Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Тия неща с дропшипинга не са като преди 11-12 години
Много хора си мислят, че и там е много лесно, ама вече трябва доста инвестиция, пък и в момента с тия прецакани доставки, най-вероятно начинаещ, пък и не само начинаещ дропшипър, ще се вътри на 99%
Ще има да плаща за реклама, т.е. спам къде ли не, после ще трябва да връща пари заради забавени/нереализирани доставки. Пък и конкуренцията е брутална. Ама ако някой има добър план, може да опита
Но точно с тая тотална карантина и намален транспорт не знам дали ще е много успешен
Ама няма проблеми. Звъниш на китаеца, даваш му зор и той нарушава карантината и търчи да ти праща пратките към някъде си, щото си му много мил
Мани, ама много хора си мислят, че е точно тъй. Даже тубаба е пълна с кличета на всякакви гуру-та, които ще те научат как да получиш първия си 6-цифрен чек за 42 дни

drifty написа:Да, я обади, че да почваме всички да прайм по 1000лв на месец, за кво ще работим

Последна промяна zAcK на 18 Мар 2020, 15:37, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
cod-cdbp написа:steeN написа:В Китай чувам,че се появила чума сега. Предлагам на cod-cdbp да отскочи да изкара една чума за имунитет, да му е мирна главата дет са вика
Бубонна чума има и в Калифорния, но за тая работа не ви разказват по телевизора, нали тъй![]()
![]()
Всичко си казват, ама теб ще ти хареса повече в Китай, не се прави

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
steeN написа:cod-cdbp написа:steeN написа:В Китай чувам,че се появила чума сега. Предлагам на cod-cdbp да отскочи да изкара една чума за имунитет, да му е мирна главата дет са вика
Бубонна чума има и в Калифорния, но за тая работа не ви разказват по телевизора, нали тъй![]()
![]()
Всичко си казват, ама теб ще ти хареса повече в Китай, не се прави![]()
![]()
Та кога заминаваш да изкараш една? След интервюто с някой болен от корона вирус или преди?
А би ли ми обяснил, логиката си, според която би трябвало да ме влече към Китай?

Или понеже няма с какво смислено да ми опонираш, трябва да се премине на лични обиди накрая?

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
zAcK написа:
Мани, ама много хора си мислят, че е точно тъй. Даже тубаба е пълна с кличета на всякакви гуру-та, които ще те научат как да получиш първия си 6-цифрен чек за 42 дни
![]()
![]()
Да де, и аз туй викам

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Аз досега четох това дропшипинг какво е. Не разбрах, ако някой произвежда интересна и продаваема стока, защо не може да си направи собствен он-лайн магазин, ами трябва ти да му я продаваш? Той така или иначе получава поръчките (от теб), опакова и изпраща стоката на адреса на купувача - какво му пречи да получава директно поръчката от клиента и да си взима пълната цена?
Сблъсквал съм се като купувач с такива случаи. Свързвам се директно с производителя и искам да си купя нещо - не може, ние не продаваме, обърнете се към... еди кой си... странна работа.
Сблъсквал съм се като купувач с такива случаи. Свързвам се директно с производителя и искам да си купя нещо - не може, ние не продаваме, обърнете се към... еди кой си... странна работа.
Excellent! Steven is my name!
Borymeckata написа:Аз досега четох това дропшипинг какво е. Не разбрах, ако някой произвежда интересна и продаваема стока, защо не може да си направи собствен он-лайн магазин, ами трябва ти да му я продаваш? Той така или иначе получава поръчките (от теб), опакова и изпраща стоката на адреса на купувача - какво му пречи да получава директно поръчката от клиента и да си взима пълната цена?
Ами за продажби си трябва маркетинг, пари за рекмами, сайтове, разпращателни системи пу§*ите му майни. Някой препочитат да се заниават само с производството и до там. Това, че имат сайт не значи, че ще продават през него или че някой някога ще попадне на него. Дропшипърите правят вкарват трафик в сайта си приемат поръчките, после пращат към производителя. Цялата схема се захранва от производители или прекупвачи от алиекпрес или алибаба, само дето в момента нито едините работят нито другите искат нещо от Китай. За това попитах колегата дали го прави или само са му разкавали, че са видяли някой да го прави.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
„Вчерашната изцепка на Домусчиев да си лекува пневмонията от Covid-19 в частната болница, вместо в задължителните според щаба медицински бази, доведе до две неща:
1. Днес Нова ТВ даде половин час време на главния прокурор
2. Медиците от поставения под карантина блок на Софиямед се преквалифицираха в доставчици на храна за изолираните си пациенти. Разбира се, всички хранителни заведения в болницата са затворени, кетъринг няма, свижданията са забранени.
Само в онкологогичното отделение лежат 30 души. Медиците имат избор - да проверят ефекта на лечебния глад върху онкоболни или да измислят начин да им купят храна. Изобретателни са, ще се справят!
Имам много въпроси, но ще задам само два:
1. Какви ще бъдат санкциите, които главният прокурор ща наложи на собственика на Нова ТВ за нарушаване на наредбата за Извънредното положение?
2. Защо карантината на Софиямед е САМО 48 часа(б.р. категоричната и важаща за абсолютно всички разпоредба е 14 дни). Що за срок е това, кого и от какво пазят с тази мярка?
Припомням, че лекомислието на Домусчиев отмени всички планови дейности в болницата, стотици пациенти няма да проведат лечения, които в някои случаи са животоспасяващи“,
написа пиарът Весислава Танчева.
Интересни въпроси. След като разбрахме от г-н Гешев, и то с пълно основание, че икономика без хора е нищо и най-важно е здравето за хората, защо се допускат подобни неща, противно на всички разпоредби. Ами ако се заразят болните и персонала на болницата? Има си чудесно оборудвано отделение във Втора градска за подобни болни, даже има и един апарат за обдишване, но дано никога не се налага да го ползват. Направо ума ми не го побира как се случи това. Сигурен съм, че никога повече няма да се повтори и с други болни.
Колеги, за чумата предлагам да направим друга тема, защото две заболявания в една ще дойде в повече на някои съфорумници и може да не го понесат.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Аха, ясно...
Сега се замислих, ако тая работа с вируса се затегне няколко месеца, може да стане проблем с храната... Съответно - земеделската тема става актуална. В Лидл-а вчера гледах 2 - 3 електрически фрези май бяха останали от миналата седмица, ще взема да купя една... Само ток да има...

Сега се замислих, ако тая работа с вируса се затегне няколко месеца, може да стане проблем с храната... Съответно - земеделската тема става актуална. В Лидл-а вчера гледах 2 - 3 електрически фрези май бяха останали от миналата седмица, ще взема да купя една... Само ток да има...

Excellent! Steven is my name!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Borymeckata написа:Аха, ясно...
Сега се замислих, ако тая работа с вируса се затегне няколко месеца, може да стане проблем с храната... Съответно - земеделската тема става актуална. В Лидл-а вчера гледах 2 - 3 електрически фрези май бяха останали от миналата седмица, ще взема да купя една... Само ток да има...![]()
Само да кажа, че много малки ферми и т.н. от доста години ползват какви ли не форми подобни на дропшипинг. Ама то като се замисли човек, най-големите сайтове като Amazon, Alibaba/express, Emag

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
drifty написа:bioz написа:u`F`o написа:Borymeckata написа:BaDxBoY написа:Дали да почваме да търсим някакъв източник на доходи или ще го отменят скоро ?
Какъв източник на доходи, като нищо не работи? Освен да се науча маски да шия...![]()
Онлайн търговия. eBay, Amazon и най-вече dropshipping. Защото вчера затвориха складовете на Амазон за нови продукти и FBA (т.е. да изпращат от техния склад твои стоки) в момента не е възможен, освен за няколко ограничени категории.
Shopify също не става, защото стоките трябва да тръгнат от Китай. А това ще има забавяния.
В момента дропшипингът е най-добрият вариант, защото нито имаш стока, нито я изпращаш. Продаваш от САЩ в САЩ и така.
Естествено, докато започнеш да правиш 1000 лева, ще минат 2-3 месеца, но по-добре да ги правиш, нали?
Ти с дропшипинг ли се занимаваш или само си чул за него?
Да, я обади, че да почваме всички да прайм по 1000лв на месец, за кво ще работим
Да, занимавам се с дропшипинг, но не само.
Онлайн магазини в България, Amazon FBA.
Шегата за 1000-то лева беше добра. Докато ти се шегуваш други хора си правят пари. И сега, естествено, че няма да ми повярваш.

Това е от дропшипинг акаунт. Не е 1000 лева печалбата. Знам, че ще кажеш, че "снимката не е от сега". Каквото и да се покаже отговорът ще е "Това не е точно така". Затова и не си давам зор...
Просто ви казва какво може да правите. Нищо не рекламирам. Аз си се оправям добре и не съм чак толкова притеснен.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
u`F`o написа: Аз си се оправям добре и не съм чак толкова притеснен.
Какво значи не си притеснен, дори да изкарваш и повече пари от преди, колелото се развърта без N на брой спици, няма как да оцелее каквато и да е пазарна система, ще стигне мизерията до всеки по един или друг начин.
Тук всички държавни служители са офф. Затворено е дори кметството (общината). Всякакви сервизи и обслужвания само онлайн.
u`F`o написа:Да, занимавам се с дропшипинг, но не само.
Онлайн магазини в България, Amazon FBA.
Шегата за 1000-то лева беше добра. Докато ти се шегуваш други хора си правят пари. И сега, естествено, че няма да ми повярваш.![]()
Това е от дропшипинг акаунт. Не е 1000 лева печалбата. Знам, че ще кажеш, че "снимката не е от сега". Каквото и да се покаже отговорът ще е "Това не е точно така". Затова и не си давам зор...
Просто ви казва какво може да правите. Нищо не рекламирам. Аз си се оправям добре и не съм чак толкова притеснен.
По прицнип не бих писал повече по офтопика, но видях причината за поста ти.
Както виждам и ти продаваш курсове както повечето ютуб гурута - https://www.amzdominators.eu/amz-course-sales-page
Снимката която си постал дори да е реална първо това не е печалба, а продажби, като извадиш от сумата парите за съплаяра и парите за реклама хвърлени може да се окаже доста тънка далавера, а може и никаква да я няма.
Ако се занимаваше найстина с дропшипинг съвета който трябва да дадеш точно в тия мътни времена на новобранците е да не се захващат защото ще загубят пари които така или иначе нямат. Но пък така няма да вървят курсовете.
Последна промяна bioz на 18 Мар 2020, 16:45, променена общо 2 пъти
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Bogat-Beden написа:https://fakti.bg/world/456183-kitai-ima-lekarstvo-koeto-lekuva-koronavirusa
Значи до тук беше.

Сега китайците ще залеят пазара и приключваме с всичко, само където ще се преосмислят много неща от много хора. Може би и това беше целта на занятието.