Блутут
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- diqn_bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-to nastrani
Блутут
Здравейте колеги!
Намирам колата с телефона, но ми иска пин код. Доколкото знам модула седи отзад в багажника от лявата страна. Така обаче виждам някакъв модул, но на него няма никакви лепенки. Как мога да се свържа с колата?
Намирам колата с телефона, но ми иска пин код. Доколкото знам модула седи отзад в багажника от лявата страна. Така обаче виждам някакъв модул, но на него няма никакви лепенки. Как мога да се свържа с колата?
- fitter
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535D
Re: Блутут
Колега, дай снимка на модула. Ако си с MULF няма пин код. Въвеждаш си произволен в навигацията и после го въвеждаш същия на телефона.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- diqn_bs
- младши ентусиаст
-
Ами утре ще го снимам незнам с какъв съм. Включих блутут от айдрайва след това от телефона намерих колата натиснах и ми иска пин код на телефона не на колата.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
diqn_bs написа:Ами утре ще го снимам незнам с какъв съм. Включих блутут от айдрайва след това от телефона намерих колата натиснах и ми иска пин код на телефона не на колата.
Въведи 1,2,3,4 и си готов.
diqn_bs написа:Ами утре ще го снимам незнам с какъв съм. Включих блутут от айдрайва след това от телефона намерих колата натиснах и ми иска пин код на телефона не на колата.
Така е. Въведения ПИН код от теб на телефона, после колата го иска същия, за да се сдвоят.
- Alexander82
- Потребител
-
- Кара: BMW E61 520d
А възможно ли е да се добави втори телефон и как седи въпросът, ако и двата са в колата.
Идеята е мога ли да закача телефонът на жена ми, а когато сме двамата да се свързма моят.
Идеята е мога ли да закача телефонът на жена ми, а когато сме двамата да се свързма моят.
- fitter
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535D
Може два телефона, но ще се свърже към този който е по-напред в листа с телефоните и който влезне първи в колата.
- diqn_bs
- младши ентусиаст
-
Така днес пробвах и стана, но винаги има едно НО :d чувам човека на когото съм се обадил, но той не ме чува. Въпроса ми е къде стой микрофона на колата?
- tweety88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е60
- Детайли за колата: 530d 2008 г. 235 к.с.
diqn_bs написа:Така днес пробвах и стана, но винаги има едно НО :d чувам човека на когото съм се обадил, но той не ме чува. Въпроса ми е къде стой микрофона на колата?
Микрофона се намира горе на тавана при копчетата за плафона и шибидаха.
9 мнения
• Страница 1 от 1