Магазин работещ в Неделя?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Магазин работещ в Неделя?
Откъде мога да си купя крушки(H7)днес?
Знам,че е писано много,но търся светещи бяло и с по-дълъг живот от няколко месеца(Blue Vision-а го плюят много...?)
Знам,че е писано много,но търся светещи бяло и с по-дълъг живот от няколко месеца(Blue Vision-а го плюят много...?)

Последна промяна titto на 21 Яну 2007, 15:12, променена общо 1 път

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
- iv0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535d
SpLiT написа:Виж в Ауто Маниа, на Яворов идвайки от телевизионната кула в дясно се пада магазина
Това е Вапцаров; )
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Няма какво да ги плюят Blue Visiona-a! Перфектни са, аз съм с такива, само че H1 и съм много доволен.
На Бул. България и ул. Нишава откъм стрелбище има магазин за разни авто работи. Там има 100% към 50лв е комплект къси и габарити. Светят много добре поне при мене.
На Бул. България и ул. Нишава откъм стрелбище има магазин за разни авто работи. Там има 100% към 50лв е комплект къси и габарити. Светят много добре поне при мене.
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
iv0 написа:SpLiT написа:Виж в Ауто Маниа, на Яворов идвайки от телевизионната кула в дясно се пада магазина
Това е Вапцаров; )

- titto
- старши ентусиаст
-
Мерси,мерси! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
Аз бих ти препоръчал на Bosch серията '+60%'. Доста са добри - разликата в светенето е огромна, а не нагряват крушките. Ползвам такива от година и половина и съм много доволен. Можеш да си купиш такива от Киров в Люлин, аз си ги купих от Киров на Оборище.
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
И аз търся сини или яко светещи бяли крушки, само че на компакта крушките са HB4 и HB3... някой ако мойе да каже къде да си намеря ще е чудо 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: Магазин работещ в Неделя?
titto написа:Откъде мога да си купя крушки(H7)днес?
ъъ преди някой да се изкаже че на 'всяка бензиностанция ги има', е по-добре да се каже 'БИ ТРЯБВАЛО да ги има'.
h7 търсих точно преди 4 дена, на НИКОЯ бензиностанция нямаше, от центъра до овча купел и Емил Марков квартала поне 10 обиколих всякакви (еко, лукойл, омв, шел!)
нязнам защо, никъде нямаше, освен по 28 лева блу вижън-а на Еко - неясно какви точно.
отидох в D&W в овча купел, там имаше на хела всякакви - обикновени по може би около 8 лева? блу вижън по 23 лева, светещ по-бяло, и едни +50% светлина по 26 лева. Взех си от +50%, по-ярко светят но стандартно.
ил иот аутоплюс на Симеон си вземи филипс, но горните 2 магазина незнам дали работят неделя. За бензиностанциите - трудно ми се вярва да са заредили, защото питах и никой нищо не знаеше...
- titto
- старши ентусиаст
-
Re: Магазин работещ в Неделя?
t0sh написа:titto написа:Откъде мога да си купя крушки(H7)днес?
ъъ преди някой да се изкаже че на 'всяка бензиностанция ги има', е по-добре да се каже 'БИ ТРЯБВАЛО да ги има'.
h7 търсих точно преди 4 дена, на НИКОЯ бензиностанция нямаше, от центъра до овча купел и Емил Марков квартала поне 10 обиколих всякакви (еко, лукойл, омв, шел!)
нязнам защо, никъде нямаше, освен по 28 лева блу вижън-а на Еко - неясно какви точно.
отидох в D&W в овча купел, там имаше на хела всякакви - обикновени по може би около 8 лева? блу вижън по 23 лева, светещ по-бяло, и едни +50% светлина по 26 лева. Взех си от +50%, по-ярко светят но стандартно.
ил иот аутоплюс на Симеон си вземи филипс, но горните 2 магазина незнам дали работят неделя. За бензиностанциите - трудно ми се вярва да са заредили, защото питах и никой нищо не знаеше...
10x

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
При мен Блу вижъна много добре се допълва с домашно приготвените ейнджъл айс. Пък и в халогените ми са Блу вижън и студено-бялата светлина пред колата е много готина

---
- titto
- старши ентусиаст
-
Халогените Н7 ли бяха и те?theraven_nz написа:При мен Блу вижъна много добре се допълва с домашно приготвените ейнджъл айс. Пък и в халогените ми са Блу вижън и студено-бялата светлина пред колата е много готина![]()

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
titto написа:Халогените Н7 ли бяха и те?theraven_nz написа:При мен Блу вижъна много добре се допълва с домашно приготвените ейнджъл айс. Пък и в халогените ми са Блу вижън и студено-бялата светлина пред колата е много готина![]()
Фаровете ти са на Н7 за къси и дълги, щом си без лупите, а халогените на всички са еднакви - Н1

---
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2