Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: iOS тема
Така и трябва. Много ги мислите тези батерии. Аз спазвам някакви елементарни неща като да не оставям батерията да се разрежда - под 15% пада на няколко месеца веднъж. Изключва ми се от липса на батерия веднъж годишно сигурно. Почти всяка нощ е на зарядното. Зареждам го с всякакви кабели, зарядни и преносими батерии. Постоянно го дозареждам. Вкъщи ми е оригиналното с оригиналния кабел, на работа китайско с китайски кабел, в колата китайско с китайски кабел (и редовно е по 4 часа с навигация на зарядно). За 3 години ми е на 89% батерията на SE. Старата 4-ка я купих втора ръка на 3 години и чак на 5-тата взех друго зарядно. Като гледам и половината в темата си сменяте телефоните на макс 2 години, така че наистина не разбирам какво им мислите толкова.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аа, аз с последния изкарах 6 години. Ако не беше камерата толкова допотопна, още щях да го влача.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Не мога да го мисля. На последния iPhone след 2.5 години ми смениха батерията в айстайл за 60 лева мисля. На новия, като му дойде времето, отивам директно в някой официален сервиз и я сменям с оригинална и пак не го мисля, ако не съм сменил телефона преди това. Виж, на Macbook-а повече я пазя, че се сменя с клавиатурата заедно и последния път беше малко над 500 лева смяната на батерията на служебния

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Сега проверих в Креатив - 154 лв. експресна смяна на по-новите модели
Имайки в предвид цената на топ моделите на марката - съвсем нормална цена .
П.с.- новост е ,че вече сменят и на часовниците батерията

Имайки в предвид цената на топ моделите на марката - съвсем нормална цена .
П.с.- новост е ,че вече сменят и на часовниците батерията

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В официален сервиз няма проблем. Ако си сръчен и у вас би трябвало да не е проблем да я смениш без да стане на лейка.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Някой да е имал проблем с т.нар. Badges? От няколко дни не ми излизат конкретно за Facebook. Като вляза в приложението има налични известия, но червеното кръгче горе в дясно на началния екран не се появява. Имам друг телефон с андроид и там е същото положение. От настройките на приложението са включени...
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
xela написа:Какво става с IP76 при смяната на батерията?
В оторизираните сервизи би трябвало да ги лепят със специални машини и не губиш IP рейтинга, вкъщи или квартален сервиз ми изглежда нереално да бъде направено както трябва. Имаше един клип от сервиза на Huawei там я имаше и машината в страницата на huawei Bulgaria го бях гледал, но беше преди няколко месеца.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Малко повече информация за Apple Watch, че реших да взема някакъв но 900-1000лв за 5та серия не ми се дават нещо втора ръка до 250-300лв.
Въпроса ми е някакви основни разлики между 2 и 3та серия? 1ва гледах прекалено стар е и него го изключвам 2ра мисля, че е окей а за 3та какво ще кажете?
И случайно някой да има за продаване? Нека предложи на Лс?
Въпроса ми е някакви основни разлики между 2 и 3та серия? 1ва гледах прекалено стар е и него го изключвам 2ра мисля, че е окей а за 3та какво ще кажете?
И случайно някой да има за продаване? Нека предложи на Лс?
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Само последната модификация на Apple Watch има постоянно включен дисплей, което за мен е много полезна екстра, защото иначе за да видиш колко е часа, трябва да правиш точно определено движение с ръката. Но пък това, което ме спира да си взема такъв часовник е дизайнът му. Много пластмасово стои, някак си като играчка. И батерията държи малко. Обаче с Айфоня нито един смарт часовник от друга марка не работи добре. Или не работи толкова добре, както с Андроид. Имам Ксиаоми, Фосил и Самсунг Уоч и е голяма мъка и с трите часовника. Все се разкъсва връзката, все нещо не се е синхронизирало......
Някой да си е купил Хоумпод, защото нещо съм се навил. Наистина ли има уникален звук? Колко уникален?
Някой да си е купил Хоумпод, защото нещо съм се навил. Наистина ли има уникален звук? Колко уникален?
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Не съм купувал, тествах го в приятел. Макар и съм Епъл фен, това не ми допадна. Звука е ок, но за тия пари мнооого други далеч по-качествени неща като саунд за вкъщи може да си купиш. Освен ако не ползваш Сири за всичко.. 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Don_Diego написа:Нов опит за custom MacBook Pro 16. Да видим дали обещания срок от 1 месец ще го спазят с новия модел
Дойде!

MacBook Pro 16 с 32GB Ram...доста приятно първо впечатление. Чувстително по-бързо работи от чисто нов Pro 13 да речем или Pro 15 с 32 Ram
Тепърва ще събивам впечатления как се представя като се натовари с повече работа

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Don_Diego написа:Don_Diego написа:Нов опит за custom MacBook Pro 16. Да видим дали обещания срок от 1 месец ще го спазят с новия модел
Дойде!![]()
MacBook Pro 16 с 32GB Ram...доста приятно първо впечатление. Чувстително по-бързо работи от чисто нов Pro 13 да речем или Pro 15 с 32 Ram
Тепърва ще събивам впечатления как се представя като се натовари с повече работа
Ти ли ще го ползваш или някой от девелопърите?
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
CTО-то, демек всичко от developer-ите ще минава през него
ПП: Аз проължавам да не я харесвам тази марка и все още успявам да избегна употребата й
, макар да ми минава през акъла да мина на нея, че имам един доста як Pro 13 дето събира прах...
ПП: Аз проължавам да не я харесвам тази марка и все още успявам да избегна употребата й

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-

Satechi Slim Wireless Keyboard
Не е пряко свързано с iOS, но да кажа че е доста качествена алтернатива на скъпите Magic Keyboards. Имам няколко такива в офиса от около половин година, почти нямат разлика с Apple-ките, батерията държи много, не се "раздвояват" постоянно
Нарочно го пускам тук, че в другата тема за продуктите може да не се види от потребителите на MacBook