Бързи въпроси и отговори
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Бързи въпроси и отговори
Колеги кабелните обувки при бушониерата(е46) еднакви ли са с тези от е36 , ще слагам ел. седалки и тн. и понеже имам инталация от е36 искам да знам дали е същата ако не да си търся от е46
- SnakeOne
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: силно казано
Колеги, изчезнаха ми тоците на вратата на багажника + десни задни светлини. Излязох щ, запалих и карах до един магазин. Като се качих пак в колата ми светна лампа за изгоряла задна дясна крушка и отворена врата на багажника. Слязох да проверя и бутона за отваряне не работеше, нямам чистачки, реотани, и десни светлини. Благодаря предварително!
Поздрави!
Поздрави!

- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
SnakeOne написа:Колеги, изчезнаха ми тоците на вратата на багажника + десни задни светлини. Излязох щ, запалих и карах до един магазин. Като се качих пак в колата ми светна лампа за изгоряла задна дясна крушка и отворена врата на багажника. Слязох да проверя и бутона за отваряне не работеше, нямам чистачки, реотани, и десни светлини. Благодаря предварително!
Поздрави!
Явно за комби става дума. Проблема е с кабелите в гофрето на петата врата.
Огледала от М3 Е46
Здравейте, искам да попитам дали М3 огледала от седан/комби стават на купе, и ако не - могат ли да се преправят да станат ? Мерси предварително!
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
Re: Огледала от М3 Е46
Vanyo99 написа:Здравейте, искам да попитам дали М3 огледала от седан/комби стават на купе, и ако не - могат ли да се преправят да станат ? Мерси предварително!
М3 е само купе вариант и не, не стават огледатата на седан.
- SnakeOne
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: силно казано
VladiE написа:SnakeOne написа:Колеги, изчезнаха ми тоците на вратата на багажника + десни задни светлини. Излязох щ, запалих и карах до един магазин. Като се качих пак в колата ми светна лампа за изгоряла задна дясна крушка и отворена врата на багажника. Слязох да проверя и бутона за отваряне не работеше, нямам чистачки, реотани, и десни светлини. Благодаря предварително!
Поздрави!
Явно за комби става дума. Проблема е с кабелите в гофрето на петата врата.
Да, за комби говорим. От няколко места чувам същото предположение като от теб. Може ли така изведнъж да са прекъснати толкова много жици? Или стига една да е прекъсната и окъснява цялата верига? Досега не съм има грижи с каквото и да е по 5тата врата

- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
Вероятно са доста прекъснатите жици от хилядите отваряния и затваряния на вратата. Може да откажат наведнъж защото са на сноп и се крепят една дрега. Напълно възможно е да се прекъснат заедно.
Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk
- NITRO DRIVER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i, 750i
Здравейте колеги,
Имам следния проблем: не мога да спра топлия въздух от парното.
Предполагам че причината е в клапана, но не знам къде се намира.
Моля помогнете.
Имам следния проблем: не мога да спра топлия въздух от парното.
Предполагам че причината е в клапана, но не знам къде се намира.
Моля помогнете.
Gasoline is for washing parts, alcohol is for drinking аnd nitro is for racing.
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате вериги за сняг за 330ci на 17ки (225/45/17). Досега не ми се е налагало да купувам, но другата седмица ще пътувам към Пампорово и за всеки случай да имам едни(никога не се знае).
Не съм сигурен колко мм трябва да са и се чудех дали текстилните ще свършат работа за планина или да се насоча към класическите.
Може ли да ми препоръчате вериги за сняг за 330ci на 17ки (225/45/17). Досега не ми се е налагало да купувам, но другата седмица ще пътувам към Пампорово и за всеки случай да имам едни(никога не се знае).
Не съм сигурен колко мм трябва да са и се чудех дали текстилните ще свършат работа за планина или да се насоча към класическите.
- levskifans
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d (150)
- Мечтае да кара: е30 M3
ВЪПРОС:
Колата е фейслифт е46 комби, 320д
Задните тампони на носачите еднакви ли са на всички е46-ци или имат разлика?
Примерно 3160100004, взаимозаменяем ли е с 33306852895.
По каталог за моята кола излиза втория тампон, но един познат има останали части и има въпросния тампон, но с първия номер.
Въпроса ми е - тампоните по задните носачи и шенкела взаимозаменяеми ли са на всички е46?
Колата е фейслифт е46 комби, 320д
Задните тампони на носачите еднакви ли са на всички е46-ци или имат разлика?
Примерно 3160100004, взаимозаменяем ли е с 33306852895.
По каталог за моята кола излиза втория тампон, но един познат има останали части и има въпросния тампон, но с първия номер.
Въпроса ми е - тампоните по задните носачи и шенкела взаимозаменяеми ли са на всички е46?
- nikolaymitov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D автоматик,седан
Колеги,джанти с централен отвор 72,5мм,8J.ET35,17 цола ще станат ли без проблем за Е46,330д,седан,фейслифт?
nikolaymitov написа:Колеги,джанти с централен отвор 72,5мм,8J.ET35,17 цола ще станат ли без проблем за Е46,330д,седан,фейслифт?
Стават без проблем (аз съм с такива) стават и с ЕТ30 пак без да опират никъде
- nikolaymitov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D автоматик,седан
v_p_m написа:nikolaymitov написа:Колеги,джанти с централен отвор 72,5мм,8J.ET35,17 цола ще станат ли без проблем за Е46,330д,седан,фейслифт?
Стават без проблем (аз съм с такива) стават и с ЕТ30 пак без да опират никъде
Благодаря!