E46 330d 184 върти но не пали
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- stradikus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M57D30 седан с емкова броня
- Мечтае да кара: E30 m3 червена и да върви с руса кака
E46 330d 184 върти но не пали
Здравейте момчета(и момичета), в 1ч. сутринта колата не можа да запали, след като я бях оставил за час-два на 0 градуса на паркинг. Преди това бях изминал около 100км и си палеше без проблем. Акумулатора си работи, фарове, радио няма ядове,но като завъртя стартера претраква 3-4 пъти и А да се вдигнат оборотите и спира. Пробвах е да я бутнем на 2-ра,пак същото. Преди няколко дни ми направи същия проблем след автомивка и на 10-тия път запали в рамките на 20 минути. Мислех че съм намокрил нещо и затова става така. Възможните опции знам че са: ГНП, проблем със стартера, че не дърпа достатъчно ток, за да завърти добре, замръзнала нафта. Зареждам на лукойл обикновената нафта, но слагам добавка за премахване на нагар. Какви са ми опциите? Мерси.
Re: E46 330d 184 върти но не пали
При 0 градуса няма как да замръзне нафтата.
Според мен вижте налягането на горивото.
А и ако спира стартера преди да си върнал ключа, виж и него.
Според мен вижте налягането на горивото.
А и ако спира стартера преди да си върнал ключа, виж и него.
Приятелю, проблемът ти е датчика на разпределителния вал. Няма да го хванеш най-вероятно на диагностика.
Поздрави,
Поздрави,
- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
KostovG написа:Приятелю, проблемът ти е датчика на разпределителния вал. Няма да го хванеш най-вероятно на диагностика.
Поздрави,
За същото мисля и аз.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Сигурен ли си? Искаш ли да ти изровя снимки от старото ми бмв да видим дали не се хваща . 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

6 мнения
• Страница 1 от 1