Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Re: Киномания

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Ное 2019, 18:21

Връзката между Мърдок и тия е ясна, ама не са взели от Рамбо 2 де. Това го има в много, много филми, но аз си стоя зад мнението, че Италианците не са представени като банда злодеи, дори напротив. Ами може да е измислица, което още повече говори, че Американците не искаха да представят Италианците като някакви злодеи. Може би концентрацията на камерата върху нажежения поглед на Бандини е малко пресилена, ама като се замислиш и това е нормално. Всички сте виждали ядосаните погледи на куп легендарни пилоти във Ф1, примерно когато Култард удари Шумахер в дъжда на Спа и му отне титлата така, а после пилето беше бесен и хукна към него да се бие дори.
А разминаванията са нормални, както казах не е документален филм и едва ли дори запалез автомобилен фен ще ги хване, освен ако не е бил запален точно на тия моменти от състезанията на Льо Ман или на историята Ферари или на Форд, или пък просто заради самия филм не е влезнал да я прочете или пък да гледа документални кадри в тубата от тия години.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Дек 2019, 13:10

Джуманджи Следващото Ниво - много свежа изненада. Значително по-смешно и забавно от предната част. Екшъна не спира през цялото време и не е чак толкова банален. Предвид мизерия избор от приключенски филми, това
трявба да се гледа. Лична оценка 8/10

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Дек 2019, 15:22

Изкуството да се състезаваш на дъжд.... на мене много ми хареса. Успяха от нищо да направят нещо. Гледайте го с любим човек и после се обичайте :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 16 Дек 2019, 15:27

Гледах Irishmen-a като цяло е ОК, но си личи, че са много дърти, особенно като се правят на мутри в младите години. Едни движения, като на забавен каданс, направо ми развали цялостното впечатление. :roll:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 16 Дек 2019, 15:44

Задава се Топ Гън отново :)
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 16 Дек 2019, 16:32

Аз гледах Диви и щастливи с 39-ката :D, като цяло ми хареса. :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Дек 2019, 22:35

Ирландеца ....нямах големи очаквания предвид кастинга от полезни изкопаеми но нещата са много по зле . Скучен изтъркан протрит сюжет и реплики като седалка на таксиджийски фиат . Постарали са се максимално да докарат атмосферата и образите от ония години но се е получило нещо като гротеска . Особено на финала ... :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 17 Дек 2019, 10:00

Гледах "Le Mans '66"! Много ми хареса! Крисчън Бейл е машина!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 17 Дек 2019, 10:38

Jordana написа:Ирландеца ....нямах големи очаквания предвид кастинга от полезни изкопаеми но нещата са много по зле . Скучен изтъркан протрит сюжет и реплики като седалка на таксиджийски фиат . Постарали са се максимално да докарат атмосферата и образите от ония години но се е получило нещо като гротеска . Особено на финала ... :mhihi:

Аз не го изтърпях до края.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 17 Дек 2019, 10:51

Някой гледа ли "Ad Astra"?

В началото бях леко разочарован, но постепенно започнах да го осмислям и все повече ми харесва.

Ако не сте го гледали - Задължително най-високото качество което можете да подкарате, голям екран и загасено осветление. Аз не успях да се потопя в атмосферата, защото около мен се случваха и други неща, а това май е основната идея на тоя филм.

Ако сте "Space nerd" не го гледайте с очаквания за достоверност и точност на детайлите. Опитайте да се абстрахирате ... няма да се получи, но поне опитайте :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 17 Дек 2019, 11:07

На никой друг филм не съм спал толкова хубаво, колкото на този :mhihi:
Май имах прекалено големи очаквания и тов ами изигра лоша шега.

The Irishman - на мен ми хареса много. Нарочно не съм се вглеждал в детайли като походка и движения, но атмосферата на ония години са я пресъздали отлично.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 17 Дек 2019, 14:14

6 Underground, слабо :no:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 17 Дек 2019, 15:01

Exclusive89 написа:6 Underground, слабо :no:

Има бая патаклама и доста яки сцени в интерес на истината. В IMDB са пропуснали факта, че съм карал БМВ М5 Е60, което участва в преследването и дрифта на площада :mhihi: :driving: Беше на Маднес и го продадоха в Италията...

https://youtu.be/rLIpx0y0_Gg?t=16

https://youtu.be/8pEm9a6YzMY?t=42
"Чемодан, вокзал, Москва"

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Дек 2019, 17:14

TheDriver написа:Някой гледа ли "Ad Astra"?

В началото бях леко разочарован, но постепенно започнах да го осмислям и все повече ми харесва.

Ако не сте го гледали - Задължително най-високото качество което можете да подкарате, голям екран и загасено осветление. Аз не успях да се потопя в атмосферата, защото около мен се случваха и други неща, а това май е основната идея на тоя филм.

Ако сте "Space nerd" не го гледайте с очаквания за достоверност и точност на детайлите. Опитайте да се абстрахирате ... няма да се получи, но поне опитайте :mhihi:

аз имах много високи очаквания за ад астра... брад пит, томи лий джоунз... знаех, че е "атмосферен" филм и затова го гледах у един приятел с домашно кино което е в пъти по-добро от най- добрите "публични" кина... 240" екран, 14 канално долби атмос, саунд долу до 7 херца от 8000 вата съб-ове х2... залата прилича на студио... та ако някъде този филм щеше да блесне, то щеше да е в това кино...

ми... пълно разочарование. филма не можеше да реши дали да ме кара да мисля, или да гледам ефекти... и накрая от двата стола си останах на земята... и бях разочарован. хем брад пит си го обичам (томи лий ме хваща ортикария като почне да говори със 100 км/ч) ...

може би, ако се бях понаквасил малко щеше да ми хареса повече... ама трезвен- не успя. за мене еталона за такава боза е "интерстелар" - ако си падате по такива филми- това е изживяването... но пак- трябва да се гледа в могъщо кино... иначе голяма част от филма се губи..
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 19 Дек 2019, 22:51

"Mandalorian" ми хареса, на фона на останалите Star wars тъпни този е интересен.
:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата