Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
DigitalExile написа:Тая е най-евтината в мобилето и като цяло цената и е ниска, има вариант да не е в добро състояние, нормално деснячките да са евтини, все пак за тях пазар няма.
Дам, свежите почват от 22-23к, преди няколко страници пуснаха доста сериозни суми за обслужване на тоя мотор, ако още при покупката се търси тоталната тънкана може би е добре да се обмислят по-добре концепция и финанси...
pampo написа:DigitalExile написа:Тая е най-евтината в мобилето и като цяло цената и е ниска, има вариант да не е в добро състояние, нормално деснячките да са евтини, все пак за тях пазар няма.
Дам, свежите почват от 22-23к, преди няколко страници пуснаха доста сериозни суми за обслужване на тоя мотор, ако още при покупката се търси тоталната тънкана може би е добре да се обмислят по-добре концепция и финанси...
Попрочетох.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
скоро ще има на пазара модвана.. една от най-вървящите със сток турбота (нови)
сменено абсолютно всичко което може да се смени, ама няма да е "тънкана"
това ми се струва далеч по-удачен вариант вместо да висиш по майстори (знайни и незнайни)
сменено абсолютно всичко което може да се смени, ама няма да е "тънкана"
това ми се струва далеч по-удачен вариант вместо да висиш по майстори (знайни и незнайни)

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
nepgax4o написа:pampo написа:DigitalExile написа:Тая е най-евтината в мобилето и като цяло цената и е ниска, има вариант да не е в добро състояние, нормално деснячките да са евтини, все пак за тях пазар няма.
Попрочетох.Търся си г/д тънкана да ... и без това ще се модва. Не пречи да се сменят части за 4-5к. та от 17 на 22 да стъпи ок. Реално, както казах ще си я коткам, а не да карам малко и да я продавам.
Реално и на година не карам много. Имам 2ра кола за ежедневка тази ще ми е по-скоро за забавеление. За под 10000 на година говорим.
5к може да глътне само за турбините и инжекторите

Здрасти
Някой ходил ли е на оглед за тази кола ?
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=e03xqj
Нищо немога да намеря за автокъщата ... между другото преди имаше обява в cars.bg но сега са я махнали от там ?!?!
и цената беше по висока към 10500.
За първи път тази обява я мернах септ 2019.
Интересува ме и какво мислите дали си струва да се види в официалния сервиз М-КАР варна .. т.е. да се разчита само на тяхното мнение... дали колата няма да сдаде багажа на 2-ра седмица.
Достатъчно качествено ли могат да проверят абсолютно всичко какви са ви мненията/опита с тях ?
Някой ходил ли е на оглед за тази кола ?
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=e03xqj
Нищо немога да намеря за автокъщата ... между другото преди имаше обява в cars.bg но сега са я махнали от там ?!?!

За първи път тази обява я мернах септ 2019.
Интересува ме и какво мислите дали си струва да се види в официалния сервиз М-КАР варна .. т.е. да се разчита само на тяхното мнение... дали колата няма да сдаде багажа на 2-ра седмица.
Достатъчно качествено ли могат да проверят абсолютно всичко какви са ви мненията/опита с тях ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Не изглежда зле на снимки. Имай предвид, че тази комбинация (325i + автомат + x-drive) си погорва доволно.
За разхода на бензин не ми е проблем .. както ти каза добре изглежда ама мн се е задържала ако беше наистина ок , трябваше да я няма вече... нешо куца и незнам онези от М-кар ще могат ли да хванат всичко...иначе мерси за мнението.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
... за сметка на вървежаdrago9205 написа:Не изглежда зле на снимки. Имай предвид, че тази комбинация (325i + автомат + x-drive) си погорва доволно.

Sent from my iPhone using Tapatalk
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
thx2000xs написа:За разхода на бензин не ми е проблем .. както ти каза добре изглежда ама мн се е задържала ако беше наистина ок , трябваше да я няма вече... нешо куца и незнам онези от М-кар ще могат ли да хванат всичко...иначе мерси за мнението.
Колега най вероятно няма в предвид разхода на бензи, а този на масълце, това им е проблема на тези и това на диагностика няма как да го хванеш, когато я покараш няколко хиляди и го установиш вече ще е късно....
Има много писано за тези мотори, прочети и се информирай преди покупка.

- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
След снощния ми разговор с gabry, който има баш 325и, разбрах че автомат е91 с тоя мотор може да гори 20л/100, което лично за мен е непосилен разход за дейли драйвър.

е сега като казваш 20/100 то и за мен е така (непосилно) 10-12л нп .... ама 20 то като един хамър ....
.... на автоматика нали има степ троник да си ги бараш ръчно ... ддз то вс може да е но съм чувал че точно N52 e хубав двигател ....... някой има ли да каже друга помия за него ама от опит ще е по-желателно
знам че темата малко се измества...

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
chris_barnes написа:След снощния ми разговор с gabry, който има баш 325и, разбрах че автомат е91 с тоя мотор може да гори 20л/100, което лично за мен е непосилен разход за дейли драйвър.
Оо може и повече даже

Ако се кара леко пада на 16, няма страшно.
Но да среден особено зимата градско си е 20ка.
Аз мойта я свалям на 15 лятото в София, ако карам леко.
ееее смятай не съм очаквал толко много хах мерси за мненията
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
thx2000xs написа:е сега като казваш 20/100 то и за мен е така (непосилно) 10-12л нп .... ама 20 то като един хамър ........ на автоматика нали има степ троник да си ги бараш ръчно ... ддз то вс може да е но съм чувал че точно N52 e хубав двигател ....... някой има ли да каже друга помия за него ама от опит ще е по-желателно
знам че темата малко се измества...
Ето чети:
viewtopic.php?f=112&t=273827