 18 Мар 2020, 17:39

Pisobella написа:Не го бързайте толкова това лекарство :) Някой да пусне нещо и айдееее, всички захапаха новината.

Това лекарство се споменаваше още преди седмица-две, сега изнасят резултатите. Твоето обяснение какво е, как Китай и Япония се справиха с епидемията и прехвърлиха пика й? Само с дисциплина???

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Мар 2020, 17:43

Pisobella написа:Не го бързайте толкова това лекарство :) Някой да пусне нещо и айдееее, всички захапаха новината.
Ти какво очакваш, мъртвите към живота ли да върне? :kuku:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 18 Мар 2020, 17:44

Как така никакви, теста е започнал преди месец, на 17.03 са извадили резултатите и са повече от добри, дори мъртвите възкръсвали, но искали определен тип храна.
Изобщо китайците се оправиха, ние да му мислим- при тях всичко приключва, лека-полека икономиката им започва да работи на пълни обороти, вече започват да мислят за бубонната чума, а ние тепърва ще обсъждаме Закона за Защита на Държавата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 18 Мар 2020, 17:47

Не, но не се хващам за първата новина, че имало "лекарство" и вече "всичко е наред, това беше".

Кой как се е справил ...ще видим. Вие и Китай вече ги писахте "оправени", и в това не съм убедена :)
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Мар 2020, 17:49

sub_eleven написа:

Това лекарство се споменаваше още преди седмица-две, сега изнасят резултатите. Твоето обяснение какво е, как Китай и Япония се справиха с епидемията и прехвърлиха пика й? Само с дисциплина???

никой с нищо не се е справил... радиацията е е 3.6 рентгена - не добре, не ужасно... :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 18 Мар 2020, 17:49

Лекарството е на прилични цени...

https://www.adooq.com/t-705-favipiravir.html
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 18 Мар 2020, 17:55

zAcK написа:
u`F`o написа:И сега, естествено, че няма да ми повярваш.
Изображение

Това е от дропшипинг акаунт. Не е 1000 лева печалбата. Знам, че ще кажеш, че "снимката не е от сега". Каквото и да се покаже отговорът ще е "Това не е точно така". Затова и не си давам зор...

Не мо'а са запра!!!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

В България повече ще се печели от това:

Изображение

Може да се пусне и под формата на талони за търкане- търкаш и отдолу излизат фирмите.
Между другото дропшипинга дали ще може да се приложи за Фавипиравир и с кой да говоря- Fujifilm Holdings или някакъв китайски представител, ще бъда благодарен за координати.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 18 Мар 2020, 18:20

zvetiko написа:
Benord написа:Стига фантазии! Ако някой си мисли,че не става за закуска на червеите да си поръча кремиране. Пийте си ракията и спокойно! НЕ давайте квалификации! Живи и здрави и не се молете на фалшиви богове.Каквото такова! Всичко ви разбирам-високата култура,чувството за страх,неразбирането на проблемът,стимулът за оцеляване,мазохизмът и самотата,но не разбирам как се понасяте вие самите.В страх не се живее!

Ясно, е че ние от форума сме никой за теб и няма и за какво. Но хайде сега напиши, съгласно твоите възгледи:

"Не ме интересува, ако майка ми се зарази и умре" и т.н.

Вижте сега ако не сте ме разбрали,не ми давайте наклон на ку-а,нито ми определяйте възгледите.Пък и казах без квалификации.Айде със здраве.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата