НОЩНА ХАЙКА СРЕЩУ КРАДЦИТЕ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 18 Яну 2007, 0:33

Ние у филибето сме само гаражни и затуй ;)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 18 Яну 2007, 8:39

ditko1 написа:euroto
аре да се събереме некой пат и аз никой не познавам от Еко. Некой четвъртак ако искаш .

Навит съм :) днес не мисля, че ще мога, но дай телефон на ЛС! Незнам ти как си с времето, но аз не обещавам за днес :)

Ще се чуем допълнително явно не са малко хората, които не се познават с никой :) аз си мислих, че се броим на пръсти а то какво било :lol:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Яну 2007, 11:57

Аз днес ше взема да взема да дойда... само да не ме забавят в работата :)

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 18 Яну 2007, 14:32

Ей вие ма убивате без да чета темата приказвате за война с прашки :mhihi: :mhihi: :mhihi: кажете в кой район сте и ще ви пратя едни агенти само за маитапа да видите как всичко изчезва в мига и не мож ги хвана.каквото открадната ще си ви го върнат ,просто искам да ви убедя че с тия хайки имат резултата ако съберете всички коли на един голям и осветен плац и седите и ги пазите. Решили ,ли са да те крададат няма спасение. :uups: :uups:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 18 Яну 2007, 15:09

:mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 18 Яну 2007, 15:34

BESSNIA написа:Ей вие ма убивате без да чета темата приказвате за война с прашки :mhihi: :mhihi: :mhihi: кажете в кой район сте и ще ви пратя едни агенти само за маитапа да видите как всичко изчезва в мига и не мож ги хвана.каквото открадната ще си ви го върнат ,просто искам да ви убедя че с тия хайки имат резултата ако съберете всички коли на един голям и осветен плац и седите и ги пазите. Решили ,ли са да те крададат няма спасение. :uups: :uups:

Вероятно до някъде си прав, но недай си боже го хвана да краде помисли какво ще стане - няма да се стига до полиция просто ще му счупя и откъсна двете ръце нека краде със задник после ... всеки има нужда от пари, но не това е начина .... прекалено е лесно ... нека се трудят ....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 18 Яну 2007, 23:53

Днеска хванахтели някой ........ какво стана :?: :roll: деаба и крадците на мене 2-пъти ми изчезваха лайсните :!: :censored: ще ги избия всичките :ranting: :bang:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 19 Яну 2007, 1:02

BESSNIA написа:Ей вие ма убивате без да чета темата приказвате за война с прашки :mhihi: :mhihi: :mhihi: кажете в кой район сте и ще ви пратя едни агенти само за маитапа да видите как всичко изчезва в мига и не мож ги хвана.каквото открадната ще си ви го върнат ,просто искам да ви убедя че с тия хайки имат резултата ако съберете всички коли на един голям и осветен плац и седите и ги пазите. Решили ,ли са да те крададат няма спасение. :uups: :uups:

Ристе, може и така да е, ама аз с тая хайка си опрайх нещата. Ходихме, дебнахме (неебнахме), и оня калъф се поспече. После като си тръгнаха всички ми се обади и си поговорихме, за пред нас съм се разбрал да не се бара, щото ще му счупя ръцете без да го дебна повече. Сега, то тряа попринцип изобщо да се изкорени тая работа, ама това е невъзможно. Нали неочакваш да превъзпиташ крадец? Напрактика всеки се оправя сам. Ако се съберем найсйта хора и да обикаляме, поне да ги посплашиме, та да им стане ясно, че не се трае само е достатъчно, поне за извеснтно време ще намалят, като се засили пак кражбата, пак хайка и така.

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 20 Яну 2007, 9:29

бат Сони ако знаеш кой е направо иди и го строши ,а ако не знаеш и просто обикаляте не вярвам да има резултат.
А иначе и на мен ми изчезнаха лайсните от втатите на 5-цата :evil:
и на майка ми от клиото.

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 20 Яну 2007, 10:45

Само в тия хайки да не попаднете на някой по-бабаит от вас че ще си го отнесете :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ентусиаст
Аватар

.....

Мнение от euroto » 20 Яну 2007, 13:28

Nasti написа:Само в тия хайки да не попаднете на някой по-бабаит от вас че ще си го отнесете :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Според мен е малко вероятно, трябва да са много бабаитите, че тогава, но в боя гаранция няма а ако се наложи се вади някой нож най-малкото и по всяка вероятност ще спечелим битката ... , но това което казваш като вариант никога не го изключвам аз лично :)
Изображение

Аватар

Мнение от sonny » 20 Яну 2007, 13:37

Е да де, ама един крадец срещу 5ма идиоти се понасра да ви кажа :mhihi: :mhihi:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 20 Яну 2007, 14:20

Имам и стоп патрони ако трябва :mhihi: Но според мен няма шанс, какъв бабаит требва да е - те ходят няколко човека с тръби и т.н. срещу един заблуден - ако ще и 3 метра да е. А крадците не ходят по петима ;)
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Яну 2007, 20:45

sonny написа:Ристе, може и така да е, ама аз с тая хайка си опрайх нещата. Ходихме, дебнахме (неебнахме), и оня калъф се поспече. После като си тръгнаха всички ми се обади и си поговорихме, за пред нас съм се разбрал да не се бара, щото ще му счупя ръцете без да го дебна повече. Сега, то тряа попринцип изобщо да се изкорени тая работа, ама това е невъзможно. Нали неочакваш да превъзпиташ крадец? Напрактика всеки се оправя сам. Ако се съберем найсйта хора и да обикаляме, поне да ги посплашиме, та да им стане ясно, че не се трае само е достатъчно, поне за извеснтно време ще намалят, като се засили пак кражбата, пак хайка и така.

A тоя същия ли вършее на нащо площадче, че ми писна вече да не мога да си сипя повече от 20лв бензин.
Тук внимавайте, че дебнат и полицаи в частни коли да не стане сакатлък.

Аватар

Мнение от sonny » 20 Яну 2007, 21:29

bum_bum написа:
sonny написа:Ристе, може и така да е, ама аз с тая хайка си опрайх нещата. Ходихме, дебнахме (неебнахме), и оня калъф се поспече. После като си тръгнаха всички ми се обади и си поговорихме, за пред нас съм се разбрал да не се бара, щото ще му счупя ръцете без да го дебна повече. Сега, то тряа попринцип изобщо да се изкорени тая работа, ама това е невъзможно. Нали неочакваш да превъзпиташ крадец? Напрактика всеки се оправя сам. Ако се съберем найсйта хора и да обикаляме, поне да ги посплашиме, та да им стане ясно, че не се трае само е достатъчно, поне за извеснтно време ще намалят, като се засили пак кражбата, пак хайка и така.

A тоя същия ли вършее на нащо площадче, че ми писна вече да не мога да си сипя повече от 20лв бензин.
Тук внимавайте, че дебнат и полицаи в частни коли да не стане сакатлък.

Същия е баце, а тия полицай незнам къде са се сврели. Ние ходихме зад двама пешаци в 3 сутринта въоражени до зъби и дигахме джангър до небесата, а тия двамата несмееха да се обърнат назад, да видат за ко иде реч :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата