Помощ за момиче с СМС...
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Помощ за момиче с СМС...
Момчета, каквото и да ви кажа ще е малко, много малко. Ще кажа само едно...ОБИЧАМ. Колкото и странно да ви звучи и колкото и да не вярвате, мисля че срещнах любовта на живота си. Обичам я така както не обичам родителите си, обичам я така сякаш без нея самия аз няма да бъда това което съм, обичам я както никоя друга. Може на години да не съм дорасъл за някои неща, но мисля че за любов съм дорасъл. От няколко месеца съм разделен с нея и не мога да опиша болката и мъката която чувствам. За съжаление аз сам съм си виновен защото изрекох доста неща които не трябваше да казвам, но все пак нали това е любовта-компромиси, разбирателство и чувства...
Та така днес се видях с нея и тя ми сподели, че не може да е с мен само защото не и показвам че я обичам. ОБИЧАМ Я ТАКА Е!!! Знам че ме обича, защото тя самата каза, че е така. Никога не съм се обръщал към никой друг за такова нещо но сега ще го направя. Моля ви да изпратите по едно СМС-че на телефона и в което да пише че съм се променил, че я обичам и че искам да съм с нея. Ще съм ви много благодарен ако го направите.
Никога, никога не съм се чувствал така, смазан съм. Съжалявам че в автофорум пускам такава тема, но просто вие може да ми помогнете. И друг път е ставало и мисля че сте били от полза. Аз съм пращал също, така че помогнете МОЛЯ ВИ...
П.С. Моля модераторите да не заключват темата, защото това е всичко което искам в момента.
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МОМЧЕТА...
Благодаря Ви предварително...
Ето и телефона: 0898/625524 (Криси се казва)...
Та така днес се видях с нея и тя ми сподели, че не може да е с мен само защото не и показвам че я обичам. ОБИЧАМ Я ТАКА Е!!! Знам че ме обича, защото тя самата каза, че е така. Никога не съм се обръщал към никой друг за такова нещо но сега ще го направя. Моля ви да изпратите по едно СМС-че на телефона и в което да пише че съм се променил, че я обичам и че искам да съм с нея. Ще съм ви много благодарен ако го направите.
Никога, никога не съм се чувствал така, смазан съм. Съжалявам че в автофорум пускам такава тема, но просто вие може да ми помогнете. И друг път е ставало и мисля че сте били от полза. Аз съм пращал също, така че помогнете МОЛЯ ВИ...
П.С. Моля модераторите да не заключват темата, защото това е всичко което искам в момента.
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МОМЧЕТА...
Благодаря Ви предварително...
Ето и телефона: 0898/625524 (Криси се казва)...
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
един кратък и съществен съвет от немалко опит: просто говори с нея, и започни да помниш кое е важно ЗА НЕЯ, не за или според теб.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Ясно ми е колега, ясно ми е... Разберете че ще направя абсолютно всичко, знам доста за нея и точно в този момента това е начин чрез който ще я впечатля максимално.
Много я обичам, дори на моменти си мисля че живота ми няма смисъл без нея...
Много я обичам, дори на моменти си мисля че живота ми няма смисъл без нея...

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
И аз не знам защо, но когато видя такава инициатива, и особено когато в автофорум някой от редиците си излива душата си, не мога да останабезучастен... Ето кво пратих аз...
Криси, той може да е казал много неща и да е заслужил всичко това, но, повярвай ми, вече е друг човек и сам е осъзнал, че не може да живее, не, не може да диша без теб. Всички правим грешки... дай му шанс, моля те...
Това успях да скалъпя. Сега се замислям, че трябваше от първо лице да го напиша, ама късно вече. Успех братле. Дано всичко се оправи!
Криси, той може да е казал много неща и да е заслужил всичко това, но, повярвай ми, вече е друг човек и сам е осъзнал, че не може да живее, не, не може да диша без теб. Всички правим грешки... дай му шанс, моля те...
Това успях да скалъпя. Сега се замислям, че трябваше от първо лице да го напиша, ама късно вече. Успех братле. Дано всичко се оправи!

---
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Я си кажи името, че мисля не е лошо да фигурира. Имам 3 тела и от трите ще пратя на приятелката ти SMS-и.
Може да не е правилният начин, но поне правиш нещо за разлика от много хора, които се захващат с наркотици, алкохол, к*рви и подобни грешни постъпки.
Успех!
p.s. Имам контакти с Наталия Симеонова (Море от любов). Ако положението ти е напечено и мислиш, че може да се стигне до там, чукни на ЛС. Но го преосмисли дали има смисъл и до колко има смисъл
Може да не е правилният начин, но поне правиш нещо за разлика от много хора, които се захващат с наркотици, алкохол, к*рви и подобни грешни постъпки.
Успех!
p.s. Имам контакти с Наталия Симеонова (Море от любов). Ако положението ти е напечено и мислиш, че може да се стигне до там, чукни на ЛС. Но го преосмисли дали има смисъл и до колко има смисъл

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Pin2 написа:Я си кажи името, че мисля не е лошо да фигурира. Имам 3 тела и от трите ще пратя на приятелката ти SMS-и.
Успех!
Мартин се казвам, колега...
Благодаря ви момчета, дано повече хора се включат, защото това е много важно за мен...
Мерси още един път.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
///sasho написа:Колега напиши ми какво да и напишеме щото така нищо не ми идва на ъкъла.
Измисли нещо от сорта :
"Криси , обичам те ........
Мартин."
...в което да пише че съм се променил, че я обичам и че искам да съм с нея...

- Val4eto
- младши ентусиаст
-
и аз изпратих един смс,дано има успех начинанието и нещата се наредят в положителна посока 

Най-много обичам "форумни героини"

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2