Какво да правим, когато започне война?
Модератор: Общи модератори
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: Какво да правим, когато започне война?
Малко преигравате. Но по-важното е кой ще премине през територията ни и каква форма на управление ще наложи докато присъства. Гнидите, негодниците и плъховете разбира се първи ще минат на страната на окупатора. И другото което е лошо за мен и такива като мен е, че в този пропаднал и див Северозапад ни имат за богати капиталисти и чорбаджии изедници, само защото поддържаме някакъв стандарт на средна класа и веднага ще гризнем дръвцето от местните подръжници на новата власт при едно военно положение. Просто защото не сме си споделяли редовно доходите с омашляците и мързеливите мрънкащи негодници, защото имаме и разбира се, сме длъжни да даваме на тия, които нямат. Ама то и вие с БМВ-тата произведени след 2010 сте потенциални жертви на народната любов. Колко злоба и завист се е натрупала в народа, не е истина просто. Като казвам народа, имам предвид някакво безформено разплуто същество с високо кръвно, два провалени брака, негодно на циментирано куче лЕб да даде, проалило се във всички начинания, които е започнало, жулещо домашно приготвена шльокавица и евтини колбаси, редовно малтретиращо животни, жалещо за времената, когато е било соц и се е вземало свободно каквото ти трябва от предприятието. Това са субектите на които една трета от доходите отиват за търкане на билетчета, една трета за цигари и пиене и една трета по бързи кредити за модерните телефони на децата. Защото той урУда много се е мъчил в тоя живот, но децата му няма да се мъчат и трябва да имат Айфони 11-ки, колкото и да му струва.
Последна промяна ukelichko на 04 Мар 2020, 14:00, променена общо 1 път
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
ukelichko написа:...

Няма какво повече да се добави просто

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Еми така си е - няма социална справедливост... Нали се борихме за равенство и какво стана? Едни баровци да ходят на работа с нови коли, а други - в студ и пек да въртят педалите на 15-годишни колелета. Вас (чорбаджиите - народни изедници) първи ще ви изправим до стената, като се върнем на власт. И после - яко експоприация, Баце... Аз си заплювам кемпера. Венсеремос! 

Excellent! Steven is my name!
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ами преиграваме ама то и война нема. А какво ще стане ако, не дай Боже, проима едва ли някой може да каже отсега. От войната в залива не знам да е имало една държава да нападне друга. Че и преди това пак.
Хм,хм...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
Borymeckata написа:Еми така си е - няма социална справедливост... Нали се борихме за равенство и какво стана? Едни баровци да ходят на работа с нови коли, а други - в студ и пек да въртят педалите на 15-годишни колелета. Вас (чорбаджиите - народни изедници) първи ще ви изправим до стената, като се върнем на власт. И после - яко експоприация, Баце... Аз си заплювам кемпера. Венсеремос!
Готово. Давам ти го за командно-щабна машина. Ти после, като свърши войната, ще ми го напълниш с нафтица до горе за отплата

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Borymeckata написа:Еми така си е - няма социална справедливост... Нали се борихме за равенство и какво стана? Едни баровци да ходят на работа с нови коли, а други - в студ и пек да въртят педалите на 15-годишни колелета. Вас (чорбаджиите - народни изедници) първи ще ви изправим до стената, като се върнем на власт. И после - яко експоприация, Баце... Аз си заплювам кемпера. Венсеремос!
Ти ако на всеослушание изпраскаш думата "експоприация" веднага ше те фанат, че си от "онея", че не си от техната порода с тея сложни думи.
Абе при нас е лесно, какви армии какви глупости. Просто как казва ukelichko, ние каквито продажници сме, нашественика даже не трябва да влиза с армия, само няколко пункта отваря за набиране на армия на заплата + пукт за търкане на билетчета и безплатно кафе и ще се запълнят бройките за нула време.
С други думи, ако някой дава пари, може да си ни превземе като стой та гледай, даже няма да е завоевател, а инвеститор

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
Не е достатъчно само да плаща. Трябва и да обещае, че ще вземе от богатите и ще даде на всеки това, което му се полага по дефолт. Тогава ще пожъне големи успехи. Ако пък каже и че ще назначи на подходяща работа в офис на бюро всеки за каквото е учил, ще спечели и интелигенцията.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ние ли преиграваме, дето мислиш, че някой се е прицелил в малкото, което имаш,ама на фона на мизерията си мислиш, че си "барбалеа" ли?ukelichko написа:Малко преигравате. .

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Няма се плашите , ще ги асимилираме и ще ги загробим като другите . Който се е "хванал" с нас не е прокопсал ...това римска империя , това османска , това трети райх това СССР ...всичките се затриха сами още в момента в който са започнали да ни се репчат каква голема работа са 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ukelichko написа:Малко преигравате. Но по-важното е кой ще премине през територията ни и каква форма на управление ще наложи докато присъства. Гнидите, негодниците и плъховете разбира се първи ще минат на страната на окупатора. .
Това сме го играли вече няма проблем,ще разчитаме пак на опълченците както преди 142години

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
На мен пък ми става супер смешно като гледам/слушам оня 'паляк', султана на Ердогания, как призовава Европа да 'спазва човешките права'
! Този свят тотално се срива...за едните пари май
...!
П.П. Скоро няма ли някой да му спретне някой 'нещастен случай' или нещо подобно...

П.П. Скоро няма ли някой да му спретне някой 'нещастен случай' или нещо подобно...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
Какво да правим, когато започне война?
Кой да му спретне. Просточорът в Турция го обича. Европа е твърде възпитана, твърде толерантна и твърде разединена. Другите ги боли...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ildivvy написа:оня 'паляк'

Исках да напиша нещо, ма не знам какво

Сетих се:
150 милиона долара.
3 екипа.
3 локации за снимките.
Еми, глобуси, мечки.
... България, замунда, gudeto1982:
"Serial4eto stava."

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
ildivvy написа:П.П. Скоро няма ли някой да му спретне някой 'нещастен случай' или нещо подобно...
Ако си спомняте - преди време военните се опитаха, ама не успяха. Още се чудя на позицията, която тогава зае българското (съзнателно не пиша "нашето") правителкство - да подкрепи султана...

Вместо с всички сили и средства да подкрепим "превратаджиите" (които между другото, според заветите на Кемал Ататюрк и се опитваха да върнат Турция от тоталитарния режим към т. нар. светска държава), ние олизахме задника на въпросния. Даже хванахме на границата някакви военни, които бягаха от Ердоган и му ги върнахме, за да ги съди законно и демократично. Аз не разбрах какво стана с тези хора, дано да са живи все още... Според мен, при този "преврат" нашите дупедавци предадоха демокрацията, та каквото и да изпатим в бъдеще от султана - заслужили сме си го.
Excellent! Steven is my name!