Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от alx » 29 Фев 2020, 19:53

zvetiko написа:Специалистите съобщиха, че заболяването не засяга децата. От 30 000 заразени до сега, няма нито един пациент над 15 години.

:mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RageBg » 29 Фев 2020, 22:08

Неска в лидъла рафтовете със свинско в буркан и не знам си кво свинско в консерва бяха празни. :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 29 Фев 2020, 22:09

RageBg написа:Неска в лидъла рафтовете със свинско в буркан и не знам си кво свинско в консерва бяха празни. :kuku:

Аз имам чувството,че в някои магазини нарочно не ги зареждат щандовете като се изпразнят,а в Кауфланда днеска всичко си имаше.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RageBg » 29 Фев 2020, 22:23

DigitalExile написа:
RageBg написа:Неска в лидъла рафтовете със свинско в буркан и не знам си кво свинско в консерва бяха празни. :kuku:

Аз имам чувството,че в някои магазини нарочно не ги зареждат щандовете като се изпразнят,а в Кауфланда днеска всичко си имаше.

Зареждаха като невидяли , пътеките бяха запушени с колички за зареждане.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 29 Фев 2020, 22:28

Днес бях в Кауфланд на пазар с жената.

Рафтовете с варива са празни. Имаше останал само китайски ориз :mhihi:
Палетата с брашно бяха нападнати, но имаше все още големи пакети.
Рафтовете с паста бяха почти празни, само от скъпата имаше останала. :mhihi:
Обаче супер много се зарадвах, защото на тия разчистени рафтове най-накрая открих корите за лазания в тоя Кауфланд. :mhihi:
Бурканите със свинско ги нямаше и консервите бяха започнати. Замръзените зеленчуци бяха на привършване.
За малко и мен да ме обземе паника, но бирата си беше на място, така че всичко е наред. :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 01 Мар 2020, 9:20

Снощи бях в Кауфланд - София , Банишора. Еми от всичко си имаше и рафтовете бяха пълни, кви са тия измислици където се пишат, не ми е ясно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 01 Мар 2020, 9:31

14 дни температурата да се задържи 20 градуса и всичко ще приключи, както започна!
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Мар 2020, 10:38

Добре че са мигрантите , перничани малко да си отдъхнат от корона вируса а и водната криза да поеме малко възух и тя горката :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 01 Мар 2020, 10:42

Някои производители ще са много доволни, като този който произвежда русенско варено, гледам масово по 10+ консерви в количките. Ще продадат като за 2 години напред, сега е момента да се отърват от залежали неща.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 01 Мар 2020, 11:52

dr.peshev написа:14 дни температурата да се задържи 20 градуса и всичко ще приключи, както започна!

Не знам защо,но и аз си мисля същото,без да съм специалист в областта..!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 02 Мар 2020, 9:16

Коронавирусът— «измама в световен мащаб»: ситуацията е напълно измислена?
28. 02. 2020г.
07:16
Председателят на Московското градско научно общество на терапевтите, професор, академик Павел Варобьов е убеден, че няма никаква епидемия от коронавирус, а става въпрос за локално избухване на неизвестна досега болест. Както заяви специалиста, тази „епидемия” е за нещо, на някой повече от необходима, а защо и на кого ще стане ясно по-късно.

Като доказателство Варобьов е обърнал внимание на ситуацията с круизният лайнер, поставен под карантина.
„Там се оказаха заразени с коронавирусът, заради което въведоха и карантината. Към настоящият момент казват, че са 600. А са умрели само двама на 80 години. Но хора на такава възраст могат да умрат и от нещо друго. Ние не знаем те какви други заболявания са имали. Всички останали са се разболели леко. Но ако вирусът е силно заразен и смъртоносен, то намиращите в затворено помещение, за толкова дълго време, биха „изгорели” за това време."

По думите му, лекарства за лечение не съществуват, както няма и за другите остри респираторни заболявания. Правят се опити да се използват лекарства за лечение на СПИН, но тези опити носят характера на лоши опити. Неотдавна се разбра, че китайците започнали да преливат кръвна плазма от заразени, защото в нея може би има някакви антитела. Но все още не е известно доколко това е ефективно.
Освен това досега, Китай отказва да даде жив щам на вируса. Дали са само на хартия последователността на генома на вируса. Но това съвсем не е необходимото. Защо го скриват? Може би нямат нищо и ситуацията е напълно измислена.

Освен това изрази и недоумение от пределно тежките мерки за карантина и изолация.
„ Хората са заключени в своите домове, могат да излизат на 3 дни за храна. Всичко останало, включително и транспорта не работи. Не може да се преместваш от квартал в квартал- следят те с помощта на GSM- ма. Доброволци работят в специални костюми. Същевременно китайците показват болница построена на стадиона за хиляди човека. Там няма никаква изолация. Болните лежат по 20 в стая. Това е рай за вътрешно- болнична инфекция, която би убивала повече от вирусът. Като цяло картината прилича на филм на ужасите за края на света. Това е някаква игра, някаква измама от световен мащаб. Защо- за сега е неизвестно .”- каза Павел Варобьов
„Икономистите имат по-различно мнение. Едни уверяват, че историята с вируса е за борба с кризата, други- за разгарянето на кризата. Но съвпадането на епидемията с много крупни икономически и политически събития както в Китай, така и извън него, едва ли е случайна. Сорос заработи огромни печалби от заболяването на едрият рогат добитък в Англия, в началото на 2000 година от енцефалопатия и фермерите бяха принудени да избият почти целият добитък. В Русия имаше подобна ситуация с африканската чума по прасетата. Коронавирусът е може би подобна история. И какво точно се случва, засега не знаем, но след няколко години ще разберем ”- отбеляза професорът.

Между другото наистина се оказа, че използваните препарати за лечение се използват само с подържащ ефект- вирусът поразява целите бели дробове, не може да му се въздейства с нищо, след няколко дни имунната система изгражда имунни тела, които го убиват.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Мар 2020, 10:41

Досега след 10 страници в тая тема не разбрахте ли че грипните вируси включително и тези от корона групата не се лекуват с нищо . Няма 100% ефективни медикаменти , има само няколко препарата които частично засягат тия вируси и просто помагат за по леко преминаване на заболяването и минимизиране на усложненията след грип . Затова и срещу този вирус се ползват главно имуностимулиращи препарати каквито се ползват и при други заболявания . Организма трябва сам да се справи с вируса . При възрастните хора над 70 години обикновено има по няколко съпътстващи заболявания и дори обикновения грип прераства в пневмония поради което при такива хора има висока смъртност от грипните вируси . Такива като тоя Павел Варобьов , както и всички професори като им дойде времето за пенсия почват да говорят каквото им щукне на ум по простата причина че вече никой не може да ги уволни от постовете които заемат . Старческата упоритост и инат неизбежно ги поразяват както и всички останали хора на тая възраст . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 02 Мар 2020, 12:39

alx написа:
zvetiko написа:Специалистите съобщиха, че заболяването не засяга децата. От 30 000 заразени до сега, няма нито един пациент над 15 години.

:mhihi:

Е, поправих го- очевидно е грешка на този, който го е писал и става въпрос за под 15 години. ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 02 Мар 2020, 12:54

Jordana написа:Досега след 10 страници в тая тема не разбрахте ли че грипните вируси включително и тези от корона групата не се лекуват с нищо . Няма 100% ефективни медикаменти , има само няколко препарата които частично засягат тия вируси и просто помагат за по леко преминаване на заболяването и минимизиране на усложненията след грип . Затова и срещу този вирус се ползват главно имуностимулиращи препарати каквито се ползват и при други заболявания . Организма трябва сам да се справи с вируса . При възрастните хора над 70 години обикновено има по няколко съпътстващи заболявания и дори обикновения грип прераства в пневмония поради което при такива хора има висока смъртност от грипните вируси . Такива като тоя Павел Варобьов , както и всички професори като им дойде времето за пенсия почват да говорят каквото им щукне на ум по простата причина че вече никой не може да ги уволни от постовете които заемат . Старческата упоритост и инат неизбежно ги поразяват както и всички останали хора на тая възраст . :mhihi:

И тогава защо са постановките- затворени градове, кораба под карантина, празни щандове- в Германия даже имат списък от правителството с какви храни и лекарства да се запасят. Това което правят медиите и тези които им подават информация би трябвало да е под наказателна отговорност, ако не отговаря на реалната опасност от коронавирусът. Значи или професора е прав и причината за психозата е свързана с нещо друго или има нещо свързано със спецификата на заболяването, за което се знае от определени хора, но не се споделя в масовото пространство, за да не стане паниката още по-голяма. Едва ли всичко е предизвикано от производителите на макарони, консерви и хартиени маски с цел повече продажби. Ако виждаш друга причина може да я споделиш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Мар 2020, 14:58

Какво му трябва в днешно време на един олигарх.
Фармацевтичен завод и 2-3 по-едри медии и забавлението може да започне.
Може да си криви кривата на печалбите и събитията както си пожелае, в този динамичен и информационен свят.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата