Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Re: Киномания

Мнение от DriftoMania » 04 Яну 2020, 11:51

mr_petroff написа:Гледах последният спешъл - води се so4 e01 на The grand tour,.Като изключим , че в нито един момент не стана и дума за автомобили ,останах със смесени чувства .Не че ме разочароваха тези тримата , обаче имам чувството ,че или Amazon сговниха всичко , или иде време за пенсия... :banghead:

Мернах някакво интервю с Мей вчера някъде из нета, не му понасяли вече тия изродщини на тялото и май-май скоро ще напуска кораба..
Вместо да си стоят в студиото, да си плямпат глупости и чат пат да покарват някъде екзотики, те ходят и тестват ръба на физическите си възможностите и често го достигат на тия години..
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ZaliSabe » 04 Яну 2020, 16:57

Top Gun Maverick написа:Тази вечер гледах истинската история за едно от най-героичните животни на всички времена ....

До преди тази година не бях гледал толкова филми с кучета, но са готини да. Аз наскоро гледах с жената ей тоя, и даже повече ми хареса от другите, не е по действителен случай, но истроията е много хубава и интересна.
A Dog's Journey (2019)
https://www.imdb.com/title/tt8385474/

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 04 Яну 2020, 18:33

DriftoMania написа:
mr_petroff написа:Гледах последният спешъл - води се so4 e01 на The grand tour,.Като изключим , че в нито един момент не стана и дума за автомобили ,останах със смесени чувства .Не че ме разочароваха тези тримата , обаче имам чувството ,че или Amazon сговниха всичко , или иде време за пенсия... :banghead:

Мернах някакво интервю с Мей вчера някъде из нета, не му понасяли вече тия изродщини на тялото и май-май скоро ще напуска кораба..
Вместо да си стоят в студиото, да си плямпат глупости и чат пат да покарват някъде екзотики, те ходят и тестват ръба на физическите си възможностите и често го достигат на тия години..

И аз се каня до го гледам, да видим. Наистина на тия години бая ги тормозят. При тях празно няма, но... преди си беше добре, можеше просто примерно 6-7/12 да са спешъли така би било най-добре, имайки предвид, че спешълите имат най-висок рейтинг / поне според амазон :dunno: /

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 04 Яну 2020, 18:47

FORD vs FERRARI -изкефих се на макс :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 04 Яну 2020, 22:51

mr_petroff написа:FORD vs FERRARI -изкефих се на макс :yes:

Най-накрая го гледах, страхотен филм.
:yes:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 05 Яну 2020, 0:10

Гледах Гранд Тура с лодките- хареса ми :yes:
И аз му се каня на FORD vs FERRARI, но да види кога ще е.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 16 Яну 2020, 0:39

Гледах новия Терминатор и направо ми се повдига :censored:

Несъответствията в историята на филмите след Т2, се преглъщаха някак си. Обаче Терминатор преливащ от social justice пропаганда, просто не се издържа. :banghead:
Това е положението пичове, явно в бъдеще ние ще преоткриваме нежната си страна(”без физически контакт”) и ще шием пердета, докато жените спасяват света. :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Яну 2020, 8:07

Knives Out - доста свеж и различен от масовката напоследък филм. Заслужава си да се гледа :yes:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Яну 2020, 16:16

barty написа:
mr_petroff написа:FORD vs FERRARI -изкефих се на макс :yes:

Най-накрая го гледах, страхотен филм.

аз го гледах миналата седмица и много ми хареса.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 16 Яну 2020, 16:32

Гледахте ли паразит? Готин е. Покрай него са зарибих с корейски филми и гледах oldboy, оказа се доста добър.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 17 Яну 2020, 0:50

Jordana написа:Според мен ирландеца е в голяма степен сбъркан . Харесвам такива филми , но този не е на ниво според мен . И не случайно отпадна от кината . Автентичноста на обстановка и визия е докарана много сполучливо , постарали са се но другото е булшет . Вкарали са прекалено невероятни нишки със мистериозни случаи като JFK и профсъюзите . Бавен муден ход на действието , пълно с клиширани образи и лафове . Освен това репликите са просто комични , мафиотите не говорят и не се държат като смешни сърдити старчета . Попара с гроздов сок и бастуни ...направо ще падна от смях :mhihi:
Имам чувстното че Скорсезе и тия четири пет пенсионера са заснели нещо колкото да усвоят бюджета , на Дениро тая прословута гримаса с ченето като я направи имам чувството че получава сърдечен удар и го боли нещо . Има десетки италиански филми за мафията в пъти по автентични от тая боза . Просто тия дъртите продължават да снимат по инерция от 30 години едни и същи сцени , реплики , сюжетни линии и само им сменят заглавията на филмите . :dunno:

Филмът не съм го гледал, но съм чел книгата. Тя всъщност е автобиография на Франк Шийрън, написана по негови разкази от адвоката му (който е бивш прокурор). Самият автор си е направил труда да провери страшно много подробности от разказите на Франк и всичко съвпада напълно. Разкритията за Кенеди и Хофа са шокиращи, но съвсем не са фантасмагория. Само послеслова на книгата е близо 200 страници, в които авторът дава много детайли.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Яну 2020, 10:12

Ами книгата не съм я чел , но вероятно ако ако бях я чел филма щеше да е още по слаб за мен лично :dunno: Специално тия няколко актьора направиха истинска кариера с култови заглавия в тоя жанр , но просто добри филми не се правят на конвейр и този също го потвърждава .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 18 Яну 2020, 7:43

TheDriver написа:Гледах новия Терминатор и направо ми се повдига :censored:

:ok:

Колега, да те питам все пак, как си си избрал ника, предполагам че си гледал "Шофьорът", може би един от най-великите филми за Getaway Drivers.

Job Interview:
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Яну 2020, 8:44

Мдааа,класиката в жанра от 1978г . Касетирана плоча , пакетно повдигнат с фибри бетон :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 18 Яну 2020, 23:48

peshehodetz написа:
TheDriver написа:Гледах новия Терминатор и направо ми се повдига :censored:

:ok:

Колега, да те питам все пак, как си си избрал ника, предполагам че си гледал "Шофьорът", може би един от най-великите филми за Getaway Drivers.

Job Interview:

:yes:

Точно от там. Мисля че "Kowalski" вече беше заето :mhihi:
Прекрасно изпълнение от Райън О'Нийл.
Мъжко държание достойно за подражание. :yes:
Римейка с Райън Гослинг също беше доста добър.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата