Дайте идея към кого да се обърна
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Дайте идея към кого да се обърна
Здравейте,имам проблем с една задча по статистика и се изразява в следното:ако не я реша не ме допускат до изпит
Вече не ме допуснаха до редовния изпит и сега ще ходя на поправителния,но задачата си седи все така нерешена
Въпросът ми е дали знаете към кого да се обърна и да ми я реши,например на някакакви частни уроци ли де да знам.Моля ви помагайте ,че съм го закъсал
Благодря предварително на всички отзовали се.
Лек ден

Лек ден
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
520i написа:УНСС
Ужас при кои преподавател си?

Иначе савет немога да тидам защото и аз имам подобен проблем

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
дай тука задачата все някои ще помогне аз разбирам и от статистика и от статика, пиши я тука да решаваме
Ultimate_driver написа:дай тука задачата все някои ще помогне аз разбирам и от статистика и от статика, пиши я тука да решаваме
Да се направи статистическо изследване на слабите страни
1.Чрез метода измерване на хипотезите (дали има зависимости)
2.Чрез метода хи квадрат
Ако успееш да ми помогнеш приятел,направо няма да знам как да ти се отблагодаря и предварително ти благодаря
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
ами тази задача в момента не мога да я реша но тя от лесните според мен, зашото когато аз учих статистика това беше една от първите задачи които се решават. Ако си намериш формулите и малко лекции ще я решиш с лекота. Чрез тези формули се съставя една друга таблица по която вече става лесно да намериш търсените величини.
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
evans написа:Вчера ми казаха какво означава ЦСКА-Централен Склад за Компири и АрпаджикLouis написа:520i написа:УНСС
Утре Носи Съответната Сума

---
12 мнения
• Страница 1 от 1