Това защо прелича на БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 19 Яну 2007, 19:42

задната колонка ми прилича на тази на Е39
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: много
Мечтае да кара: винаги

Мнение от Инаф » 19 Яну 2007, 21:37

vitamincpp написа:При Мерцедес явно нещата са много зле с новите модели :) Новата S пак е направо отчайваща.

Ти виждал ли си новата еС-класа :?:

Айде марш в 20-ти век.
E60 ///M5 is the ultimate BMW.

..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 19 Яну 2007, 22:35

ами това си е реплика на BMW, по-достъпно за масовия купувач :mhihi: :mhihi:
Лепило Ц 200 е това ! :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 19 Яну 2007, 22:58

Ultimate_driver написа:ами това си е реплика на BMW, по-достъпно за масовия купувач :mhihi: :mhihi:
Лепило Ц 200 е това ! :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
На мене не ми мяза на нищо
по принцип мерцедес са ми безразлични ако има еС класа и 7ца на улицата гледам 7цата не еС класата :mhihi:
мани-мани
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 19 Яну 2007, 23:01

Да, определено линията напомня на Е90. Но не смятам, че са копирали от там, просто БМВ наложиха новата мода в линиите и Мерцедес ги следват. Нещо, в което те дълги години водеха (ама това е друга тема). Вчера ми попадна списание с новия Мустанг, дизайна на Джуджаро - фаровете и цялостната линия са 1 към 1 с 6 серия... Та, просто от Е38 насам БМВ започнаха да обръщат пионерството в своя полза, нещо дето е динамичен процес и японците все повече го усвояват.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SHARKI » 20 Яну 2007, 1:45

ама Мерцедес и коли ли правят :mhihi: :mhihi: :mhihi: Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 20 Яну 2007, 2:00

Естествено че съм виждал новата S класа. Не искам да се заяждам с феновете на марката но по ужасна кола рядко съм виждал, дори Дачия стои по на място с ръбестия си дизайн (поне е в най-ниския ценови клас). Калниците на тоя Мергел са като на Форд фокус, а идеята за стоповете с тия вградени метални ленти е от фейслифта на Пежо 406. Има финеса и елегантността на БТР, дори Хамър има повече изтънченост като дизайн :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 20 Яну 2007, 7:54

Да найстина адски много прилица като премрежиш поглед от предния калник назад си е БМВ без задницата и предницата тавана и вратите ми мясат на е90 даже и на е46 много напомнят задницата ми мяса на е90 :mhihi: ма кво се учудвате те щом главната конзола вътре на таблото зеха :twisted:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 20 Яну 2007, 11:39

Leon написа:....

Да, да и един мармот сгъва шоколада :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: тва само ти си го мислиш, как БМВ определя линията в последните години :mhihi: :mhihi:

А колкото и да ни е неприятно и на Ауди и на БМВ феновете, всички капацитети по въпроса определиха новата S класа за най-добрата лимузина към момента, в което не виждам нищо не нормално, при положение че излезе 3 години след нашите нови модели.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kal » 20 Яну 2007, 12:44

Как пък един не каза че му харесва :mhihi: според мен не е лош ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Modulo » 20 Яну 2007, 13:23

определиха новата S класа за най-добрата лимузина към момента

true, true... и си е така от около 50 години. Точно както от сумати години 3-та серия е водеща в класа си.

Хубаво е, че и мерцедес от време на време изкарва по някой модел та да пренасочи към себе си крайните оценки, които някои хора бълват към новите модели BMW.

Иначе погледнато от снимките, на мен ми иглежда твърде консервативна новата C-класа. Очаквах повече.

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 20 Яну 2007, 20:33

Дам не споря и аз гледах че много я фалят тая нова S класа. Просто говоря за дизайна на каруцата, който сякаш идва направо от острова на доктор Моро :mhihi: Днес между другото за първи път видях някакво ново купе на мерцедес голямо и много ме впечатли страшно престижно и луксозно изглеждаше. Предполагам конкуренция на 6та серия. Ако някой е запознат да пише.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 20 Яну 2007, 20:47

vitamincpp написа:Дам не споря и аз гледах че много я фалят тая нова S класа. Просто говоря за дизайна на каруцата, който сякаш идва направо от острова на доктор Моро :mhihi: Днес между другото за първи път видях някакво ново купе на мерцедес голямо и много ме впечатли страшно престижно и луксозно изглеждаше. Предполагам конкуренция на 6та серия. Ако някой е запознат да пише.

Това купе което си видял е новия CL. ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 20 Яну 2007, 22:10

Айде стига глупости! Как може въобще някой да си мисли ,че от дизайнерите на Мерцедес ще седнат и ще си кажат "дайте сега тука бмв-то да го изкопираме" :help: Смешни са тея приказки.Сигурен съм че дизайнерската концепция за тоя автомобил е била готова още преди да се появи Е90 ,даже си спомням в Ауто Билд преди 2-3 години(преди бмв да лансират новата 3-ка) имаше изображения на предполагаемата нова Ц класа и те доста се доближават до реалността ,(не знам как са го направили).Хич не е чак толкова лоша Ц-класата ,особено че пристига в няколко различни варианта ,което е доста иновативно като идея ,особено за луксозно возило от средния клас.Друг въпрос е че 3-ката все още е напред най-вече поради факта ,че си има собствен индивидуален облик и дух докато Ц-класата е малко за тези ,на които парите не сам и достигнали за С класа или Е класа ;) Но при всички случаи е глупаво да се плюе по всеки автомобил конкуриращ бмв :idea: На мен лично това, което ми допада в този автомобил е ,че има нещо в излъчването което силно напомня за старите класически мерцедеси ,грубите и същевременно елегантни форми ,големите ръбати предни светлини и прочие.Жалкото е ,че качеството при всичнки случаи ще е далеч от това на старите мерцедеси.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
But does a human form display to those who dwell in realms of day

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 21 Яну 2007, 0:11

Leon е прав :!:

Всички линий и вдлъбнатини в колата приличат на Е90-ка, а и с тия джанти от първата снимка (понеже са същите с нашите зимни джанти) си помислих че това е фотошопнато 3-ка :lol:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата