Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
zAcK написа:пък и няма да те пребият, примерно, в тая паника
То ако почнеш да кашляш, най много да избягат

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
DigitalExile написа:zAcK написа:пък и няма да те пребият, примерно, в тая паника
То ако почнеш да кашляш, най много да избягат
Верно си е

Както написах по-напред в темата, тия орките са си брали лайката

Стотици роми са се върнали от Западна и Централна Европа в Бургас в разгара на епидемията, стана ясно на днешния брифинг на Общинския кризисен щаб за борба с коронавируса, пише flagman.bg.
Ромите създавали суматоха, защото се насочвали към УМБАЛ Бургас с настояване да бъдат изследвани, за да се уверят дали не са се заразили с COVID 19.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Защо ги пуснаха да се върнат...затваряш границата и това е..няма хън мън...ония отишли в Мароко...сега да ги спасяваме...абе що ви не таковам таковата.. 

Остави тия в Мароко.
В момента има 30км опашка на унгарската граница от "българи" и румънци с коли искащи да се приберат в страните си. Правителството им издейства коридор
Мисля че е ясно от къде са тръгнали и от какъв етнос са повечето.
В момента има 30км опашка на унгарската граница от "българи" и румънци с коли искащи да се приберат в страните си. Правителството им издейства коридор

Мисля че е ясно от къде са тръгнали и от какъв етнос са повечето.

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ами аз исках да помогна на козметичната индустриа, като Тео, Дов, Бочко и др. подобни, ама bum_bum каза, че държавата им е длъжник ....
Като напъне заразата Пирогов ще е блокиран от тъмните щото нямат лични лекари .... кат се замисля оня човек с инвестицията май има право, колкото и да не е хуманно.
Като напъне заразата Пирогов ще е блокиран от тъмните щото нямат лични лекари .... кат се замисля оня човек с инвестицията май има право, колкото и да не е хуманно.
Lenco написа:Ами аз исках да помогна на козметичната индустриа, като Тео, Дов, Бочко и др. подобни, ама bum_bum каза, че държавата им е длъжник ....
Като напънат черните ще си трябва военно положение наистина, а тогава хуманистите ще ги видим..
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Маските и дезинфектатите са баннати от амазон фейсбук и ебей, само в нашия олекс се върти бурна търговия на спекуланти. Не знам защо Бойко се оплаква, че няма маски, в олкса е пълно, ако земе да ги конфискува ще има за месеци запас за болниците.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Интересно противогаз дали върши работа - май си бях домъкнал един от казармата, от ония с хобота. Трябва да го потърся из мазетата - ще бъда голяма атракция, като вляза с него в Лидл-а...
Сега се сещам, в армията имахме специално облекло за ЗОМП - за газова, бактериологична и радиационна опасност. Значи освен противогаз, се слагаха специялни гумени чорапи (обуваха се върху кубинките и имаха подметка) и подобни ръкавици. А отгоре се завиваш с гумирано наметало с качулка и се закопчаваш... Представете си така да излезеш на улицата:

Сега се сещам, в армията имахме специално облекло за ЗОМП - за газова, бактериологична и радиационна опасност. Значи освен противогаз, се слагаха специялни гумени чорапи (обуваха се върху кубинките и имаха подметка) и подобни ръкавици. А отгоре се завиваш с гумирано наметало с качулка и се закопчаваш... Представете си така да излезеш на улицата:

Excellent! Steven is my name!
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
https://www.dnes.bg/stranata/2020/03/18/penchev-napravil-darenie-s-uslovie-gotov-da-dade-oshte-respiratori.442617
Този продължава да върти и суче. Вдигнал е мизата на 5 апарата с условие и 15 без условие. Интересно, че Александровска все пак са приели дарението и като се разшумя, набързо го върнаха.
Проблемът е, че няма апарати. И няма как срещу апарат, да му осигурят и съпътстващото лечение с медикаменти за сметка на друг. За тези които не разбират какво е лошото.
Този продължава да върти и суче. Вдигнал е мизата на 5 апарата с условие и 15 без условие. Интересно, че Александровска все пак са приели дарението и като се разшумя, набързо го върнаха.
Проблемът е, че няма апарати. И няма как срещу апарат, да му осигурят и съпътстващото лечение с медикаменти за сметка на друг. За тези които не разбират какво е лошото.
Вършат работа, но и те свършиха още преди седмици.
Иначе са идеални за целта понеже пазят и очите. Недостатък е, че всмукателя трябва да се сменя на около 3 часа(това за ПГ-1). При настояща цена 2-3лв за парче е малко солено.
Иначе са идеални за целта понеже пазят и очите. Недостатък е, че всмукателя трябва да се сменя на около 3 часа(това за ПГ-1). При настояща цена 2-3лв за парче е малко солено.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Benord написа:Стига фантазии! Ако някой си мисли,че не става за закуска на червеите да си поръча кремиране. Пийте си ракията и спокойно! НЕ давайте квалификации! Живи и здрави и не се молете на фалшиви богове.Каквото такова! Всичко ви разбирам-високата култура,чувството за страх,неразбирането на проблемът,стимулът за оцеляване,мазохизмът и самотата,но не разбирам как се понасяте вие самите.В страх не се живее!
Ясно, е че ние от форума сме никой за теб и няма и за какво. Но хайде сега напиши, съгласно твоите възгледи:
"Не ме интересува, ако майка ми се зарази и умре"
"Не ме интересува, ако баща ми се зарази и умре"
"Не ме интересува живота и здравето на никой от близките, приятелите и роднините "
"Защото аз ще си пия ракията"
И после им го покажи.
Изобщо не става въпрос за страх, а за адекватни мерки съгласно ситуацията. Да си поливаш ужаса с ракия не е адекватно решение, а докато всичко се изясни трябва да помислиш как да предпазиш близките си, което включва и себе си. Това, което се случва е един гигантски стрес- тест за реагиране на държавите по света в критични ситуации. Някои вече се справиха, в други няма основни предпазни средства и опитват с пресконференции, в трети ги накараха да ги свалят, че не отговаряло на възгледите на СЗО. Хубавото в цялата работа е, че след като всичко премине, света няма да е същият и ще тръгне към нещо по-добро.
Интересно противогаз дали върши работа - май си бях домъкнал един от казармата, от ония с хобота. Трябва да го потърся из мазетата - ще бъда голяма атракция, като вляза с него в Лидл-а...
Върши, но трябва да го обработваш след употреба за няколко минути с UV-C или озон. Бях писал по-нагоре как се прави, но и сам ще се справиш.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
направо лъщи на.......
Отмениха UEFA и всички по известни събития за Юни и Юли, plot twist - от къде знаят за кога да ги отменят?
Що не ги отмениха докато не отмине вируса, Що ли ?
Отмениха UEFA и всички по известни събития за Юни и Юли, plot twist - от къде знаят за кога да ги отменят?
Що не ги отмениха докато не отмине вируса, Що ли ?

Днес ще имаме събрание да ни питат, дали искаме да прекратим договорите или да си стоим в неплатен. Шефът каза, че на 90% щели да отменят кризисното положение на 29-ти и всичко ще се върне като преди. Дали да почваме да търсим някакъв източник на доходи или ще го отменят скоро ?
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Няма да го отменят.Пикът още не е дошъл даже.
Минимум 2 седмици с дневни температури над 20 градуса са нужни, за да почне да затихва!
Минимум 2 седмици с дневни температури над 20 градуса са нужни, за да почне да затихва!