Страхотно нереално
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- andro_venom
- кандидат ентусиаст
-
Братовчед ми ги нареди вече дано се сетят за кво става въпрос
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... 7976&st=30
И тия на тва тяхното ако му викат форум Заеби
А и поста му изтриха
А и поста му изтриха

Последна промяна andro_venom на 21 Яну 2007, 1:50, променена общо 1 път
GTI Не Мерси! M Power
Аз и немога да разбера и колегата с 316 къде е тръгнал да се дърпа с тоя двигател.Той и тия от опел клуба май не са наясно , че 316 не е пригодено за такива работи. Тая кола с тоя двигател е направена да и се радваш по друг начин.Истинските тройки на които може да се радваш как вървят започват от 323 нагоре.
Какви са тия глупости да се дърпаш с 316
Аз с моята 316 никога не съм се дърпал , защото просто тоя мотор не го позволява.
Какви са тия глупости да се дърпаш с 316

Аз с моята 316 никога не съм се дърпал , защото просто тоя мотор не го позволява.
Последна промяна ///sasho на 21 Яну 2007, 13:04, променена общо 1 път
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
получава се недоразумение някъде. Прегледах "темата" и момчето с газифицирания кадет казва,че БМВ-то е Е30 316и,но със сменен двигател от Компакт,който бил 1.8л 115к.с.
ineedmoney написа:колеги мисля че недоловихте основния абсурд за който беше предназначена темата и моята питанка
опел-дриверър Бижо Бижев твърди, че е победил на 400 м и колометър БМВ е36 316 със своя кадет при това на ГАЗ ????обеснете ми го моля ви се защото ми е непонятно
![]()
E какво повече искаш за обяснение ? При това- веднъж е бил 1.6 мотора, на газ, след това и друго БМВ с 1.8 115 коня.... пак на ГАЗ.
ВИЕ НЕ СЕ ЛИ ПУСКАТЕ С ВАЩЕ машини бе хора? Където и както и да съм гледал стартове с такива бмв- та, рядко са имали победи с такива опели в класа си... Като клас- говорим за кубици, не за мощности само, защото всеки знае че мощността която се показва на пътя при БМВ не е това което пише в документите...
П.С. Така и неразбрах заради противоречиви постове тука, основната цел на тази тема- спецялно тази гонка с тези коли ли, турбо опели срещу м3- ки ли, или над 2.3 мотори при бмв.... щото там ставало интересно, цитат

Най-голямата глупост в BMW би била модел с предно предаване
neonman написа:euroto написа:Има калибра 220 киловата тоест 300 коня 4х4 сериозна машина е! Имам един приятел, който имаше такава преди време, но нещо и скапа инсталацията и до колкото знам си стои само .... знам че е с турбина, но какво още идея си нямам ...., но със сигурност си е оригинален опелов мотор заводско сложен на калибра ..... и въпреки това ме съмнява да бие Е30 М3
нема такав сток мотор ,брато
![]()
от завода излизат 150кW-204к.с. (друг е въпроса 4е не трудно стават до кам 300к.с.)![]()
.....със сток мотор, наи-вероятно 6те падне от М3-ката,
.....но леееко барната такава 280к.с-300к.с -4*4, 6те е дале4 пред м3-то![]()
RESPECT
Незнам защо мислиш така, но има такава калибра не само тук в БГ и не е единствената има и по германия и т.н. - не харесвам опел, но факта си е факт .... друг е въпроса, че никой не може да бъде сигурен дали има такава заводска или някой хора си ги правят така

Ахх =) Много ме кефят такива теми еди кой си кво казал и трети и пети и вече некви без коли пускат теми и се спори и се псува и така нататъка
Начи първо за пича по-горе искам да кажа, че най-силната Calibra е както му казват, но той не не не, и в Германия имало и незнам си къде... Пич, карай си BMW и не говори за Opel като не разбираш, става ли =))) C20LET 4x4 е най-силната stock калибра (2.0 16V Turbo kkk16 4x4) има и 2.5 V6, но далеч не са кой знае колко бързи... На колегата Бижо Kadett-а е смесица от доста неща и като се има предвид, че главната цел е да се превърне в 18Е (моторът от Kadett D GT/E) следва да върви прилично, аз не мога да разбера това лице АЙ НИЙД МЪНИ кво толкова се пули и се чуди като Kadett-а тежи доооста доооста по-малко от 2те BMWта в теста и от едното е с повече коне, а с другото са наравно...
Ама са ще видим какво ще кажете вие... То тука нещата повечето пъти са други 

- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E21
Понеже се замесва моето име, апропо аз съм собственика на кадета
и смея да твърдя че всичко което съм написал в темата отговаря на истината
Имам и свидетели които могат да потвърдят че БМВ-то падна точно 3 пъти от моята кола.Като дори на 2-рата гонка момчето с БМВ-то замалко не катастрофира
опитвайки се да докаже че колата му е вървяща
След края на гонките 1 час ме убеждаваше че бил с летни гуми, че не тръгнал добре и т.н, имаме уговорена гонка с него пак пролетта след като си вземе нови гуми
Да колата ми се кара единствено и само на ГАЗ. Мотора е долнище 18Е главата е 16SEH + Вараджет 2 карб.(голям кенеф за настройка
) и има малко части от 18NVR
това е няма нищо скрито покрито.
П.С Нямаше дори да си правя труда да ходя до ПЛД защото бях 1000% убеден че точно тази бима с М40 мотора я правя точка
но понеже беше много настоятелен човека и предлагаше да си слагаме ключовете на колите отидох като накрая се разсъхна цялата работа
П.С Сигурен съм че Аскона с 16SEH мотор би разминала Е30 М40Б16
а дори и Б18

Да колата ми се кара единствено и само на ГАЗ. Мотора е долнище 18Е главата е 16SEH + Вараджет 2 карб.(голям кенеф за настройка

П.С Нямаше дори да си правя труда да ходя до ПЛД защото бях 1000% убеден че точно тази бима с М40 мотора я правя точка

П.С Сигурен съм че Аскона с 16SEH мотор би разминала Е30 М40Б16

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Аз незнам защо изобщо се започна с тази тем??? То е ясно на всички, че къдета бие (с тези си модове). Някой колега попрочел из Опел Форума, заглавие на тема Опел Кадет бие БМВ 316 и после, че и 318 и хоп ... веднага се пуска в БМВ Форума линк към тая тема и се почват едни безсмислени постове и кавги.
Ако беше прочел колегата внимателно, за какво точно иде реч и какво е пипано по Кадета, ще му стане ясно, че то гонка може и да е нямало.......Сега ако имаше тема от сорта ... Астра ГСИ бие БМВ Е30 М3 ... разбирам да се ядеме, ама в дадения случай си е губене на време ... 

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
това се чудя и аз
никъде не съм казвал в моята тема нещо против БМВ
все пак и аз карам едно Е21 и имам досег с тези машини 

Moonlord написа:Ахх =) Много ме кефят такива теми еди кой си кво казал и трети и пети и вече некви без коли пускат теми и се спори и се псува и така нататъкаНачи първо за пича по-горе искам да кажа, че най-силната Calibra е както му казват, но той не не не, и в Германия имало и незнам си къде... Пич, карай си BMW и не говори за Opel като не разбираш, става ли =))) C20LET 4x4 е най-силната stock калибра (2.0 16V Turbo kkk16 4x4) има и 2.5 V6, но далеч не са кой знае колко бързи... На колегата Бижо Kadett-а е смесица от доста неща и като се има предвид, че главната цел е да се превърне в 18Е (моторът от Kadett D GT/E) следва да върви прилично, аз не мога да разбера това лице АЙ НИЙД МЪНИ кво толкова се пули и се чуди като Kadett-а тежи доооста доооста по-малко от 2те BMWта в теста и от едното е с повече коне, а с другото са наравно...
Ама са ще видим какво ще кажете вие... То тука нещата повечето пъти са други
Всички сме карали опели, не вярвам някой да не е а това за калибрата не означава, че ти като си виждал и светел на тия от завода като произвеждат тая от 200 и малко отгоре коня, няма по силна калибра била тя направена с оригинални части .... аз не споря че е от завода и не мисля, че и някой може да ме убеди дали е така, но факт е, че има такива опели и все пак слабо ме интересува, защото за 2 месеца такава калибра (115 коня) изгни като кадет от 84 ...

както и да е айде със здраве

Последна промяна euroto на 22 Яну 2007, 14:43, променена общо 1 път

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
Mitko19 написа:А тоя двигател на Опел 1,8 какви коне е? Никъде не видях...
ами по каталог би трябвало да е 100коня.Но нещата се разминават доста и аз си мисля че е някъде около 85 макс 90

andro_venom написа:Братовчед ми ги нареди вече дано се сетят за кво става въпрос
А и поста му изтриха
Братовчед ти явно е много напред с матряла и аз нещо неможах да се сетя за кво става въпрос

Дай да го видим братовчед ти как ше се представи срещу калибра 2.0 16V ??? Чакам конкретно предложение : На Бояна ... кога... ???
MaXo: Бобо като се пускате след 2ра мушни 5та а не 3та за да не се уплаши момчето.... пък и да не ти се налага да му обясняваш, че си без нитро
С голям интерес ще следя тази тема за дата и място да дойда да гледам ...
А иначе що не се пуснеш с някоя Мка след като сложиш нитрото .... примерно пиши на Sve ... или Azrail има М3ка Е46.Може да го направим тайно и да не пишем по форумите ... ако те нямат желание да става храна... 

Последна промяна Sherman на 22 Яну 2007, 15:46, променена общо 1 път