Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
https://hicomm.bg/news/amerikanski-dobr ... HmZ-6UCNik

Това се очакваше. Ако имаше залози, спечели държавата с коефициент 1,01

Това се очакваше. Ако имаше залози, спечели държавата с коефициент 1,01

Животът в ромските махали в Пловдив – извънредно положение няма, всичко е постарому Тия ако ги фане короната къв леш ша е..
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Антиваксърите пускат сълза в този момент 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Jordana написа:При старите хора този потенциал е изчерпан , не е въпрос само на правилно хранене и градиенти за тялото а в голяма степен на физиология .
Има физиологична и биологична възраст. Може би 80% от младите у нас са всъщност физиологични старци. На 20, 30, 40 или 50 години да не можеш да пробягаш 200 метра без да припаднеш, да направиш 20 лицеви и 10 набирания показва тотална физическа атрофия. Та и те ако го барнат тоя вирус няма да им е леко.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Jordana написа:Антиваксърите пускат сълза в този момент
Ваксина няма как да има достъпна в скоро време. Предполагам се сещаш защо. Колкото до имунната система на стари срещу млади...айде замисли се как живеят пенсионерите в цял свят, тия в Бг са за съжаление горките.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
bum_bum написа:Jordana написа:При старите хора този потенциал е изчерпан , не е въпрос само на правилно хранене и градиенти за тялото а в голяма степен на физиология .
Има физиологична и биологична възраст. Може би 80% от младите у нас са всъщност физиологични старци. На 20, 30, 40 или 50 години да не можеш да пробягаш 200 метра без да припаднеш, да направиш 20 лицеви и 10 набирания показва тотална физическа атрофия. Та и те ако го барнат тоя вирус няма да им е леко.
На никой не е леко , има и млади хора които не го изкарват но при старците е много по тежко заради физиологията както казах . Причината не е във вируса а във нас самите . Тези вируси са на милион години , тук са преди да е имало изобщо живи същества да не говорим хора . Ние сме тези които не се вписват добре в картинката а не вирусите .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
bioz написа:Животът в ромските махали в Пловдив – извънредно положение няма, всичко е постарому Тия ако ги фане короната къв леш ша е..
Ако ги редуцира няколко пъти тия по махалите, тоя вирус ще е най-доброто нещо, което се е случвало на България за последните 30 години.
#bezrasizanmolia
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
https://www.worldometers.info/coronavir ... tive-cases
Според статистиката тука: В Китай за 1 месец е достигнат пика на заболелите от 23.01 до 23.02 (след това новите заболели са предимно извън Китай). В Европа не знам кога точно бяха първите случаи, но да предположим 08.03 Според мен пика на заболели ще е към края на месец, след това 4-5 за преминаване на карантинния период на болните и към началото/средата на месец май да е приключил или поне заболелите да са незначително по-малко за Европа. А за Китай си мисля, че до 2-3 седмици ще са преборили вируса. Към момента в Китай има 9к болни от 82к за целия период. Може и да греша не знам, това са предположения. Да ме поправи някой ако мисли, че съм в грешка, но малко ме напрегнаха с тия глупости от рода на ''2милиарда заболели в световен мащаб 300-400млн с фатален край''. Дано моите сметки са по-точните в случая
ПП: Само времето ще покаже кое и как ще се развие...
Според статистиката тука: В Китай за 1 месец е достигнат пика на заболелите от 23.01 до 23.02 (след това новите заболели са предимно извън Китай). В Европа не знам кога точно бяха първите случаи, но да предположим 08.03 Според мен пика на заболели ще е към края на месец, след това 4-5 за преминаване на карантинния период на болните и към началото/средата на месец май да е приключил или поне заболелите да са незначително по-малко за Европа. А за Китай си мисля, че до 2-3 седмици ще са преборили вируса. Към момента в Китай има 9к болни от 82к за целия период. Може и да греша не знам, това са предположения. Да ме поправи някой ако мисли, че съм в грешка, но малко ме напрегнаха с тия глупости от рода на ''2милиарда заболели в световен мащаб 300-400млн с фатален край''. Дано моите сметки са по-точните в случая

ПП: Само времето ще покаже кое и как ще се развие...
..Bayerische Motoren Werke..

В Ютуб има едно live клипче за статистиката из целия свят, в Китай цифрите са 81 000 болни и 69 000 излекувани което звучи доста оптимистично, загиналите за 4% . В момента цифрите в Европа звучат по-страшно , защото пикът тепърва ще идва и излекуваните са още твърде малко, нека минат 2-3 седмици и нещата ще започнат да де изясняват малко по малко.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
bum_bum написа:Jordana написа:При старите хора този потенциал е изчерпан , не е въпрос само на правилно хранене и градиенти за тялото а в голяма степен на физиология .
Много си прав

Някой обясняваше, колко корави и cool били англичаните, ама май са дриснали всъщност:

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
bioz написа:Животът в ромските махали в Пловдив – извънредно положение няма, всичко е постарому Тия ако ги фане короната къв леш ша е..
Значи короната ако попадне в тая мърлява гнусна мангалска среда направо ще мутира в T-virus

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Това си е май като грип на анаболи 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Александровска върна 222 хил. лв. - не може да гарантира предимство на екипа на "Уолтопия"
Хахахаха, Тоя шефа на "Уолтопия" е страшен тЪпир, а са ако е човек ще каже нищо вземете ги, ама надали.
Хахахаха, Тоя шефа на "Уолтопия" е страшен тЪпир, а са ако е човек ще каже нищо вземете ги, ама надали.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Някой да знае кога ще се появят маски, спирт и ръкавици по аптеките?