Пуши зад въздушния филтър.
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Пуши зад въздушния филтър.
Та значи става дума за 2,5 ТДС.
Последно време гледам двигателя започна да пропушва докато работи........... от дясно където е въздушния филтър.
Първо мислех, че са колекторите ......... или гарнитурката им е издухана.
Свали обаче днес въздушния филтър .......вкл. и долния му пластмасов капак ......... и какво да гледам .........
Пуши от една дупка, наимраща се на 5см. под капачката за наливане на масло.
Всъщност като се сложи капака на въздушния филтър ........ точно той я запушва, но при мен малко се беше поотчупил и не уплътняваше.
Сега го оправих ..........
Някой имал ли е подобен проблем ........ и има ли база за притеснения?????
Предварително благодаря на помогналите ми .........
Последно време гледам двигателя започна да пропушва докато работи........... от дясно където е въздушния филтър.
Първо мислех, че са колекторите ......... или гарнитурката им е издухана.
Свали обаче днес въздушния филтър .......вкл. и долния му пластмасов капак ......... и какво да гледам .........

Пуши от една дупка, наимраща се на 5см. под капачката за наливане на масло.
Всъщност като се сложи капака на въздушния филтър ........ точно той я запушва, но при мен малко се беше поотчупил и не уплътняваше.
Сега го оправих ..........
Някой имал ли е подобен проблем ........ и има ли база за притеснения?????
Предварително благодаря на помогналите ми .........

- angel_peev
- Потребител
-
- Кара: BMW 525 TDS, 94-та година
Колега,тази дупка е отдушника!От него излизат маслени пари.Сигурно колата ти гори малко масло,когато я оставяш да работи на място и след това дадеш газ и отзад пуши.Ако е така,сигурно вече иска сегменти.При мен беше по същия начин,гореше на 1000 км-1,5 л. масло,смених сегментите и се оправи!Успех и при теб!
2 мнения
• Страница 1 от 1