откраднаха ми хаологена
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
откраднаха ми хаологена
и аз съм назад с един халоген, да ... мама му!
чудя се кво да правя-дали да дам 200 кинта за нови *комплект* или да слагам мрежа или и аз не знам.....
някой ако е правил нещо такова, моля да сподели опита си...
мерси предварително
чудя се кво да правя-дали да дам 200 кинта за нови *комплект* или да слагам мрежа или и аз не знам.....
някой ако е правил нещо такова, моля да сподели опита си...
мерси предварително
- 2COOL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD
- Мечтае да кара: самолет
При е36 халогените са консуматив ... на мен ми ги сваляха 2 пъти, и вече колата е с капаци при новия собственик. По симеон има нови хела по 60 лева единия, или втора употреба (най-вероятно крадени от някой като мен и теб) за по 50-60 лева 2-та. И да знаеш че застрахователите не ги плащат 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
ми следващия път като си купите халогени преди да ги сложите ги залейте хубаво с черен силикон пък да видим после как ще ги свалят...единствения начин е да ви отнесат цялата броня както се случи при мен

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
///MapTo написа:ми следващия път като си купите халогени преди да ги сложите ги залейте хубаво с черен силикон пък да видим после как ще ги свалят...единствения начин е да ви отнесат цялата броня както се случи при мен![]()
Хмм...умно

- ///MapTo
-
-
еми отиваш в магазин за домашни потреби...в твоя район незнам дали има бриколаж,но аз моя от там го взех..~5лв е...след като сложиш стойките уплътняваш стабилно и тогава мушкаш халогените..лепваш ги от предната страна с една двойно лепяща докато стегне,за да не се изкриви от наличието на силикон и на следащия ден се опитай с крак да го подбутнеш.цялата броня ще се мърда,но халогена не..тогава единствения начин да ги свалят е да изрежат бронята около халогените или да ти я вземат цялата

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Мойте освен силикона, дето го залях обилно като глазура, им завих и по 4 видии в четирите кьошета за бронята и само с нея май могат да ги вземат. Чакайте примоция по магазините скоро - М броня реплика плюс халогени 

---
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Мерси за инфото,ще взема силиконче и ще пробвам,че като проверявах цените на комплект халогени в Русе е 120лв. някакви ментета 

- ///MapTo
-
-
На канал
така се слага силикона,че в колкото и промишлено количество да е,да може да се маха фасонката после 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
кой халоген? на Димо му дигнали десния, и намерил комплект ма не се дава по 1 - направете комбина ще ви излезе по 20-25 кинта бройката ползван читав
кви 200 те гонят
по 70 са оригинални нови...

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Е да ама без крушката е 70лв. Така че още 15лв за двата + 12лв силикон
+ едни 15, 20 лв ако някой ти ги прави понеже при мен има кори,мори отдолу а нямам и канал и станаха 200лв

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
BENZINO написа:и аз сега ще сложа силикон.ама ЯКО!и ще си приготва едно дърво до входната врата и само да чуя алармата, че свири-ще излеза и ще ги почупа!
имаше една тема за борците в клуба присъедини се там и ги биите на воля .. ама дано да не е само на приказки

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2