Кой си упражняваше днеска дрифта в центъра??
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Pitbul_Owner
- Потребител
-
Mitko19 написа:Ми спомням си че го имаше в закона като учех за шофьорския изпит, но наистина е доста неясно, виж дали не са го махнали или променили. Това беше преди около 5 години но съм сигурен че точно така беше формулирано.
не са го махнали от закона още го има но какво от това нищо не могат да ти направят дебилите освен да те изгледат тъпо

theraven_nz написа:Pin2 написа:В Ст. град видях едно зелено варненско БМВ, доста добро. Ако някой има близост до човека, нека го покани на ЕКО-то. Е36-цата е пипната доста с желание.
В студентски аз пък видях едно синьо кабрио E36 и двама пича му правиха фотосесия на тревичката до "Миленката" мисля че беше... даже помислих, че е някой тука от м'глата
Кабриото е на мой приятел и се продава дори

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Мен ме спряха с форд-а ('86 1.6Д
) защото направих бесен дрифт на ръчна и влетех с 50 в някаква малка уличка. В първия момент гледаха така
, ама се опомниха и ме спряха. Само с мърморене за слаб контрол минах. Казах им, че са ми блокирали спирачките отзад

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
t0sh написа:че какво могат всъщност да ми кажат? т.е. какво е нарушението, да не би да има раздел 'дрифта забранен' ?
Има , има , на мене ми праснаха акт ама не мога да го намеря да ви го сканирам и да го постна тука .Цитирам акта по спомен :
.....лицето Ж.Д.И упр........извърши маневра обратен завой при маркировка двойна бяла непрекъсната линия . Маневрата Иванов извърши с излишно вдигане на шум и прах

СЛедваха 2 страници жалба на другия ден от моя страна .след което 30 лева глоба - 20 за линиятяа и 10 за шума и праха .....
5 мин преди това същите ми писаха фиш за каране на халогени ....
Получи се нещо като Пенчев на булеварда в Дружба ...... настигнаха ме след малко 3 патрулки и заплахи..............земи тоя акт

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Бе нема ли кой да я заключи тая тема, периодично ми я изравят през няколко месеца само да ми я развалят със спам 

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3